Coach Marieke

Jij zal niet veranderen door iets af te leren, maar door er iets bij te leren.

Als twintiger of dertiger kan je je op een kruispunt begeven waarbij je het overzicht even kwijt bent.

Je ziet het gemak van een ander bij de wandeling die ze maken door het leven en denkt: “waarom moet ík daar nou zoveel moeite voor doen? Wat maakt dat ik mij zo verantwoordelijk voel? Of, waar komt die onrust toch vandaan?”

Je stelt jezelf wellicht vragen als: “Is dit eigenlijk wel mijn droombaan? Ben ik gelukkig met de manier waarop ik mijn leven vorm geef? Hoe kan ik omgaan met de druk en keuzes waar ik mee te maken krijg?”

Onbewust weet jij veel meer dan je denkt, alle antwoorden zitten verborgen in jou en met een beetje hulp en een paar coach sessies zal je zien dat je weer veel meer lucht hebt.

Op een veilige plek, in een oordeel-vrije sfeer kan ik jouw coach zijn. Op een natuurlijke rustige manier, helder en resultaatgericht zal ik je stimuleren de regie weer te pakken op jouw leven. Hierbij worden instrumenten en technieken ter ondersteuning van jou gebruikt, deze zijn nooit een doel op zich.  

We werken er samen naartoe dat jij weer in verbinding komt met jezelf en jouw leven. Zowel qua ‘hoofd’-stuk, maar ook qua intuïtie en gevoel. Bewustwording is essentieel want zodra je deze de hand geschud hebt, kunnen we heldere stappen gaan zetten richting jouw persoonlijke doel. 

Míjn missie is dat jij weer de regie hebt op jouw gevoel, op je leven en dat jij je hebt kunnen ontwikkelen tot wie je bent. 

Als mijn profiel je aanspreekt dan zie ik graag je mail tegemoet voor een nadere kennismaking

Warme groet,

Marieke

Maak kennis met Marieke

Fill out my online form.
Coach Marieke

Coach Marieke

Loopbaancoach
Life coach
Stress & burn-out coach
Wandelcoaching
Online coach

Opleidingen

nobco groei atelier coach

Ga dit doen, Marieke zorgt voor levensveranderende coaching! "Wat een bijzondere tijd de afgelopen maanden, 5 maanden die voorbij zijn gevlogen, waar ik de grootste stappen heb gezet in m'n ontwikkeling en in m'n leven. Zo dankbaar voor de coaching." Dit schreef ik in m'n laatste reflectie naar Marieke en zegt het allemaal. Marieke zorgt voor een professionele, persoonlijke, oordeelvrije omgeving waarbij ze tot de kern durft te gaan, durft te inspireren, uit te dagen en te ondersteunen. En dat alles op een prachtige locatie, met zoveel liefde voor het vak. Ik gun iedereen een coach als Marieke!

Laura Utrecht

In korte tijd mooie stappen kunnen zetten in mijn loopbaan dankzij mijn coach Mijn gesprekken met Marieke Foppen waren erg prettig. Ze zette me stil bij welke waarden belangrijk voor me zijn, mijn kwaliteiten en vaardigheden en mijn mogelijkheden. Dit alles in een ontspannen en sfeervolle setting. Doordat je in de tussenliggende tijd veel opdrachten mee krijgt kan je in een aantal weken grote stappen zetten in je denkproces en zo werkproces. Ik ben zeer tevreden!

Anne Fleur Utrecht

Uitstekend geholpen in mijn persoonlijke en professionele zoektocht! Door de brede kennis en ervaring van Marieke kon het traject in 6 sessies succesvol worden afgerond. Marieke levert maatwerk, houdt je een spiegel voor waar nodig en laat je jouw eigen bewegwijzering plaatsen. Aanrader!

Jan-Willem Utrecht

Het was een fantastische ervaring die ik nooit had willen missen. Ik ben eind vorig jaar begonnen met mijn sessie bij Marieke en kan mij nog goed herinneringen dat ik als doel had om een nieuwe baan te vinden en daar ook heel veel haast mee had. Marieke heeft mij gerust gesteld, kende mij in korte tijd al heel erg goed en ik heb alles met haar kunnen delen wat ik heb willen delen. De sessies waren fijn, persoonlijk, op maat gemaakt en zij wist precies waar mijn behoeften lagen. Ik heb de sessies succesvol afgesloten met een nieuwe baan en levenslessen en oefeningen waar ik nog heel veel gebruik van kan maken! 🙂

Stefan Kuijper Utrecht

Op en top maatwerk Marieke van coachopweg is iemand die gelijk inspeelt op je huidige situatie en uitdagingen. Dit maakt elke afspraak uniek. Hierdoor kun je gelijk verder itt het doorlopen van een standaard stappenplan. Een aanrader, ook voor iedereen die al verder is in hun loopbaan.Het mooiste wat ik hier uit heb gehaald. Is dat je eigenlijk alles vanuit jezelf kunt aanleren en verder kan ontwikkelen. Dus wees niet bang om jezelf te zijn, omdat je daarmee de mooiste dingen in je leven kunt bereiken.

Ingeborg Utrecht