Loopbaancoach Rotterdam

voor iedere professional in Rotterdam die zich op zijn loopbaan wil heroriënteren of verder wil ontwikkelen bieden wij loopbaancoaching.

Loopbaancoaching in Rotterdam

Voor iedere twintiger en dertiger

Het Groei Atelier biedt loopbaancoaching in Rotterdam bij het vinden van de baan die écht bij je past en wanneer je jezelf wilt ontwikkelen binnen een baan of bedrijf. 

Maak kennis met de loopbaancoaches in Rotterdam

De professionele en gedreven instelling van onze loopbaancoaches in Rotterdam maakt dat we kwaliteit leveren. We bieden de mogelijkheid om gratis en vrijblijvend kennis te maken met een loopbaancoach in Rotterdam. Zo ontdek je wat coaching voor jou kan betekenen.

Al onze loopbaancoaches hebben

Coach Emma

Loopbaancoach
Life coach
Leiderschap coach
English language
Online coach

Mijn coaching kenmerkt zich door nieuwsgierigheid, warmte en stabiliteit. Het zorgt voor helderheid in...

Wijnhaven 36, Rotterdam Wijnhaven 36, Rotterdam

Coach Jennifer

Loopbaancoach
Life coach
Stress & burn-out coach
Leiderschap coach
English language
Online coach

Gesprekken bij mij draaien om meer inzicht in jezelf, meer vriendelijkheid voor jezelf en een grotere...

Wijnhaven 36, Rotterdam | Samuel Soesmanstraat 154, Rotterdam Wijnhaven 36, Rotterdam | Samuel Soesmanstraat 154, Rotterdam

Coach Karolien

Loopbaancoach
Life coach
Online coach
Leiderschap coach
English language

De wijsheid zit al in jezelf. Alleen heb je soms hulp van buiten nodig om daarbij te kunnen en deze om...

Ceresstraat 29, Breda | Saal van Zwanenbergweg 11, Tilburg | Wijnhaven 36, Rotterdam Ceresstraat 29, Breda | Saal van Zwanenbergweg 11, Tilburg | Wijnhaven 36, Rotterdam

 

Het Groei Atelier is te vinden in alle grote steden in Nederland, zo ook in Rotterdam. Uit onze klant-evaluaties blijkt dat onze klanten zeer tevreden zijn met onze loopbaancoaching. Wij zijn trots op deze uitkomsten en doen er alles aan om ook jouw loopbaancoach traject in Rotterdam op maat aan te bieden.

Ik vond het fantastisch om met Benedit te werken. Ik raad het iedereen in mijn omgeving aan. Ik ben echt erg tevreden over de praktische aanpak van de loopbaan coaching. Hierdoor kon ik in een aantal maanden echt al hele praktische stappen zetten en leerde ik na elke sessie al mezelf beter kennen en maakte ik keuzes die het beste zijn voor mij.

Dewi Rotterdam

Door de gesprekken met Benedit heb ik meer inzichten en handvaten gekregen op het gebied van wat ik wil en kan op werkgebied. Door haar analytisch- en inlevingsvermogen wist Benedit snel tot de kern van de 'zaak' te komen. Ik voelde me erg op mijn gemak bij haar. Ze straalt energie uit en dat draagt ze ook over. Ik had gewild dat ik haar eerder in mijn loopbaan carrière was tegengekomen.

Gerrie Rotterdam

Ik zocht een coach waar ik af en toe eens mee kon sparren over de ambities die ik heb. Ik heb samen met Tristan een aantal sessies gedaan om te kijken welke gebieden ik verder zou kunnen ontwikkelen in m'n karakter. Ik heb Tristan als een super fijne coach ervaren waar ik al m'n vragen bij kwijt kon. Erg fijne samenwerking!

Sjors Rotterdam

  Het ontwikkelen van jezelf​

  Ontdek en verbeter je talenten, reken af met je valkuilen

  Je hebt het gevoel dat er meer in jezelf zit, maar het komt er niet uit, het lukt je niet om te presteren zoals jij dat zou willen. Iets belemmert je, misschien heb je een idee wat het kan zijn, maar misschien ook niet. In beide gevallen kan een loopbaancoach je helpen te ontdekken wat je precies belemmert. En belangrijker nog, wat je eraan kan doen.

  Het resultaat van de loopbaancoaching is inzicht in je talenten, belemmeringen en ontwikkel punten zowel op zowel persoonlijk als competentie vlak. Tijdens het traject coachen we je op het behalen van jouw ontwikkel doelstellingen.

  Je ontvangt persoonlijke coaching van jouw loopbaancoach in Rotterdam en het loopbaan werkboek of de online academie met daarin verdiepingstesten. Zo ontdek je waar jouw talenten, belemmering en ontwikkeling ligt als professional.

  Groei atelier loopbaanwerkboek c

  Het richting geven aan je loopbaan​

  Bepaal jouw volgende carrière stap en onderneem actie

  Ben je op zoek naar een baan of functie die echt bij je past? Of heb je het idee dat je vast zit in je loopbaan? Loopbaancoaching kan je helpen weer richting te geven aan jouw carrière.

  Je ontvangt persoonlijke loopbaancoaching van jouw loopbaancoach en het loopbaanwerkboek of de online academie met loopbaan testen. Hiermee krijg je inzicht in wie je bent, wat je wilt en wat je kan.

  Met het antwoord op deze vragen gaan we op zoek naar welke loopbaan stap passend is in jouw situatie. Het loopbaancoach traject wordt afgesloten met een duidelijke loopbaan visie en een stappenplan voor je verdere loopbaan ontwikkeling. Bij afname van een loopbaancoach traject ontvang je gratis de module effectief solliciteren in onze Online Academie

  Hoe is het met jouw huidige baan gesteld? Ben je tevreden of kom je iedere dag moe thuis? En waar komt dat door? Doe de loopbaan check en kom erachter waar verandering nodig is: In je werkomgeving, je functie of in jezelf. Na 1 minuut krijg jij direct antwoord!

  Het vinden en krijgen van je nieuwe baan of functie

  Zoek, vind, overtuig en krijg jouw nieuwe baan of functie

  Eenmaal duidelijk welke functie in welke omgeving bij je past, begeleid jouw loopbaancoach je in het vinden van die nieuwe baan of functie. Je ontvangt tips voor het zoeken naar een baan, begeleiding bij sollicitatie, tips voor netwerken en je coach helpt met je sollicitatie brief en cv. Bij afname van een coach traject ontvang je gratis de module effectief solliciteren in onze Online Academie.

  Ben je aan het solliciteren, of be je het van plan? Doe de sollicitatie check en kom erachter of jij de juiste dingen en de dingen juist doet om jouw droombaan te verkrijgen. Na 1 minuut krijg jij direct antwoord!

  Maak kennis met onze loopbaancoaches in Rotterdam

  Fill out my online form.

  Onze tarieven voor loopbaancoaching in Rotterdam

  Omdat wij het belangrijk vinden dat loopbaancoaching voor iedereen toegankelijk is, bieden wij particulieren en ZZP-ers korting.  We bieden de mogelijkheid tot het afnemen van losse coach sessies of trajecten van 4, 6 of 8 sessies. Een sessie duurt gemiddeld 1,5 uur. Neem je een loopbaancoach traject af in Rotterdam, dan ontvang je nog eens extra korting.

  Voor particulieren

  115 € per uur (incl. btw)

  Voor ZZP’ers

  115 € per uur (excl. btw)

  Voor bedrijven

  165 € per uur (excl. btw)

  Vergoedingen

  Vergoeding particulieren

  Ontwikkel budget werkgever: (Bijna) iedere werkgever heeft budget beschikbaar voor ontwikkeling van personeel. Als werknemer kun je aanspraak maken op dit ontwikkel budget en dit besteden aan bijvoorbeeld loopbaan coaching, leiderschap coaching, stress coaching of burn-out coaching. Vraag je werkgever of hij/zij wil investeren in je groei of je employability.

  Vergoedingen zzp’er en kleine ondernemer

  Belastingaftrek: Voor ondernemers geldt dat coaching aftrekbaar is voor de inkomsten-, vennootschap- en omzetbelasting.