Coach Anouk

”Haal het beste uit jezelf!"

Soms gaan de weken zo snel dat je niet eens meer weet wat je hebt gedaan. Werken, studeren, sporten, contact onderhouden met vrienden en familie en in je vrije minuten door social media scrollen met het gevoel dat er nog zoveel meer is dat je moet zijn of bereiken. Als je leven in sneltreinvaart doordendert, merk je misschien dat het lastig is om van koers te veranderen.

Of überhaupt stil te staan bij waarom je dingen doet, welke keuzes je wilt maken en of je wel werk doet wat echt bij je past. Misschien wil je wel een andere baan maar heb je geen idee waar te beginnen.

Met een coach neem je de tijd om hier doelen bij te stellen en de keuzes te maken die zorgen dat jij op het pad komt dat het beste bij jou past.
We ontdekken jouw kwaliteiten, talenten en competenties en gaan op zoek naar antwoorden op de vragen, wie ben ik? wat kan ik? wat wil ik?

Mijn werkwijze is verhelderend, concreet, actiegericht en met de nodige dosis energie en humor zorg ik ervoor dat jouw coachtraject een positief avontuur wordt met een mooi resultaat. Een verfrissende coachwandeling langs de kust behoort ook tot de mogelijkheden

Kennismaken

Fill out my online form.
Coach Anouk

Coach Anouk

Loopbaancoach
Life coach
Stress & burn-out coach
Online coach

Opleidingen

nobco groei atelier coach

Met een nieuwe blik vooruit; zo kijk ik terug op mijn coachtraject. Ik heb in de loop der jaren op andere plekken al e.e.a. aan zelfinzicht verkregen. Maar ruimte leren geven aan waar je echte behoefte ligt, je eigen verlangen, dat was nieuw voor mij. De coach en de gesprekken met haar, boden voor mij de ruimte om even los te komen van het dagdagelijkse en in alle vrijheid te durven benoemen waar ik naar toe zou willen in mijn leven. Met tips en trucs, kon ik in korte tijd al concrete stappen in die richting zetten. Geen ingewikkelde methodes maar gewoon heel toepasbaar. Door de juiste vragen te stellen en mijn input te spiegelen, waren de gesprekken zowel uitdagend en vernieuwend, maar voelde het ook dichtbij, als van mij. Hele fijn coach waar ik een gorde klik mee had; voelde me erg op mijn gemak. Dank voor de nieuwe blik!

Judith Leiden

Fijne ervaring! Mijn coach Anouk heeft een hele fijne open persoonlijkheid en wist door de juiste vragen mij op de juiste manier te triggeren. Ze was soms goed vervelend met doorvragen, maar dat heeft allemaal een doel.

Angelo Leiden