Zakelijke coaching

Je medewerkers zijn je belangrijkste kapitaal. Zakelijke coaching is de manier om in hen te investeren. Je draagt bij aan hun geluk en persoonlijke ontwikkeling. Dat leidt tot een betere performance en optimale teamprestaties. En daar word jij weer gelukkig van!

Dit is wat het Groei Atelier biedt

Experts in twintigers en dertigers coaching

Met Het Groei Atelier haal je het beste uit je medewerkers. We kijken naar hun behoefte. Op basis daarvan stippelen we een traject uit dat bij hen past. We hebben efficiënte online tools ontwikkeld, die ondersteuning bieden tijdens het coachingstraject. 

Kunnen jonge medewerkers zich wel maximaal ontwikkelen? Dit vraagstuk kan hen bezighouden op een negatieve manier. Zijn ze wel gelukkig in hun functie, of is er een oplossing waardoor ze zich beter op hun plek voelen? Coaching schept duidelijkheid.

Meldt een medewerker zich vaker ziek? Of werkt zijn of haar team minder soepel? Ook dat kan een signaal zijn dat er iets aan de hand is. Zit de medewerker misschien niet lekker in zijn of haar vel? Met coaching kun je als werkgever positief bijdragen aan het persoonlijke en zakelijke leven van je medewerkers.

Iedereen heeft baat bij coaching. Je moet er alleen wel voor open staan. Met name millennials (de generatie geboren tussen 1985 tot 2000) zitten in een levensfase waarin ze veel keuzes moeten maken. Tegelijkertijd vinden ze persoonlijke ontwikkeling en zingeving erg belangrijk.

Ook werkgevers hechten hier veel waarde aan. Het probleem? Er is te weinig tijd om iedere jonge medewerker te begeleiden. Dit gebrek aan tijd kan frustrerend zijn voor de medewerker. Coaching van Het Groei Atelier biedt een oplossing.

Waarom het Groei Atelier

Deze bedrijven gingen u voor

Ebook: Young professionals op de werkvloer

Download het gratis!

Al jaren spreken we dagelijks twintigers en dertigers tijdens onze coach sessies. Hierdoor hebben we deze groep young professionals en millennials goed leren kennen. We begrijpen wat er speelt, hoe hun persoonlijkheid in elkaar steekt, waar ze tegen aan lopen in werk en leven en we weten wat ze nodig hebben om optimaal te kunnen presteren. Graag delen we deze kennis en ervaring in dit ebook.

 

Loopbaan coaching

Helpt je medewerker verder

Loopbaancoaching helpt je medewerkers die stap verder. Heeft iemand extra support nodig na een promotie? Komt een talentvolle medewerker niet helemaal uit de verf? Merk je dat een medewerker uitgekeken is op zijn of haar baan?

Als je een loopbaancoach aanbiedt, voelen medewerkers zich serieus genomen. Je helpt ze om zich weer goed te voelen in hun huidige baan, of om te ontdekken wat een goede volgende stap kan zijn. Onze loopbaancoaches bieden perspectief.

Stress coaching

Rekent af met ongezonde stress

Een hoog stressniveau bij medewerkers kan zich op verschillende manieren uiten. Is iemand vaak een dagje ziek? Ontstaat er spanning binnen een team? Zitten de emoties van een medewerker hoog? Is iemand minder flexibel dan je gewend bent?

Stress hoort bij het leven. Overmatige stress niet. Je wilt voorkomen dat je medewerker verlamd raakt door stress. Onze stress-coaches helpen jouw medewerker om te gaan met stress.

Burn-out coaching

Helpt bij herstel uit een burn out

Medewerkers met een burn-out hebben te lang te veel van zichzelf gevraagd. Heeft een medewerker chronische stressklachten, die niet verbeteren? Is een teamlid uitgevallen met een burn-out? Wil een medewerker weer langzaam opbouwen na een burn-out?

Een burn-out ontstaat na langdurige mentale overbelasting. Burn-outs zorgen voor lichamelijke en psychische klachten. Onze burn-out-coaches weten precies hoe ze met je opgebrande medewerker moeten omgaan. Voor, tijdens en na een burn-out.

Leiderschap coaching

Coaching voor uw startend leider die wil groeien.

Het Groei Atelier helpt je manager meer inzicht te krijgen in zijn/ haar beïnvloeding mogelijkheden, zijn /haar eigen gedrag en reacties hierop en het ondernemen van concrete verbeter acties. We doen dit door te werken aan de oorzaken van het gedrag van je manager waarmee de kans groot is dat na de coaching het gedrag blijvend is veranderd.

 

Wit je weten wat wij voor jouw bedrijf en medewerkers kunnen betekenen?

Dit levert coaching op

Voor je medewerkers en je bedrijf

Een investering in coaching verdien je dubbel en dwars terug. Je bindt jonge medewerkers niet alleen aan je bedrijf; ze zitten ook beter in hun vel en krijgen meer gedaan. Door hun persoonlijk leiderschap aan te spreken, blijven ze zich ontwikkelen binnen jouw bedrijf.

Je boekt de allerbeste resultaten als je medewerkers jaarlijks een aantal coaching sessies aanbiedt, bijvoorbeeld als onderdeel van hun secundaire arbeidsvoorwaarden. Als ze daar gebruik van willen maken, kunnen ze terecht bij Het Groei Atelier. Deze service geldt voor alle soorten coaching. Zo voorkom je dat iemand vastloopt, met alle gevolgen van dien.

 

Al onze coaches hebben

Wij stellen hoge eisen

Aan onze coaches

Niet alleen vragen we een gedegen vooropleiding op het gebied van coaching en training. We kijken heel goed naar de talenten en persoonlijkheid van de coach. We werken alleen met zelfbewuste, gedreven, empathische, professionele en resultaatgerichte coaches.

In vier stappen van doelstelling naar resultaat

Zakelijke coaching van Het Groei Atelier is coaching op basis van een bewezen effectief model. We hebben verschillende trajecten. Samen met de medewerker besluiten we welk traject het beste bij hem of haar past. In ons unieke coaching-traject richten we ons altijd op vier thema’s: zelfbewustzijn, potentieel, bezieling en zelfleiderschap.

Zelfbewustzijn

We beginnen met het vaststellen van het doel van het traject. Tijdens de coaching helpen we je medewerker bij het vergroten van het zelfbewustzijn. Zo creëren we meer zelfinzicht en begrip voor het eigen denken, handelen en voelen

Potentieel

Het potentieel bestaat uit de talenten, vaardigheden en ervaringen van een mens. Dit is de unieke kracht van je medewerker. Als mensen hun eigen potentieel kennen, werken ze effectiever en leven ze gelukkiger. Dat geldt ook voor je medewerkers. We onderzoeken het potentieel, maar ook de belemmeringen voor het benutten van het volledige potentieel.

Bezieling

Waar gaat iemands hart sneller van kloppen? Waar wordt iemand echt blij van? Wat is de innerlijke drijfveer en motivatie? Als je leeft en werkt vanuit bezieling, geeft dat energie. Andersom slurpt het energie als hier geen gehoor aan gegeven wordt. 

Zelf-leiderschap

Tot slot vergroten we zelfleiderschap. Zo boeken we daadwerkelijk langdurig resultaat. We maken een plan en stellen concrete acties op. Dit wordt ondersteund door het hernieuwde zelfbewustzijn, het vergrote potentieel en de aangewakkerde bezieling.

Maak kennis

Wilt je direct contact met een coach bij jou de buurt?

Wij zijn te vinden in alle grote steden in Nederland. Kijk op de kaart voor de adressen van de coaches.