Antwoord op je vragen

Hieronder vind je de meest gestelde vragen op een rij. Staat je vraag er niet bij? Stuur ons je vraag middels het onderstaande formulier en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Het Groei Atelier biedt haar coaching aan in de volgende vormen en houd daarbij rekening met de door de overheid aangekondigde maatregelen om Covid-19 verder te verspreiden. Je kan kiezen uit verschillende vormen van coaching: face tot face coachingwandel coaching of online coaching. Meer informatie over coaching en covid 19 kan je hier vinden.

Coaching is de vorm van begeleiding die erop gericht is mensen in positieve zin te veranderen, uitgaande van gezonde mensen en een geloof in de veranderingsmogelijkheden die liggen besloten in de blijvende wisselwerking tussen inzicht en gedrag. (Bron Wikipedia)

Bij coaching is genezing nadrukkelijk niet het doel en ziekte niet het uitgangspunt. Therapie maar ook advies zoals loopbaanadvies of sollicitatie training is geen onderdeel van coaching.

De naam zegt het al, een kennismaking is een kennismaking tussen jou en de coach. Tijdens dit gesprek ga je samen onderzoeken of de coach je verder kan helpen met je vraag. Daarnaast onderzoeken jullie of er voldoende ‘klik’ is voor een goede samenwerking. Na het gesprek geeft de coach zijn advies over het soort traject en het aantal sessies dat nodig is om je vraag te beantwoorden.

  1. Kennis maken en doelen stellen: Aan het begin van de coaching stellen jij met de coach vast wat jij wilt bereiken met de coaching. We concretiseren het doel wat je wilt bereiken en doen je een vrijblijvend voorstel voor een van onze trajecten. 
  2. Verdieping en zelfonderzoek: Aan de slag met het bereiken van jouw doel. Tijdens de coaching werken we aan het vergroten van je zelfbewustzijn, zodat je meer inzicht en begrip krijgt in je eigenschappen, talenten, drijfveren, competenties en uitdagingen. Zonder bezieling, wegnemen van belemmeringen en vergoten van jouw potentieel is er geen verandering in je leven of loopbaan mogelijk.
  3. Zelfleiderschap: Tot slot helpen we je bij het vergroten van je zelfleiderschap: werkelijk resultaat boeken. Hier gaat het om een plan maken, concrete acties definiëren en vooral met lef jouw uitdagingen tegemoet treden.
  4. Borgen en evalueren: Na het coachtraject begint de echte uitdaging: hetgeen je geleerd hebt in de praktijk te blijven brengen. Uiteraard zijn we benieuwd wat je hebt geleerd en hoe jij het traject hebt ervaren, zodat wij ook kunnen leren en groeien. 

Enkele coaches zijn beschikbaar buiten kantooruren. Houd er rekening mee dat coachen in de avond uren duurder is dan tijdens kantoor uren.

Wij rekenen 165,- euro (exclusief btw) per uur voor onze coaching. Echter omdat wij het belangrijk vinden dan coaching voor iedereen toegankelijk is, bieden wij particulieren en ZZP-ers korting.  We bieden de mogelijkheid voor het afnemen van losse coach sessies of trajecten van 4, 6 of 8 sessies. Een sessie duurt gemiddeld 1,5 uur. Bij afname van een traject ontvang je extra korting. Het particuliere tarief is 115 euro inclusief btw. 

Ontwikkel budget werkgever: (Bijna) iedere werkgever heeft budget beschikbaar voor ontwikkeling van personeel. Als werknemer kun je aanspraak maken op dit ontwikkel budget en dit besteden aan coaching, training of opleiding. Vraag je werkgever of hij/zij wil investeren in je groei of je employability.

Wij rekenen 165,- euro (exclusief btw) per uur voor onze coaching. Echter omdat wij het belangrijk vinden dan coaching voor iedereen toegankelijk is, bieden wij particulieren en ZZP-ers tot korting.  We bieden de mogelijkheid voor het afnemen van losse coach sessies of trajecten van 4, 6 of 8 sessies. Een sessie duurt gemiddeld 1,5 uur. Bij afname van een traject ontvang je extra korting. Het ZZP tarief is 115 euro exclusief btw. 

Wij rekenen 165,- euro (exclusief btw) per uur voor onze coaching. Tijdens een vrijblijvende intake legt onze coach graag uit wat de mogelijkheden zijn. Ontwikkel budget werkgever: (Bijna) iedere werkgever heeft budget beschikbaar voor ontwikkeling van personeel. Als werknemer kun je aanspraak maken op dit ontwikkel budget en dit besteden aan coaching, training of opleiding. Vraag je werkgever of hij/zij wil investeren in je groei of je employability.

We nodigen iedere cliënt uit om het gevolgde traject te evalueren. Zo blijven wij goed op de hoogte van de tevredenheid. Aangedragen verbetermaatregelen implementeren we zo snel als mogelijk. Uit onze klant-evaluaties blijkt dat 99% tevreden tot zeer tevreden is over het gevolgde coachtraject. Wij zijn trots op deze uitkomsten en doen er alles aan om de klanttevredenheid hoog te houden. Lees de testimonials om te oordelen hoe klanten van het Groei Atelier de kwaliteit hebben ervaren.

We stellen hoge eisen aan onze dienstverlening, klachten daarover nemen we zeer serieus. Heb je een klacht? Mail deze dan naar info@groeiatelier.nl

Mocht je interesse hebben en voldoen aan onderstaande vereisten dan kan je een open sollicitatie sturen naar info@groeiatelier.nl.

Wij stellen hoge eisen aan de coaches die voor het Groei Atelier werken. Niet alleen vragen we een gedegen vooropleiding op het gebied van coaching en training. We kijken heel goed naar de talenten en persoonlijkheid van de coach. We werken alleen met zelfbewuste, gedreven, empathische, professionele en resultaatgerichte coaches. Onze coaches voldoen aan de onderstaande eisen:

  • Gedreven, betrokken, empatisch
  • Minimaal 5 jaar werkervaring in het bedrijfsleven
  • Minimaal 2 afgeronde erkende opleidingen op het gebied van coaching en training
  • Minimaal 3 jaar ervaring als professioneel coach of trainer
  • Een afgeronde HBO of WO opleiding
  • Regelmatig volgen onze coaches trainingen en workshops om hun kennis en ervaring te verhogen. Daarnaast hebben zij periodiek intervisie met collega coaches en trainers om van elkaar te leren.

We zijn fysiek te vinden in alle grote steden van Nederland.


Stel je vraag

Fill out my online form.