Coach Nicole

“Mijn coachgesprekken met jou zijn eerlijk, open en persoonlijk”

Als twintiger en dertiger beland je in een fase waarin allerlei vragen opkomen over je werk, je relatie, je manier van leven, je sociale contacten. Voor elke vraag die je jezelf stelt, bestaan er veel verschillende wegen die je kunt inslaan. Hierdoor kun je stress ervaren, keuzestress: wat moet je nu kiezen?? Wanneer doe je het goed? En: Is dit alles?

De twintigers en dertigers van nu zijn over het algemeen opgegroeid met het idee dat alles mogelijk is en dat het leven maakbaar is. Alles gaat tot nu toe voor de wind. Vervolgens komt een fase waarin grote vragen beantwoord moeten worden en de druk hoger wordt. Dat is lastig: door een keuze te maken, sluit je andere opties uit en je wil niet de ‘verkeerde’ keuze maken. Je blijft wikken en wegen en probeert ondertussen alle ballen hoog te houden. Kortom, het keuzemoment wordt uitgesteld en het gevoel van stress blijft voortduren.

Mijn coachgesprekken met jou zijn eerlijk, open en persoonlijk. Werkend vanuit de positieve psychologie leg ik de focus op dat waar je sterk in bent, op je kracht. Ik ga je bijvoorbeeld helpen om meer inzicht te krijgen in je drijfveren. Ook inzicht in het systeem waar je in zit, kan door middel van familie- of organisatieopstellingen onderdeel zijn van de coaching.

Samen zoeken we naar datgene wat je energie geeft en je ogen laat stralen. Van daaruit kun je keuzes maken en werken aan je ontwikkeling zodat je je weer echt happy kunt voelen.
Belangrijk is dat je een goed gevoel hebt bij mij en er op vertrouwt dat ik je verder kan helpen. Neem gerust contact met me op om even kennis te maken en je vraag voor te leggen.

Maak kennis

Fill out my online form.
Coach Nicole

Coach Nicole

Loopbaancoach
Life coach
Stress & burn-out coach
Leiderschap coach
Online coach

Opleidingen

Client Logo
Veronique Tilburg

Goeie vragen > belangrijke inzichten Nicole is een coach waarbij je je direct op je gemakt voelt. Ze stelt de juiste vragen op de juiste moment waardoor ik vele nieuwe inzichten hebben gekregen. Ik kan haar dan ook aan iedereen aanraden en zal zelf wanneer ik de toekomst weer coaching kan gebruiken zeker bij haar aanbellen. Nicole, nogmaals ontzettend bedankt.

Client Logo
Aukje Eindhoven

Ik voelde mij ontzettend op mijn gemak bij Nicole en vanaf de eerste sessie had ik het gevoel dat zij mij begreep en er écht voor mij was. Door dat gevoel waren de sessies erg open, comfortabel en fijn. Daarnaast is Nicole is erg goed in het reflecteren en in kaart brengen van patronen, waardoor ik dingen van mijzelf leerde kennen die ik nooit aan elkaar gekoppeld had en/of beseft heb. Ook herkende zij bij mij de 'hooggevoeligheid' en andere denkpatronen of valkuilen, waardoor ik nu nog beter weet wie ik ben, wat ik wil en wat ik kan. Tijdens, maar vooral ook nu na, het traject heb ik een ontzettende rust in mijzelf gevonden en ben ik Nicole ontzettend dankbaar voor alle motiverende, inzichtelijke en positieve woorden die mij weer op het juiste pad hebben gebracht. Ik ga haar sowieso missen!

Client Logo
Bart Eindhoven

Nicole (Fleskens) was erg betrokken, gaf voldoende ruimte daar waar nodig en was prettig om mee te praten. Ze wist op een goede manier op mij door te dringen en te confronteren met de punten waar ik aandacht aan moest gaan besteden om aan mezelf te kunnen werken.

Client Logo
Annick Eindhoven

Bij Nicole voelde ik mij heel erg op mijn gemak. Ik durfde alles te vertellen waar ik op dat moment aandacht. De sessies hebben mij zeker geholpen in het vervolg van mijn loopbaan. Bedankt Nicole!

Client Logo
Nick Eindhoven

Het persoonlijk contact en de manier waarop Nicole mij inzichtelijk maakte wat mijn kwaliteiten en valkuilen etc. zijn vond ik erg fijn. Verder heeft het werkboek mij ook constructief geholpen dmv de opdrachten.