Coach Marieke

Jij zal niet veranderen door iets af te leren, maar door er iets bij te leren.

Als twintiger of dertiger kan je je op een kruispunt begeven waarbij je het overzicht even kwijt bent.

Je ziet het gemak van een ander bij de wandeling die ze maken door het leven en denkt: “waarom moet ík daar nou zoveel moeite voor doen? Wat maakt dat ik mij zo verantwoordelijk voel? Of, waar komt die onrust toch vandaan?”

Je stelt jezelf wellicht vragen als: “Is dit eigenlijk wel mijn droombaan? Ben ik gelukkig met de manier waarop ik mijn leven vorm geef? Hoe kan ik omgaan met de druk en keuzes waar ik mee te maken krijg?”

Onbewust weet jij veel meer dan je denkt, alle antwoorden zitten verborgen in jou en met een beetje hulp en een paar coach sessies zal je zien dat je weer veel meer lucht hebt.

Op een veilige plek, in een oordeel-vrije sfeer kan ik jouw coach zijn. Op een natuurlijke rustige manier, helder en resultaatgericht zal ik je stimuleren de regie weer te pakken op jouw leven. Hierbij worden instrumenten en technieken ter ondersteuning van jou gebruikt, deze zijn nooit een doel op zich.

We werken er samen naartoe dat jij weer in verbinding komt met jezelf en jouw leven. Zowel qua ‘hoofd’-stuk, maar ook qua intuïtie en gevoel. Bewustwording is essentieel want zodra je deze de hand geschud hebt, kunnen we heldere stappen gaan zetten richting jouw persoonlijke doel.

Míjn missie is dat jij weer de regie hebt op jouw gevoel, op je leven en dat jij je hebt kunnen ontwikkelen tot wie je bent.

Als mijn profiel je aanspreekt dan zie ik graag je mail tegemoet voor een nadere kennismaking

Warme groet,

Marieke

Maak kennis met Marieke

Vul het formulier in of bel 0628393689​

Fill out my online form.
Coach Marieke

Coach Marieke

Loopbaancoach
Life coach
Stress & burn-out coach
Leiderschap coach
Online coach

Opleidingen

  • Masteropleiding, counseling en coaching Enneagram en TA, Corael, Nobco geaccrediteerd
  • Voice Dialogue, Instituut voor transformatie psychologie
  • Acceptance and Commitment Therapy, ACT, Psychodidact
  • Coach Intensive opleiding, Nonons, Nobco geaccrediteerd
  • Familieopstellingen in individuele begeleiding, Corael
  • Wandelcoaching, Atma instituut
  • Ontspanningsmassage & Anatomie, Wellnessacademie
nobco groei atelier coach
Client Logo
Ellen Amsterdam

Marc gaf mij nieuwe manier om naar mijn eigen keuzes te kijken, aan de hand van hele nuttige oefeningen. Ik denk nog regelmatig terug aan sommige oefening bij het maken van besluiten.

Client Logo
Eline Amsterdam

Ik vond het goed dat ik zo in mijn eigen kracht werd gezet, doordat Marc vooral mij zelf liet denken en reflecteren in plaats van als coach het voortouw daarin te nemen. Heel sterk en prettig!

Client Logo
Lotte Amsterdam

Marc heeft me onwijs goed geholpen in mijn nieuwe loopbaankeuze. Hij luistert aandachtig en stelt scherpe vragen die me echt in beweging hebben gezet. Maar ook de oefeneingen tijdens de sessies waren enrom inzichtgevend. Ik vind het leuk dat hij zowel spirituele kennis en ervaring inzet als (humoristisch) kan relativeren. Hij is oprecht en betrokken en ik zou hem aanraden voor zowel mensen die met persoonlijke als professionele vragen zitten.

Client Logo
Tom Amsterdam

Diverse aanpak en benaderingen van topics wat tot andere inzichten leidt. Marc weet verder de juiste vragen te stellen, vraagt door maar weet ook zaken te parkeren en sturing te geven. Ik ging altijd met een prettig gevoel weg, en kijk tevreden terug op dit traject wat me dichter bij m'n einddoel heeft gebracht.