Coach Sietske

“Wees meester en vormgever van jezelf!”

Als twintiger en dertiger loop je tegen een aantal pittige levensvragen aan. Welk werk past echt bij mij? Doe ik dit omdat ik het echt wil of omdat ik het idee heb dat het moet? Wil ik een relatie en kinderen of wil ik liever nog even genieten van mijn single bestaan en carrière maken? Wil ik een huis kopen of een wereldreis maken? En wie ben ik eigenlijk en wat maakt me echt gelukkig? Vragen waarop je niet altijd direct het antwoord weet en waarbij het soms fijn is als een ander even met je mee kijkt. Vaak vraagt het om wat dieper naar binnen te kijken en te zien wat je stagneert en wat je beweegt. Graag kijk ik met je mee naar waar jouw blokkades zitten en hoe je die om kunt zetten naar een nieuw, helder doel!

Als dertiger weet ik als geen ander hoe het is om je met dit soort vragen bezig te houden. Hoe frustrerend het is als al die grote vragen ineens allemaal tegelijk op je pad komen en je door de bomen het bos niet meer ziet. Gelukkig ervaar ik ook hoe mooi de kans is die ligt in deze vragen. Hoe deze problemen van je vragen om naar binnen te keren en het beste van jezelf naar boven te halen. Hoe fijn het is om werk te doen waar je helemaal blij van wordt en keuzes kunt maken waar je achter staat!

Met veel plezier en enthousiasme begeleid ik je in dit proces. Mijn werkwijze is effectief en ik kom snel tot de kern. Liefdevol, maar confronterend als het moet, zonder oordeel. Ik leer je graag hoe je zelf kunt voelen wat echt bij jou past. Hoe je zelf richting kunt geven aan je leven en het roer in handen neemt. Zodat je meer vertrouwen krijgt en je leven in kunt richten met dingen die echt belangrijk voor je zijn!

Maak kennis

Fill out my online form.
Coach Sietske

Coach Sietske

Loopbaancoach
Life coach
Stress & burn-out coach
Expat coach
Leiderschap coach
Online coach
English language

Opleidingen

Ik zat vast in een baan die ik niet leuk vond en voelde dat ik iets anders moest gaan doen, alleen had ik geen idee waar te beginnen. De sessies met Sietske hebben mij enorm goed geholpen, zij heeft me geleerd om weer naar mijn eigen gevoel te luisteren en geleerd om knopen door te hakken.

Sharona Utrecht

Sietske heeft me in 6 gesprekken geholpen meer rust te vinden in mijn werk en ze heeft me ook meer inzicht gegeven in wat echt bij mij past. Ik heb de gesprekken als erg fijn ervaren, voelde me welkom en thuis bij Sietske.

Monique Utrecht

Ik ben erg tevreden over het traject. De nadruk lag op bewustwording van mijn authentieke behoeften en doelen. De aandacht voor het beter uitdrukken hiervan in mijn dagelijkse (werk)praktijk en in de toekomst. Het resultaat kwam vervolgens (bijna) vanzelf.

Matthijs Amsterdam