Coach Karolien

Wat maakt jou wie je bent en wat vind jij belangrijk?

Wie ben ik als persoon en wat past bij mij? Het zijn vragen die ik mezelf regelmatig gesteld heb gedurende mijn loopbaan. Inmiddels ben ik er van overtuigd dat het heel belangrijk is om werk te vinden dat aansluit bij jouw persoonlijkheid. Zo moet je als introvert bijvoorbeeld niet in een drukke kantoortuin gaan zitten en als je van innovatie houdt, blijf je beter maar weg uit een omgeving met heel veel regeltjes.
 
Maar hoe kom je er nu achter wie je bent en wat er bij jou past? Daar kan ik jou als coach mee helpen en ik heb daarvoor meerdere tools in mijn rugzak. Want ook hiervoor geldt: geen mens is gelijk en dus is de aanpak per persoon anders. Gaan we samen aan de slag, dan kijken we eerst samen naar jouw unieke bouwstenen. Wat maakt jou wie je bent en wat vind jij belangrijk? Op basis daarvan beginnen we met schetsen. Welk toekomstbeeld ontvouwt zich als we inzoomen? 
 
Mensen omschrijven mij als coach als een combinatie van hoofd en hart. Ik vind het belangrijk dat je dingen begrijpt, maar ook dat je ze voelt. Daarbij kan ik soms spiegelen of zelfs confronteren. Uiteindelijk is het allemaal gericht op één en hetzelfde doel: jou weer in beweging krijgen, zodat je jouw toekomstdroom gaat verwezenlijken.

Maak kennis met Karolien

Fill out my online form.
Coach Karolien

Coach Karolien

Loopbaancoach
Life coach
Online coach
Leiderschap coach
English language

Opleidingen & trainingen

STIR coaching Groei Atelier
Groei Atelier coaching noloc loopbaan gecertificeerd
nobco groei atelier coach