Coaching voor je Loopbaan & je leven

Het Groei Atelier is gespecialiseerd in coaching voor twintigers en dertigers

Joost Vanthoor groei atelier

Dream no small dreams...

Deze uitspraak zette mij als begin dertiger aan het denken. Ook ik kwam als dertiger voor een dilemma te staan. Vervolg ik mijn carrière in de corporate wereld, netjes in lijn met mijn opleiding of volg ik mij hart.

Uiteindelijk heb ik toen voor de weg van het hart gekozen en ben ik me gaan richten op ondernemen en het coachen van professionals. Na het afronden van een aantal coaching-trainingen en -opleidingen, heb ik in 2006 als  concrete uiting van mijn gemaakte keuze het Groei Atelier opgericht.

De weg van het hart is overigens niet de meest eenvoudige, het kent obstakels en regelmatige confrontatie met jezelf. Het motto ‘Volg je hart en gebruik je verstand’ heeft mij geholpen bij het vasthouden aan de ingeslagen weg en is kenmerkend voor de aanpak in onze coach trajecten.

Het Groei Atelier is inmiddels uitgegroeid tot een gezonde en goed georganiseerde organisatie met professionele, gedreven en talentvolle coaches door heel Nederland. Kwaliteit is onze drijfveer, ieder coach traject is maatwerk afgestemd op de coachee. 

Joost Vanthoor
Founder & Managing director

Het Groei Atelier

Het Groei Atelier is opgericht met als doel een fijne en veilige ruimte te bieden waar twintigers en dertigers op persoonlijk en zakelijk vlak kunnen leren en groeien.

Al onze coaches hebben ervaring in het bedrijfsleven en hebben hun eigen dertigersdilemma doorgemaakt. Dat maakt dat onze professionele coaches je goed begrijpen en je vanuit professionele en levenservaring optimaal zullen begeleiden.

Al onze coaches hebben

Wij stellen hoge eisen

aan onze coaches

Niet alleen vragen we een gedegen vooropleiding op het gebied van coaching / training. We kijken heel goed naar de talenten en persoonlijkheid van de coach. We werken alleen met zelfbewuste, gedreven, empathische, professionele en resultaatgerichte coaches.

Resultaatmeeting

Meer dan alleen tevredenheid

Het Groei Atelier is te vinden in alle grote steden in Nederland. Uit onze klant-evaluaties blijkt dat onze klanten zeer tevreden zijn met onze coaching.  Wij zijn trots op deze uitkomsten en doen er alles aan om ook jouw coach traject op maat aan te bieden.

Niet alleen tevredenheid is van belang voor ons. Onze aanpak kenmerkt zich onder andere door doelgericht en resultaatgericht te werken. Wij meten daarom ook de resultaten die uit een traject voortkomen. Iedere klant ervaart dat hij / zij meer inzichten heeft gekregen en ook werkelijk actie onderneemt met behulp van deze inzichten. Hieronder zie je een overzicht van wat klanten hebben ervaren als resultaat van hun traject.

Meer inzicht gekregen in wie in ben 71% 71%
Meer inzicht gekregen in wat ik wil 70% 70%
Meer inzicht gekregen in wat me belemmerd 59%
Keuzes gemaakt en besluiten genomen 59%
Stappen gezet en actie ondernomen 54%

Dit is hoe we werken

Kennismaking & doelen stellen

Tijdens het kennismaking gesprek stellen we vast wat jij wilt bereiken met de coaching. We concretiseren het doel wat je wilt bereiken en doen je een vrijblijvend voorstel voor een van onze trajecten.

Verdieping & zelfonderzoek

Tijdens de coaching werken we aan het vergroten van je zelfbewustzijn, zodat je meer inzicht en begrip krijgt in je eigenschappen, talenten, drijfveren, vaardigheden, belemmeringen en uitdagingen.

Zelfleiderschap

We helpen je bij het vergroten van je zelfleiderschap: werkelijk resultaat boeken. Hier gaat het om een plan maken, concrete acties definiëren en vooral met lef jouw uitdagingen tegemoet treden.

Borgen & evalueren
Na het coachtraject begint de echte uitdaging: hetgeen je geleerd hebt in de praktijk te blijven brengen. Uiteraard zijn we benieuwd wat je hebt geleerd en hoe jij het traject hebt ervaren, zodat wij ook kunnen leren.

 

Het Groei Atelier is te vinden in alle grote steden in Nederland. Uit onze klant-evaluaties blijkt dat onze klanten zeer tevreden zijn met onze coaching. Wij zijn trots op deze uitkomsten en doen er alles aan om ook jouw coachtraject op maat aan te bieden.

Ik kwam bij Zayra van Het Groeiatelier met veel vragen over mijn persoonlijke en professionele ontwikkeling. Zij stelde enorm goede vragen waardoor ik niet enkel antwoorden vond bij mijzelf, maar ool de juiste vragen over mijn eigen handelen ging stellen. Samen stelden we haalbare doelen aan de hand van het handige werkboek. Alle sessies waren erg prettig, eerlijk en openhartig. Dit is iets waar ik met veel plezier op terugkijk! Bedankt!

Laurens Utrecht

Door de gesprekken met Benedit heb ik meer inzichten en handvaten gekregen op het gebied van wat ik wil en kan op werkgebied. Door haar analytisch- en inlevingsvermogen wist Benedit snel tot de kern van de 'zaak' te komen. Ik voelde me erg op mijn gemak bij haar. Ze straalt energie uit en dat draagt ze ook over. Ik had gewild dat ik haar eerder in mijn loopbaan carrière was tegengekomen.

Gerrie Leiden

Marc gaf mij nieuwe manier om naar mijn eigen keuzes te kijken, aan de hand van hele nuttige oefeningen. Ik denk nog regelmatig terug aan sommige oefening bij het maken van besluiten.

Ellen Amsterdam

Ik heb de gesprekken met Kirsten als erg fijn ervaren. Ze stelde de juiste vragen en liet me goed over dingen nadenken. Door de gesprekken heb ik geaccepteerd dat het OK is waar ik nu sta en heb ik handvatten gekregen over wat ik nu verder wil gaan doen.

Tamar Amsterdam

Helaas heb ik erg lang op de wachtlijst gestaan. Er werd aangegeven dat het ongeveer 2 maanden zou duren voordat er een coach beschikbaar zou zijn. Uiteindelijk heeft dat 4 maanden geduurd, maar het was het wachten waard. Met Zayra heb ik erg goede gesprekken gehad en ze weet de juiste vragen te stellen. Zayra is altijd bereikbaar en geeft ook aan dat je haar altijd kan appen mocht er iets zijn. Echt een super coach!

Mathieu ijsslstein

Het traject heb ik ervaren als een goede reflectie van mijn drijfveren en carrière tot dusver. Tijdens het traject leer je jezelf beter kennen; wat voor type persoon ben ik en waar haal ik mijn energie uit in het dagelijks leven en mijn werkomgeving? Het traject leert je teruggaan tot de basis van jezelf, niet in hokjes te denken en zelf achter je eigen drijfveren te komen.

Marcel Haarlem

Ik heb de coaching als erg prettig ervaren. De opdrachten in het handboek gaven richting om in gesprek te gaan over verschillende onderdelen die een rol spelen bij loopbaanontwikkeling; waarden als kwaliteiten, interesses, balans werk/prive. De coach zelf gaf praktische tips-en adviezen, maar stelde óók bewustzijnsvragen. Ik ga in ieder geval bewust en weloverwogen de komende paar jaar tegemoet!

Maud Warmerdam

Ik heb veel over mezelf geleerd dankzij mijn gesprekken met Het Groei Atelier. De coaching heeft mij geholpen bij het onderzoeken naar wie ik ben, wat ik zoek en hoe ik daar kan komen. Dankzij deze zoektocht met het Groei Atelier start ik volgende maand aan een nieuwe job. Precies de job waar ik naar op zoek was.

Lisa Arnhem

Positief in het leven staan. Na mijn sessies had ik bereikt wat ik wilde bereiken, dit door fijne gesprekken met mijn coach.

P. Eindhoven

I have never done any type of counseling or coaching before. This was a new step for me, so didn't know what to expect. I had a good connection with my coach Marc Keller. He suits a tranquil energy and he asks questions. Oh, he asks questions, believe me. Questions that helped me to get deeper into my core and to what I really want and what was blocking my thoughts to achieve what was in front of me.

Enrique Amsterdam

Ik vond het goed dat ik zo in mijn eigen kracht werd gezet, doordat Marc vooral mij zelf liet denken en reflecteren in plaats van als coach het voortouw daarin te nemen. Heel sterk en prettig!

Eline Amsterdam

Marc heeft me onwijs goed geholpen in mijn nieuwe loopbaankeuze. Hij luistert aandachtig en stelt scherpe vragen die me echt in beweging hebben gezet. Maar ook de oefeneingen tijdens de sessies waren enrom inzichtgevend. Ik vind het leuk dat hij zowel spirituele kennis en ervaring inzet als (humoristisch) kan relativeren. Hij is oprecht en betrokken en ik zou hem aanraden voor zowel mensen die met persoonlijke als professionele vragen zitten.

Lotte Amsterdam

Diverse aanpak en benaderingen van topics wat tot andere inzichten leidt. Marc weet verder de juiste vragen te stellen, vraagt door maar weet ook zaken te parkeren en sturing te geven. Ik ging altijd met een prettig gevoel weg, en kijk tevreden terug op dit traject wat me dichter bij m'n einddoel heeft gebracht.

Tom Amsterdam

  Wij zijn Het Groei Atelier

  De professionele en gedreven instelling van onze coaches maakt dat we kwaliteit leveren. We bieden de mogelijkheid om gratis en vrijblijvend kennis te maken met een coach bij jou in de buurt. Zo ontdek je wat coaching voor jou kan betekenen.

  Al onze coaches hebben

  • Coach Maaike

   Loopbaancoach
   Life coach
   Stress & burn-out coach
   Leiderschap coach
   Online coach

   De wijsheid zit al in jezelf. Alleen heb je soms hulp van buiten nodig om daarbij te kunnen en deze om...

   Saturnusstraat 9, Den Haag | Laan v. Rustenburg 6, Voorburg Saturnusstraat 9, Den Haag | Laan v. Rustenburg 6, Voorburg
  • Coach Marc

   Loopbaancoach
   Life coach
   Stress & burn-out coach
   Expat coach
   Leiderschap coach
   Online coach
   English language

   Mijn doel is om jou te helpen in je eigen proces. Dit doe ik door terug te geven wat ik zie en hoor,...

   Hillegomstraat 12, Amsterdam West | Van der Kaaijstraat 64, Alkmaar Hillegomstraat 12, Amsterdam West | Van der Kaaijstraat 64, Alkmaar
  • Coach Zayra

   Loopbaancoach
   Life coach
   Stress & burn-out coach
   Leiderschap coach
   Online coach

   Ik help jou om positieve verandering te creëren in jouw leven. Dit doen we samen door huidige patronen...

   Herengracht 213 II, Amsterdam Centrum | Emmaplein 7A, Amsterdam West Herengracht 213 II, Amsterdam Centrum | Emmaplein 7A, Amsterdam West
  • Coach Sandra

   Loopbaancoach
   Life coach
   Stress & burn-out coach
   Leiderschap coach
   Online coach

   In de gesprekken met jou neem ik mijn openheid, empathie, nieuwsgierigheid en rust mee in de vragen die...

   Ceramiquelaan 247 Amsterdam, Burgemeester Lambooylaan 18, Hilversum | P.J. Lomanlaan 15, Bussum | Arnhemseweg 6, Amersfoort Ceramiquelaan 247 Amsterdam, Burgemeester Lambooylaan 18, Hilversum | P.J. Lomanlaan 15, Bussum | Arnhemseweg 6, Amersfoort
  • Coach Froukje

   Loopbaancoach
   Life coach
   Stress & burn-out coach
   Expat coach
   Leiderschap coach
   Online coach

   Kom je er niet uit met je denken? Loopt je hoofd over? Ik help je graag om ruimte te maken voor jouw...

   Admiraliteitskade 88, Rotterdam Admiraliteitskade 88, Rotterdam
  • Coach Marleen

   Loopbaancoach
   Life coach
   Online coach

   Graag ga ik met je mee op onderzoek en begeleid ik je in je persoonlijke en professionele groei. Tijdens...

   Kerkweg 7, Amersfoort Zuid | Burgemeester Lambooylaan 18, Hilversum | Catharijnesingel 56-57, Utrecht Kerkweg 7, Amersfoort Zuid | Burgemeester Lambooylaan 18, Hilversum | Catharijnesingel 56-57, Utrecht
  • Coach Tristan

   Loopbaancoach
   Life coach
   Expat coach
   Leiderschap coach
   Online coach
   English language

   Als coach loop ik een stukje met je op. Ik kijk met je mee naar wat er speelt. En ik vertel je wat ik...

   Duinstraat 23 Den Haag Duinstraat 23 Den Haag
  • Coach Marieke

   Loopbaancoach
   Life coach
   Stress & burn-out coach
   Wandelcoaching
   Online coach

   Onbewust weet jij veel meer dan je denkt, alle antwoorden zitten verborgen in jou en met een beetje hulp...

   Nieuwegracht 29 Utrecht, Donkereind 10 Vinkeveen, Wandel coaching: Gageldijk 104 Utrecht Nieuwegracht 29 Utrecht, Donkereind 10 Vinkeveen, Wandel coaching: Gageldijk 104 Utrecht
  • Coach Robin

   Loopbaancoach
   Life coach
   Stress & burn-out coach
   Leiderschap coach
   Online coach

   Bij dit stilstaan en ontdekken helpt het vaak dat er iemand met je meekijkt, vragen stelt, je een spiegel...

   Singelsteeg 2, Utrecht | Catharijnesingel 56-57, Utrecht Singelsteeg 2, Utrecht | Catharijnesingel 56-57, Utrecht
  • Coach Sietske

   Loopbaancoach
   Life coach
   Stress & burn-out coach
   Expat coach
   Leiderschap coach
   Online coach
   English language

   Graag kijk ik met je mee naar waar jouw uitdagingen zitten en hoe je die om kunt zetten naar een nieuw,...

   Van Pallandtstraat 39 sous, Arnhem | Bruijnssteeg 28, Deventer | Loolaan 37, Apeldoorn | Singelsteeg 2, Utrecht Van Pallandtstraat 39 sous, Arnhem | Bruijnssteeg 28, Deventer | Loolaan 37, Apeldoorn | Singelsteeg 2, Utrecht
  • Coach Marielle

   Loopbaancoach
   Life coach
   Stress & burn-out coach
   Expat coach
   Leiderschap coach
   Online coach
   English language

   Ik coach met warme nieuwsgierigheid, een open blik en analytisch inzicht waar nodig en sta je graag bij...

   Linnaeushof 6, Amsterdam Oost Linnaeushof 6, Amsterdam Oost
  • Coach Nicole

   Loopbaancoach
   Life coach
   Online coach
   Stress & burn-out coach
   Leiderschap coach
   English language

   Wat zou er gebeuren als je zou stoppen met ploeteren, forceren en controleren? En voortaan keuzes zou...

   Singelsteeg 2, Utrecht | Raadhuisplein 13A, Berlicum Singelsteeg 2, Utrecht | Raadhuisplein 13A, Berlicum
  • Coach Joris

   Life coach
   Stress & burn-out coach
   Leiderschap coach
   Loopbaancoach

   We zijn allemaal op onze eigen manier op zoek naar het antwoord op de vraag: ‘hoe word ik gelukkig(er...

   Provincialeweg 24, Bunnik Provincialeweg 24, Bunnik
  • Coach Ginny

   Life coach
   Stress & burn-out coach
   Leiderschap coach
   Online coach

   Door middel van vraagtechnieken, oefeningen en gesprekken begeleid ik mijn coachees naar meer rust, balans,...

   Weg naar Rhijnauwen 3, Utrecht Weg naar Rhijnauwen 3, Utrecht
  • Coach Nicole

   Loopbaancoach
   Life coach
   Stress & burn-out coach
   Leiderschap coach
   Online coach

   Mijn coachgesprekken met jou zijn eerlijk, open en persoonlijk. Werkend vanuit de positieve psychologie...

   Noord Brabantlaan 265, Eindhoven | Saal van Zwanenbergweg 11, Tilburg Noord Brabantlaan 265, Eindhoven | Saal van Zwanenbergweg 11, Tilburg
  • Coach Ginger

   Loopbaancoach
   Life coach
   Stress & burn-out coach
   Leiderschap coach
   Online coach
   English language

   Wie ben ik, wat maakt mij gelukkig, wat zijn mijn talenten, hoe vind ik mijn droombaan of hoe kom ik...

   Lauwers 24, Nootdorp, Den Haag Lauwers 24, Nootdorp, Den Haag
  • Coach Simone

   Loopbaancoach
   Life coach
   Stress & burn-out coach
   Online coach

   Ik help mensen bij het zoeken naar een andere baan, hun huidige functie weer herontdekken, alles is mogelijk....

   Emmastraat 24A, Arnhem Emmastraat 24A, Arnhem
  • Coach Anouk

   Loopbaancoach
   Life coach
   Stress & burn-out coach
   Online coach

   Soms gaan de weken zo snel dat je niet eens meer weet wat je hebt gedaan. Werken, studeren, sporten,...

   Kanaalpark 140, Leiden | Pickeplein 8, Noordwijk Kanaalpark 140, Leiden | Pickeplein 8, Noordwijk
  • Coach Kristja

   Loopbaancoach
   Life coach
   Stress & burn-out coach
   Expat coach
   Leiderschap coach
   English language
   Online coach

   Volg je hart. Het klinkt zo simpel. En dat is het niet. Hoe ontdek en doe je wat je ècht wilt? Hoe maak...

   Linnaeushof 6, Amsterdam Oost | Burgemeester Lambooylaan 18, Hilversum Linnaeushof 6, Amsterdam Oost | Burgemeester Lambooylaan 18, Hilversum
  • Coach Kirsten

   Loopbaancoach
   Life coach

   Heb je essentiële vragen waar je hulp bij zou kunnen gebruiken of zijn er thema’s waar je meer inzicht...

   Nieuwe Gracht 3, Haarlem | Binnenkant 24, Amsterdam Centrum Nieuwe Gracht 3, Haarlem | Binnenkant 24, Amsterdam Centrum
  • Coach Renée

   Loopbaancoach
   Life coach
   Stress & burn-out coach
   Leiderschap coach
   Online coach

   Ik heb in mijn werk als coach veel mensen mogen begeleiden die zeiden; ‘het loopt niet’. Door samen een...

   Parklaan 61, Haarlem Parklaan 61, Haarlem
  Laat meer coaches zien
  Minder coaches zien

  In vier stappen van doelstelling naar resultaat

  De Groei Atelier coaches werken vanuit hetzelfde coaching model. Dit model is gebaseerd op diverse theorieën. In 4 stappen werk je samen met de coach van jouw doelstelling naar het te bereiken resultaat. Naast dit coaching model werken we met diverse instrumenten die hun effectiviteit hebben bewezen. Neem je een traject af, dan ontvang je het “loopbaan werkboek” of “geluk werkboek”.

  Het Groei Atelier coach model aanpak
  Zelfbewustzijn

  Aan het begin van de coaching wordt het doel van het traject vastgesteld. Tijdens de coaching helpen we je bij het vergroten van zelfbewustzijn, zodat meer inzicht en begrip wordt verkregen in denken, handelen en voelen. 

  Potentieel

  Potentieel zijn je talenten, vaardigheden en ervaringen. Het is je kracht. Vanuit je kracht leven en werken is effectief en maakt gelukkiger. Hier onderzoek je ook wat je belemmert je volledig potentieel te benutten.

  Bezieling

  Bezieling is waar je hart naar uitgaat, wat je innerlijk drijft en motiveert. Leven en werken vanuit bezieling geeft energie. Andersom kost het energie als je hier geen gehoor aangeeft. 

  Zelfleiderschap

  Tot slot helpen we bij het vergroten van zelfleiderschap: werkelijk resultaat boeken met het hernieuwde zelfbewustzijn, bezieling en vergroot potentieel.