Coach Marieke

Jij zal niet veranderen door iets af te leren, maar door er iets bij te leren.

Als twintiger of dertiger kan je je op een kruispunt begeven waarbij je het overzicht even kwijt bent.

Je ziet het gemak van een ander bij de wandeling die ze maken door het leven en denkt: “waarom moet ík daar nou zoveel moeite voor doen? Wat maakt dat ik mij zo verantwoordelijk voel? Of, waar komt die onrust toch vandaan?”

Je stelt jezelf wellicht vragen als: “Is dit eigenlijk wel mijn droombaan? Ben ik gelukkig met de manier waarop ik mijn leven vorm geef? Hoe kan ik omgaan met de druk en keuzes waar ik mee te maken krijg?”

Onbewust weet jij veel meer dan je denkt, alle antwoorden zitten verborgen in jou en met een beetje hulp en een paar coach sessies zal je zien dat je weer veel meer lucht hebt.

Op een veilige plek, in een oordeel-vrije sfeer kan ik jouw coach zijn. Op een natuurlijke rustige manier, helder en resultaatgericht zal ik je stimuleren de regie weer te pakken op jouw leven. Hierbij worden instrumenten en technieken ter ondersteuning van jou gebruikt, deze zijn nooit een doel op zich.  

We werken er samen naartoe dat jij weer in verbinding komt met jezelf en jouw leven. Zowel qua ‘hoofd’-stuk, maar ook qua intuïtie en gevoel. Bewustwording is essentieel want zodra je deze de hand geschud hebt, kunnen we heldere stappen gaan zetten richting jouw persoonlijke doel. 

Míjn missie is dat jij weer de regie hebt op jouw gevoel, op je leven en dat jij je hebt kunnen ontwikkelen tot wie je bent. 

Als mijn profiel je aanspreekt dan zie ik graag je mail tegemoet voor een nadere kennismaking

Warme groet,

Marieke

Maak kennis met Marieke

Fill out my online form.
Coach Marieke

Coach Marieke

Loopbaancoach
Life coach
Stress & burn-out coach
Leiderschap coach
Online coach

Opleidingen

  • Masteropleiding, counseling en coaching Enneagram en TA, Corael, Nobco geaccrediteerd
  • Voice Dialogue, Instituut voor transformatie psychologie
  • Acceptance and Commitment Therapy, ACT, Psychodidact
  • Coach Intensive opleiding, Nonons, Nobco geaccrediteerd
  • Familieopstellingen in individuele begeleiding, Corael
  • Wandelcoaching, Atma instituut
  • Ontspanningsmassage & Anatomie, Wellnessacademie
nobco groei atelier coach
Client Logo
Floris Utrecht

Ik had veel last van onrust en twijfel als het over mijn loopbaan ging. Ik had het gevoel dat ik maar wat deed en wist nooit waar ik naartoe werkte. Het traject met Marieke dwong mij om concreter na te denken over een goede volgende stap. Uiteindelijk komen de antwoorden uit jezelf maar wel pas na het stellen van de juiste vragen. Marieke is een hele fijne en warme coach die ik iedereen kan aanbevelen!

Client Logo
Emmy Utrecht

Nieuwe inzichten en frisse energie om verder te werken aan mijn loopbaan.Het was erg prettig om met iemand te sparren die je niet goed kent. Hierdoor levert het nieuwe inzichten op. De nieuwe inzichten zorgen voor meer energie om daadwerkelijk iets te veranderen in mijn loopbaan.