Online coaching

Het Groei Atelier biedt de mogelijkheid om gecoacht te worden vanuit de lokatie die jij zelf wenst! Vanuit je huis, kantoor of hotelkamer. 

Online coaching

Voor iedere twintiger en dertiger

Het Groei Atelier biedt de mogelijkheid om gecoacht te worden vanuit de lokatie die jij zelf wenst! Vanuit je huis, kantoor of hotelkamer. Door gebruik te maken van Zoom, Skype, Google Meet of Microsoft Teams of FaceTime kan je contact leggen met een van onze online coaches een online coach gesprek voeren. Online coaching is van toepassing op alle soorten coaching: loopbaancoaching, life-coaching, stress coaching en leiderschap coaching.

Herken je dit?

Online Academie

Stress management coaching

Loopbaancoaching

Sollicitatie begeleiding

Het Groei Atelier coach model aanpak
Voordelen
Geen reiskosten of reistijd. Wereldwijd bereik. In diverse onderzoeken is aangetoond dat online coaching minstens zo effectief is als ‘normale’ face to face coaching
 
Hoe gaat online coaching in zijn werk?
Nadat je een vrijblijvend kennismakingsgesprek hebt aangevraagd, neemt onze online coach contact met je op om een online coaching afspraak te plannen.

Je wordt gebeld op je Skypenaam door de online coach. Ook gebruiken we Zoom Google Meet of Microsoft Teams, in dit geval ontvang je van onze coach een afspraak met daarbij een link naar de Zoom video meeting.

Maak je gebruik van een coach pakket, dan ontvang je het gratis werkboek thuis. Lees meer over hoe online coaching in zijn werk gaat
 
Wat heb je nodig voor online coaching?
Een computer (desktop of laptop) met een (geïntegreerde) webcam en een internetverbinding.
Een rustige plek waar je ongestoord je online coach gesprek kunt voeren.
Een Skype account. Naast Skype gebruiken we ook Zoom Google Meet of Microsoft Teams. Het is handig als je een van deze applicaties alvast installeert op je computer.
 

In vier stappen van doelstelling naar resultaat

De Groei Atelier online coaches werken vanuit hetzelfde coaching model. Dit model is gebaseerd op diverse theorieën. In 4 stappen werk je samen met de coach van jouw doelstelling naar het te bereiken resultaat. Naast dit coaching model werken we met diverse instrumenten die hun effectiviteit hebben bewezen. Neem je een traject af, dan ontvang je digitaal het “loopbaan werkboek” of “geluk werkboek”.

Zelfbewustzijn

Aan het begin van de online coaching wordt het doel van het traject vastgesteld. Tijdens de online coaching helpen we je bij het vergroten van je zelfbewustzijn, zodat meer inzicht en begrip wordt verkregen in denken, handelen en voelen. 

Potentieel

Potentieel zijn je talenten, vaardigheden en ervaringen. Het is jouw kracht. Vanuit je kracht leven en werken is effectief en maakt gelukkiger. Hier onderzoek je ook wat je belemmert je volledig potentieel te benutten.

Bezieling

Bezieling is waar je hart naar uitgaat, wat je innerlijk drijft en motiveert. Leven en werken vanuit bezieling geeft energie. Andersom kost het energie als je hier geen gehoor aangeeft. 

Zelf-leiderschap

Tot slot helpen we bij het vergroten van zelfleiderschap: werkelijk resultaat boeken met het hernieuwde zelfbewustzijn, bezieling en vergroot potentieel.

Maak kennis met de online coaches

De professionele en gedreven instelling van onze online coaches maakt dat we kwaliteit leveren. We bieden de mogelijkheid om gratis en vrijblijvend kennis te maken met een online coach. Zo ontdek je wat online coaching voor jou kan betekenen.

Al onze online coaches hebben

Stad
Soort coaching
Kenmerk coach

Maak kennis met onze online coaches

Fill out my online form.

Onze tarieven

Wij rekenen 165,- euro (exclusief btw) per uur voor onze online coaching. Echter omdat wij het belangrijk vinden dan online coaching voor iedereen toegankelijk is, bieden wij particulieren en ZZP-ers  korting.  

Voor particulieren

115 € per uur (incl. btw)

Voor bedrijven

165 € per uur (excl. btw)

Voor ZZP’ers

115 € per uur (excl. btw)

Vergoedingen

Vergoeding particulieren

Ontwikkel budget werkgever: (Bijna) iedere werkgever heeft budget beschikbaar voor ontwikkeling van personeel. Als werknemer kun je aanspraak maken op dit ontwikkel budget en dit besteden aan bijvoorbeeld loopbaan coaching, leiderschap coaching, stress coaching of burn-out coaching. Vraag je werkgever of hij/zij wil investeren in je groei of je employability.

Vergoedingen zzp’er en kleine ondernemer

Belastingaftrek: Voor ondernemers geldt dat coaching aftrekbaar is voor de inkomsten-, vennootschap- en omzetbelasting.