Onze tarieven

Wij rekenen 165,- euro (exclusief btw) per uur voor onze coaching. We bieden de mogelijkheid voor het afnemen van losse coach sessies of trajecten van 4, 6 of 8 sessies. Een sessie duurt gemiddeld 1,5 uur.

Dit is hoe we werken

Kennismaking & doelen stellen

Aan het begin van de coaching stellen we vast wat uw medewerker wil bereiken met de coaching. We concretiseren het doel wat bereikt moet worden en doen een vrijblijvend voorstel voor een van onze zakelijke trajecten.

Verdieping & zelfonderzoek

Tijdens de coaching werken we aan het vergroten van je zelfbewustzijn, zodat uw medewerker meer inzicht en begrip krijgt in eigenschappen, talenten, drijfveren, vaardigheden, belem-meringen en uitdagingen.

Zelfleiderschap

We helpen uw medewerker bij het vergroten van het zelfleiderschap: werkelijk resultaat boeken. Hier gaat het om een plan maken, concrete acties definiëren en vooral met lef zijn of haar uitdagingen tegemoet treden.

Borgen & evalueren

Na het coach traject begint de echte uitdaging: hetgeen geleerd is, in de praktijk te brengen. Aan het einde van het traject is er aandacht voor borging van het geleerde in de dagelijkse werkzaamheden.

Maak kennis

Wilt u contact met een coach bij u in de buurt?

Wij zijn te vinden in alle grote steden in Nederland. Kijk op de kaart voor de adressen van de coaches.