Coach Jennifer

Af en toe moet je je leven ondersteboven houden om te zien wat er nog meer in zit.

Wil jij een goed gesprek over wat je raakt en over wat je leven mooier maakt?  Dan ben je bij mij aan het juiste adres. Leer hoe je uit de knel komt, hoe je anders om kunt gaan met je ‘favoriete’ probleem en hoe je kunt floreren

“There’s a crack in everything. That’s how the light gets in.” Het leven is niet makkelijk. Dat geldt voor zowel de buitenwereld als voor je binnenwereld. Want, wat als je niet weet wat je wilt doen met je leven? Of als je vastloopt op je werk? Of als je die grote levenskeuze niet meer langer uit kunt stellen? Of als je steeds maar tegen dezelfde patronen aanloopt? Wat dan? Gun het jezelf om hier bij stil te staan met een gesprekspartner die zonder oordeel echt naar je luistert.
 

“Luisteren kan zoveel zeggen.” De meeste cliënten vinden mij iemand die meevoelt, ondersteunt, de vinger legt op wat er niet klopt en nergens doekjes om windt. Met genoeg kennis en ervaring op zak, zie ik elke coachvraag als een mooi mysterie dat ontrafeld wil worden. Jij bent degene die zoekt en ontdekt en door een proces gaat en ik ben er om je te ondersteunen. Ik werk met je samen op een toegewijde manier, met humorzonder oordeel, en met de essentie op tafel. Je loopt bij mij de deur uit met een opgelucht gevoel, meer energie en de ervaring dat je echt jezelf kunt zijn. 

Gesprekken bij mij draaien om meer inzicht in jezelf, meer vriendelijkheid voor jezelf en een grotere flexibiliteit in denken, voelen en doen. Zo ervaar je rust, ruimte, effectiviteit en enthousiasme om de rest van je leven bij de kladden te grijpen!

Ik ben een echte Rotterdamse gesprekspartner. Handen uit de mouwen, en aanpakken. Kom langs bij mij in Rotterdam of Cappelle aan den IJssel; je kunt kiezen uit de praktijkruimte in Capelle aan den IJssel waar je nog gratis kunt parkeren voor de deur of die middenin de stad waar je makkelijk met het openbaar vervoer komt. 

Maak kennis met Jennifer

Fill out my online form.
Coach Jennifer

Coach Jennifer

Loopbaancoach
Life coach
Stress & burn-out coach
Leiderschap coach
English language
Online coach

Opleidingen & trainingen

STIR coaching Groei Atelier
Groei Atelier coaching noloc loopbaan gecertificeerd
nobco groei atelier coach