Expat coaching

Je gaat ervoor! Je gaat op avontuur en vertrekt naar het buitenland. Om te werken en een nieuw leven op te bouwen. You are living the dream! Maar is verhuizen naar een ander land alleen maar leuk?

Sinds 2006 young professional coaching
Gespecialiseerd in 20 en 30 ers coaching
Meer dan 4000 succesvolle coach trajecten
Gespecialiseerd in 20 en 30 ers coaching

Expat coaching

Voor iedere twintiger en dertiger

Verhuizen naar een ander land is spannend en avontuurlijk, maar ook een ingrijpende verandering. Je verlaat je huis en haard en daarmee ook al je vaste gewoontes, waarvan je soms niet eens wist dat je ze had. In je nieuwe land spreken ze ( meestal) een andere taal, hebben ze een andere cultuur en andere gebruiken. Hierdoor kun je je op een gegeven moment onzeker of eenzaam gaan voelen. Misschien heb je heimwee of weet je even niet meer zo goed wie je bent zonder je familie en vrienden om je heen die jou al heel lang kennen. En is het lastig om zo’n zelfde band te creëren met mensen in je nieuwe leven.

De coaches van Het Groei Atelier helpen je graag om om te gaan met deze mooie, maar grote levensveranderende gebeurtenis. Samen kijken we naar hoe het nieuwe leven vorm gegeven kan worden op een manier die bij je past. Hoe je je thuis kunt voelen bij jezelf, omgaat met gemis en nieuwe zingeving vindt in je tijd in het buitenland. 

Dit levert expat coaching je op

Het Groei Atelier coach model aanpak
Voorbereiding
Er komt een hoop op je af voordat je kunt vertrekken. Wij helpen je met overzicht creëren en afscheid te nemen. Je bereid je voor op de grote verandering en krijgt van ons allerlei tools aangereikt om je hierbij te ondersteunen.
 
Tijdens de grote stap
Zodra je bent verhuisd kijken we met je mee naar hoe je je leven opnieuw vormgeeft en hoe je omgaat met alle veranderingen. We helpen je met wennen aan je nieuwe land en een weg te vinden in je nieuwe leven.
 
Na de grote stap
We lopen een tijdje met je mee zodat je je gesteund voelt. Je hoeft het niet alleen te doen. Je leert om richting te geven aan je leven en je krijgt een nieuwe relatie met jezelf. Daarnaast helpen we je om zingeving te vinden zodat je je blijft ontwikkelen als mens en deze bijzondere ervaring je leven verrijkt.
 

Maak kennis met de expat coaches

De professionele en gedreven instelling van onze expat coaches maakt dat we kwaliteit leveren. Onze expat coaches waren ooit zelf expat en gebruiken deze ervaring om jou te helpen bij deze stap. We bieden de mogelijkheid om gratis en vrijblijvend kennis te maken met een expat coach. Zo ontdek je wat expat coaching voor jou kan betekenen.

Al onze expat coaches hebben

Coach Marc

Loopbaancoach
Life coach
Stress & burn-out coach
Expat coach
Leiderschap coach
Online coach
English language

Mijn doel is om jou te helpen in je eigen proces. Dit doe ik door terug te geven wat ik zie en hoor,...

Hillegomstraat 12, Amsterdam West | Van der Kaaijstraat 64, Alkmaar Hillegomstraat 12, Amsterdam West | Van der Kaaijstraat 64, Alkmaar

Coach Tristan

Loopbaancoach
Life coach
Expat coach
Leiderschap coach
Online coach
English language

Als coach loop ik een stukje met je op. Ik kijk met je mee naar wat er speelt. En ik vertel je wat ik...

Duinstraat 23 Den Haag | Wijnhaven 36, Rotterdam Duinstraat 23 Den Haag | Wijnhaven 36, Rotterdam

Coach Marielle

Loopbaancoach
Life coach
Stress & burn-out coach
Expat coach
Leiderschap coach
Online coach
English language

Ik coach met warme nieuwsgierigheid, een open blik en analytisch inzicht waar nodig en sta je graag bij...

Linnaeushof 6, Amsterdam Oost Linnaeushof 6, Amsterdam Oost

Coach Sietske

Loopbaancoach
Life coach
Stress & burn-out coach
Expat coach
Leiderschap coach
Online coach
English language

Graag kijk ik met je mee naar waar jouw uitdagingen zitten en hoe je die om kunt zetten naar een nieuw,...

Van Pallandtstraat 39 sous, Arnhem | Bruijnssteeg 28, Deventer | Loolaan 37, Apeldoorn | Singelsteeg 2, Utrecht Van Pallandtstraat 39 sous, Arnhem | Bruijnssteeg 28, Deventer | Loolaan 37, Apeldoorn | Singelsteeg 2, Utrecht

Coach Kristja

Loopbaancoach
Life coach
Stress & burn-out coach
Expat coach
Leiderschap coach
English language
Online coach

Volg je hart. Het klinkt zo simpel. En dat is het niet. Hoe ontdek en doe je wat je ècht wilt? Hoe maak...

Linnaeushof 6, Amsterdam Oost | Burgemeester Lambooylaan 18, Hilversum Linnaeushof 6, Amsterdam Oost | Burgemeester Lambooylaan 18, Hilversum

In vier stappen van doelstelling naar resultaat

Onze expat coaches werken vanuit hetzelfde coaching model. Dit model is gebaseerd op diverse theorieën. In 4 stappen werk je samen met de coach van jouw doelstelling naar het te bereiken resultaat. Naast dit coaching model werken we met diverse instrumenten die hun effectiviteit hebben bewezen. Neem je een traject af, dan ontvang je het “loopbaan werkboek” of “geluk werkboek”.

Zelfbewustzijn

Aan het begin van de expat coaching wordt het doel van het traject vastgesteld. Tijdens de coaching helpen we je bij het vergroten van je zelfbewustzijn, zodat meer inzicht en begrip wordt verkregen in denken, handelen en voelen. 

Potentieel

Potentieel zijn je talenten, vaardigheden en ervaringen. Het is jouw kracht. Vanuit je kracht leven en werken is effectief en maakt gelukkiger. Hier onderzoek je ook wat je belemmert je volledig potentieel te benutten.

Bezieling

Bezieling is waar je hart naar uitgaat, wat je innerlijk drijft en motiveert. Leven en werken vanuit bezieling geeft energie. Andersom kost het energie als je hier geen gehoor aangeeft. 

Zelf-leiderschap

Tot slot helpen we bij het vergroten van zelfleiderschap: werkelijk resultaat boeken met het hernieuwde zelfbewustzijn, bezieling en vergroot potentieel.

Maak kennis met onze expat coaches

Fill out my online form.

Wil je direct contact met een expat coach bij jou in de buurt?

Wij zijn te vinden in alle grote steden in Nederland. Kijk op de kaart voor de adressen van de coaches.