Coach Robin

‘In de zee van alle prikkels, verwachtingen en mogelijkheden je eigen weg zien te vinden, dat is de kunst’

 Als twintiger en dertiger kom je voor flink wat belangrijke vragen te staan zoals: Wat wil ik nou precies (in mijn werk en privé)? Wanneer is het goed genoeg? Waar loop ik nou toch steeds tegen aan? Doe ik dit omdat ik het wil of omdat ik denk dat dit van mij wordt verwacht? Wat is voor mij de juiste balans tussen werk, vrienden en familie en tijd voor mezelf? 

Deze vragen kunnen voor best wat onrust en twijfel zorgen. Het zijn dan ook de belangrijke vragen in het leven. Toch kan niemand je vertellen wat je moet doen en wat jouw pad is. Dat kan alleen jij. En dat is ook meteen het mooie. Het vraagt van je dat je stil gaat staan bij je gedachtes, gevoelens en gedrag. Je bewust wordt waar je blij van wordt en wat je juist ontzettend veel energie kost. Wanneer ontspan je? Wanneer verkramp je? En wat betekent dat? Op die manier kun je jezelf ont-dekken en ont-wikkelen. Mooie, tekenende woorden die al aangeven dat de antwoorden in jezelf verscholen liggen, en zichtbaar kunnen worden! 

Bij dit stilstaan en ontdekken helpt het vaak dat er iemand met je meekijkt, vragen stelt, je een spiegel voorhoudt en je de rust en ruimte biedt om naar binnen te kijken. Daar help ik je graag mee en dat is ook meteen de manier waarop ik coach: Op een nieuwsgierige en uitnodigende manier samen onderzoeken hoe het bij jou zit. 

Als dertiger herken ik zelf ook veel van bovenstaande vragen en heb hierin mijn eigen kronkelige pad gelopen en ervaren hoezeer het de moeite waard is om beter naar jezelf te leren luisteren en daarop te vertrouwen. Zo heb ik na jarenlang als psycholoog te hebben gewerkt een flinke afslag genomen richting de wereld van cryptovaluta. Om me van daaruit te realiseren dat ik vooral blij word om, vanuit de positieve insteek van coaching, anderen te begeleiden in hun groei en het vinden van hun eigen weg. 

Je bent van harte welkom voor een kennismakingsgesprek, waarin ik je wat meer uitleg kan geven over mijn werkwijze en we kunnen kijken of jouw vraag en mijn aanpak bij elkaar passen. Hopelijk tot snel! 

Maak kennis met Robin

Fill out my online form.
Coach Robin

Coach Robin

Loopbaancoach
Life coach
Stress & burn-out coach
Leiderschap coach
Online coach

Opleidingen & trainingen

Ik heb mijn doel weer voor ogen! Robin Visscher heeft mij uitstekend geholpen met het opnieuw stellen mijn doelen. Na vijf jaar bij dezelfde organisatie gewerkt te hebben ben ik er enkele maanden tussenuit gegaan om te reizen. Bij terugkomst wist ik nog steeds niet wat ik als mijn volgende stap zou willen. Ik schakelde Het Groei Atelier in om mij met dit vraagstuk te helpen. Na enkele sessies kreeg ik weer grip op wat ik belangrijk vond namelijk: 'het leven moet een avontuur blijven!'. Bedankt!

Wouter Utrecht