Zakelijke coaching

Je medewerkers zijn je belangrijkste kapitaal. Zakelijke coaching is de manier om in hen te investeren. Je draagt bij aan hun geluk en persoonlijke ontwikkeling. Dat leidt tot een betere performance en optimale teamprestaties. En daar word jij weer gelukkig van!

Wij maken het je eenvoudig en helpen je kostbare tijd te besparen

Jij bepaalt de vorm en selecteert de coaches

Samen maken we afspraken over de vorm en duur van de coachtrajecten en coachsessies. Jij selecteert de coaches die bij jouw organisatie passen. 

Wij reserveren tijd voor jouw organisatie

Wij reserveren de benodigde coachcapaciteit voor jouw organisatie. Jouw medewerkers kunnen daarom binnen een week terecht voor een intakegesprek.

Online inschrijven en snel starten

Jouw medewerkers kunnen zich online inschrijven voor een coachgesprek of coachtraject bij de door jou geselecteerde coaches. We plannen de intake zo snel als mogelijk.

Dashboard en advies

Periodiek ontvang je een dashboard waarin je de status van alle lopende coachtrajecten kunt zien. Je kunt ons altijd benaderen voor vrijblijvend advies en ondersteuning.

Maak kennis met jouw bedrijfscoaches

Op deze pagina vind je de coaches die je kan selecteren voor jouw bedrijf. Je kan meer lezen en zien over deze coaches. Op basis daarvan kunnen je medewerkers kiezen met welke coach ze een intake wensen. Deze keuze kunnen je aangeven in het formulier onderaan deze pagina. Na je aanmelding nemen we zo snel mogelijk contact op om de eerste afspraak te plannen.

Al onze coaches hebben

Stad
Soort coaching
Kenmerk coach

Meld je aan voor de intake

Fill out my online form.