Online coaching

Het Groei Atelier biedt de mogelijkheid om gecoacht te worden vanuit de lokatie die jij zelf wenst! Vanuit je huis, kantoor of hotelkamer. 

Online coaching

Voor iedere twintiger en dertiger

Het Groei Atelier biedt de mogelijkheid om gecoacht te worden vanuit de lokatie die jij zelf wenst! Vanuit je huis, kantoor of hotelkamer. Door gebruik te maken van webcam, skype of FaceTime en het internet kan je contact leggen met een van onze online coaches een een online coach gesprek voeren. Online coaching is van toepassing op alle soorten coaching.

 •  

Herken je dit?

 • Heb jij een drukke (werk)agenda, weinig tijd of zorg voor je gezin waardoor je veel moet plannen om wat tijd voor jezelf te maken?
 • Woon of werk jij (tijdelijk) in het buitenland?
 • Ben je op reis en wil je gecoacht worden?
Het Groei Atelier coach model aanpak
Voordelen
Geen reiskosten of reistijd. Wereldwijd bereik. In diverse onderzoeken is aangetoond dat online coaching minstens zo effectief is als ‘normale’ face to face coaching
 
Hoe gaat online coaching in zijn werk?
Nadat je een vrijblijvend kennismakingsgesprek hebt aangevraagd, neemt onze online coach contact met je op om een online coaching afspraak te plannen. Je wordt gebeld op je Skypenaam door de online coach. Ook gebruiken we Zoom, in dit geval ontvang je van onze coach een afspraak met daarbij een link naar de Zoom digitalen omgeving. Vervolgens vind het vrijblijvende online kennismakingsgesprek plaats en / of de online coaching sessies. Tussendoor is er email contact met je online coach om opdrachten en uitwerkingen uit te wisselen
 
Wat heb je nodig voor online coaching?
Een computer (desktop of laptop) met een (geïntegreerde) webcam en een internetverbinding. Een Skype account. Naast Skype gebruiken we ook Zoom, hier heb je geen apart account voor nodig. Een rustige plek waar je ongestoord je online coach gesprek kunt voeren.
 

In vier stappen van doelstelling naar resultaat

De Groei Atelier online coaches werken vanuit hetzelfde coaching model. Dit model is gebaseerd op diverse theorieën. In 4 stappen werk je samen met de coach van jouw doelstelling naar het te bereiken resultaat. Naast dit coaching model werken we met diverse instrumenten die hun effectiviteit hebben bewezen. Neem je een traject af, dan ontvang je digitaal het “loopbaan werkboek” of “geluk werkboek”.

Zelfbewustzijn

Aan het begin van de online coaching wordt het doel van het traject vastgesteld. Tijdens de online coaching helpen we je bij het vergroten van je zelfbewustzijn, zodat meer inzicht en begrip wordt verkregen in denken, handelen en voelen. 

Potentieel

Potentieel zijn je talenten, vaardigheden en ervaringen. Het is jouw kracht. Vanuit je kracht leven en werken is effectief en maakt gelukkiger. Hier onderzoek je ook wat je belemmert je volledig potentieel te benutten.

Bezieling

Bezieling is waar je hart naar uitgaat, wat je innerlijk drijft en motiveert. Leven en werken vanuit bezieling geeft energie. Andersom kost het energie als je hier geen gehoor aangeeft. 

Zelf-leiderschap

Tot slot helpen we bij het vergroten van zelfleiderschap: werkelijk resultaat boeken met het hernieuwde zelfbewustzijn, bezieling en vergroot potentieel.

Het Groei Atelier

Uitgelegd in 1 minuut

Twintigers en dertigers coaching

Als je gaat voor kwaliteit

Maak kennis met de online coaches

De professionele en gedreven instelling van onze online coaches maakt dat we kwaliteit leveren. We bieden de mogelijkheid om gratis en vrijblijvend kennis te maken met een online coach. Zo ontdek je wat online coaching voor jou kan betekenen.

Coach Marielle

Loopbaancoach
Life coach
Stress & burn-out coach
Expat coach
Leiderschap coach
Online coach
English language

Ik coach met warme nieuwsgierigheid, een open blik en analytisch inzicht waar nodig en sta je graag bij in jouw groeiproces!

Linnaeushof 6, Amsterdam. Linnaeushof 6, Amsterdam.

Coach Zayra

Loopbaancoach
Life coach
Stress & burn-out coach
Leiderschap coach
Online coach

Ik help jou om positieve verandering te creëren in jouw leven. Dit doen we samen door huidige patronen te doorbreken, tot nieuwe inzichten te komen en vervolgens tot actie over te gaan.

Herengracht 213 II, Amsterdam Herengracht 213 II, Amsterdam

Coach Nancy

Loopbaancoach
Life coach
Stress & burn-out coach
Online coach

Uitgaan van je krachten is veel succesvoller dan blijven proberen jezelf te veranderen en te focussen op tekortkomingen.

Binckhorstlaan 36 | C3-48 | Den Haag Binckhorstlaan 36 | C3-48 | Den Haag

Coach Nicole

Loopbaancoach
Life coach
Stress & burn-out coach
Leiderschap coach
Online coach

Mijn coachgesprekken met jou zijn eerlijk, open en persoonlijk. Werkend vanuit de positieve psychologie leg ik de focus op dat waar je sterk in bent, op je kracht.

Noord Brabantlaan 265, Eindhoven | Saal van Zwanenbergweg 11, Tilburg Noord Brabantlaan 265, Eindhoven | Saal van Zwanenbergweg 11, Tilburg

Coach Sietske

Loopbaancoach
Life coach
Stress & burn-out coach
Expat coach
Leiderschap coach
Online coach
English language

Graag kijk ik met je mee naar waar jouw uitdagingen zitten en hoe je die om kunt zetten naar een nieuw, helder doel!

Van Pallandtstraat 39 sous, Arnhem | Bruijnssteeg 28, Deventer Van Pallandtstraat 39 sous, Arnhem | Bruijnssteeg 28, Deventer

Coach Marc

Loopbaancoach
Life coach
Stress & burn-out coach
Expat coach
Leiderschap coach
Online coach
English language

Mijn doel is om jou te helpen in je eigen proces. Dit doe ik door terug te geven wat ik zie en hoor, door te vragen, te prikkelen en confronteren waar nodig.

Hillegomstraat 12, Amsterdam Hillegomstraat 12, Amsterdam

Coach Anouk

Loopbaancoach
Life coach
Stress & burn-out coach
Online coach

Soms gaan de weken zo snel dat je niet eens meer weet wat je hebt gedaan. Werken, studeren, sporten, contact onderhouden met vrienden en familie. Als je leven in sneltreinvaart doordendert, merk je misschien dat het lastig is om van koers te veranderen.

Kanaalpark 140, Leiden | Pickeplein 8, Noordwijk Kanaalpark 140, Leiden | Pickeplein 8, Noordwijk

Maak kennis met onze online coaches

Vul het formulier in of bel 0628393689

Fill out my online form.

Wil je direct contact met een coach bij jou in de buurt?

Wij zijn te vinden in alle grote steden in Nederland. Kijk op de kaart voor de adressen van de coaches.

Onze tarieven

Wij rekenen 159,- euro (exclusief btw) per uur voor onze loopbaancoaching. Echter omdat wij het belangrijk vinden dan loopbaancoaching voor iedereen toegankelijk is, bieden wij particulieren en ZZP-ers tot wel 50% korting.  We bieden de mogelijkheid voor het afnemen van losse coach sessies of trajecten van 4, 6 of 8 sessies. Een sessie duurt gemiddeld 1,5 uur.

Voor particulieren

105 € per uur (incl. btw)

Voor ZZP’ers

105 € per uur (excl. btw)

Voor bedrijven

159 € per uur (excl. btw)

Vergoedingen

 • Vergoeding particulieren

 • Belastingaftrek: Als particulier kan je kosten (incl. BTW) als scholingskosten aftrekken, ook kosten gemaakt voor coaching. Voorwaarde is dat: 

  – de coaching ten goede komt aan het functioneren in je huidige functie, of, 

  – het doel van de coaching het verkrijgen is van een (nieuwe) baan, 

  Bijna alle kosten voor loopbaanbegeleiding zijn aftrekbaar, alleen reiskosten niet. Er is een drempel van 250,- Euro.


 • Ontwikkel budget werkgever: (Bijna) iedere werkgever heeft budget beschikbaar voor ontwikkeling van personeel. Als werknemer kun je aanspraak maken op dit ontwikkel budget en dit besteden aan coaching, training of opleiding. Vraag je werkgever of hij/zij wil investeren in je groei of je employability.


Vergoedingen zzp’er en kleine ondernemer

Belastingaftrek: Voor ondernemers geldt dat coaching aftrekbaar is voor de inkomsten-, vennootschap- en omzetbelasting.