Sinds 2006 young professional coaching
Gespecialiseerd in 20 en 30 ers coaching
Meer dan 4000 succesvolle coach trajecten
Gespecialiseerd in 20 en 30 ers coaching

Leiderschap coaching

Voor iedere twintiger en dertiger

Het Groei Atelier helpt uw manager meer inzicht te krijgen in zijn/ haar beïnvloeding mogelijkheden, zijn /haar eigen gedrag en reacties hierop en het ondernemen van concrete verbeter acties. We doen dit door te werken aan de oorzaken van het gedrag van uw manager waarmee de kans groot is dat na de coaching het gedrag blijvend is veranderd.

Herkent u dit?

  • Heeft uw manager nog onvoldoende ervaring?
  • Staat uw manager voor een uitdaging?
  • Heeft uw manager moeite met het inzetten van verschillende leiderschap stijlen?
  • Is uw manager te sturend of juist te weinig?
  • Krijgt uw manager zijn/haar team onvoldoende mee in een verandering?
Het Groei Atelier coach model aanpak
Authentiek
Zelf kennis of zelfbewustzijn is onmisbaar als leidinggevende. Je neemt altijd jezelf mee in deze belangrijke functie. Als uw leidinggevende de rol van manager probeert te spelen of andere probeert na te doen, zal hij/zij niet ver komen in deze rol. Een krachtige leider laat zichzelf zien: zijn of haar eigen authenticiteit.
 
Agility
Een leider durft open, eerlijk, confronterend maar ook zacht te zijn. Sturend en meegaand. Voor en tegen. Net wat de situatie vraagt. Dit vraagt wat van de agility of wendbaarheid als mens en leider.
 
Oplossingsgericht
U herkent het vast. Een deadline of organisatie verandering brengt weerstand bij medewerkers en misschien ook bij de leidinggevende zelf. Hoe herkent men deze weerstand en zorgt men dat je er niet in mee wordt gezogen. Hoe blijf uw leidinggevende bij zichzelf en houd focus op de doelstellingen en oplossingen?

In vier stappen van doelstelling naar resultaat

De Groei Atelier coaches werken vanuit hetzelfde coaching model. Dit model is gebaseerd op diverse theorieën. In 4 stappen werkt de coach van doelstelling naar het te bereiken resultaat. Naast dit coaching model werken we met diverse instrumenten die hun effectiviteit hebben bewezen. Neemt u een traject af, dan ontvang uw medewerker het “loopbaan werkboek” of “geluk werkboek” en een 360 graden feedback test.  

Zelfbewustzijn

Aan het begin van de coaching wordt het doel van het traject vastgesteld. Tijdens de coaching helpen we uw medewerker bij het vergroten van het zelfbewustzijn, zodat meer inzicht en begrip wordt verkregen in denken, handelen en voelen. 

Potentieel

Potentieel zijn talenten, vaardigheden en ervaringen samen. Het is de kracht van uw medewerker. Vanuit kracht leven en werken is effectief en maakt gelukkiger. Hier wordt ook onderzocht welke belemmeringen in de weg staan van het benutten van uw medewerkers volledig potentieel .

Bezieling

Bezieling is waar het hart naar uitgaat, wat innerlijk drijft en motiveert. Leven en werken vanuit bezieling geeft energie. Andersom kost het energie als hier geen gehoor aan gegeven wordt. 

Zelf-leiderschap

Tot slot helpen we bij het vergroten van zelfleiderschap: werkelijk resultaat boeken met het hernieuwde zelfbewustzijn, bezieling en vergroot potentieel.

Maak kennis

Fill out my online form.

Wilt u contact met een coach bij u in de buurt?

Wij zijn te vinden in alle grote steden in Nederland. Kijk op de kaart voor de adressen van de coaches.