Loopbaan-coaching

voor uw medewerker, die zich wil heroriënteren of in een functie wil ontwikkelen.

Sinds 2006 young professional coaching
Gespecialiseerd in 20 en 30 ers coaching
Meer dan 4000 succesvolle coach trajecten
Gespecialiseerd in 20 en 30 ers coaching

Loopbaan coaching

Voor iedere twintiger en dertiger

Het Groei Atelier helpt uw medewerker bij het nemen van verantwoordelijkheid, in actie komen en daarmee beter te presteren. We doen dit door te werken aan de oorzaken van het gedrag van uw medewerker waarmee de kans groot is dat na de coaching het gedrag blijvend is veranderd. 

Herkent u dit?

  • Presteert uw medewerker niet volgens verwachting in zijn/haar functie?
  • Is uw medewerker regelmatig afwezig door ziekte?
  • Is uw medewerker uitgekeken op zijn/haar functie en wil hij/zij iets anders?
  • Staat uw medewerker een uitdagende taak te wachten?
  • Komen de talenten van uw medewerker niet volledig tot uiting?

Het ontwikkelen uw medewerker​

Persoonlijke coaching met behulp van het loopbaanwerkboek

Uw medewerker ontvangt persoonlijke coaching van onze loopbaan coach en het loopbaan werkboek of de Online Academie met daarin loopbaan testen. Zo ontdekt hij/zij waar ontwikkeling ligt als professional. Het resultaat van de coaching is inzicht in de sterke kanten en ontwikkel punten zowel op zowel persoonlijk als competentie niveau. Tijdens het traject coachen we uw medewerker op het behalen van zijn/haar ontwikkel doelstelling.

Ontvang gratis het loopbaanwerkboek bij een loopbaancoach traject

Richting geven aan de loopbaan​

Heroriëntatie met behulp van de Online Academie

Uw medewerker ontvangt persoonlijke coaching van onze loopbaan coach en het loopbaanwerkboek of de Online Academie met loopbaan testen. Hiermee krijgt hij/zij antwoorden op de vragen: wie ben ik, wat wil ik, wat kan ik. Hiermee onderzoekt de coach met de medewerker wat een passende stap is in de loopbaan van de medewerker. Het coach traject wordt afgesloten met een duidelijke loopbaan visie en een stappenplan voor verdere loopbaan ontwikkeling.

Het vinden en krijgen van een nieuwe baan of functie

Outplacement begeleiding met behulp van de sollicitatie module

Wij geloven dat het beter is in deze lastige situatie eerst rust te nemen, een goed plan te maken en dan pas actief te gaan solliciteren. Bij onze outplacement trajecten bieden we het loopbaanwerkboek en onze Online Academie. Binnen de Online Academie krijgt uw medewerker toegang tot de module heroriëntatie en de module sollicitatie. Onze Online Academie ondersteunt tijdens in het gehele outplacement traject. Onze coaches begeleiden het outplacement traject. Afhankelijk van de behoeften behoeften passen we waar nodig het traject aan.

Neem een kijkje in onze Online Academie

Registreer gratis en krijg direct toegang

We hebben een Online Academie ontwikkeld met de modules heroriëntatie en sollicitatie.  Neemt u een traject af, dan ontvang uw medewerker het loopbaan werkboek of de Online Academie inclusief een 360 graden feedback test.  

Registreer gratis en krijg direct toegang.

In vier stappen van doelstelling naar resultaat

De Groei Atelier coaches werken vanuit hetzelfde coaching model. Dit model is gebaseerd op diverse theorieën. In 4 stappen werkt de coach van doelstelling naar het te bereiken resultaat. Naast dit coaching model werken we met diverse instrumenten die hun effectiviteit hebben bewezen. 

Zelfbewustzijn

Aan het begin van de coaching wordt het doel van het traject vastgesteld. Tijdens de coaching helpen we uw medewerker bij het vergroten van het zelfbewustzijn, zodat meer inzicht en begrip wordt verkregen in denken, handelen en voelen. 

Potentieel

Potentieel zijn talenten, vaardigheden en ervaringen samen. Het is de kracht van uw medewerker. Vanuit kracht leven en werken is effectief en maakt gelukkiger. Hier wordt ook onderzocht welke belemmeringen in de weg staan van het benutten van uw medewerkers volledig potentieel .

Bezieling

Bezieling is waar het hart naar uitgaat, wat innerlijk drijft en motiveert. Leven en werken vanuit bezieling geeft energie. Andersom kost het energie als hier geen gehoor aan gegeven wordt. 

Zelf-leiderschap

Tot slot helpen we bij het vergroten van zelfleiderschap: werkelijk resultaat boeken met het hernieuwde zelfbewustzijn, bezieling en vergroot potentieel.

Maak kennis

Fill out my online form.

Wilt u contact met een coach bij u in de buurt?

Wij zijn te vinden in alle grote steden in Nederland. Kijk op de kaart voor de adressen van de coaches.