Coaching voor uw medewerker

Het Groei Atelier is te vinden in alle grote steden in Nederland. Uit onze klant-evaluaties blijkt dat 99% van onze klanten tevreden is met onze coaching. Wij zijn trots op deze uitkomsten en doen er alles aan om ook jouw coachtraject op maat aan te bieden.

Coaching voor de millennials binnen uw bedrijf

Het Groei Atelier helpt uw medewerker bij het nemen van verantwoordelijkheid, in actie komen en daarmee beter te presteren. We doen dit door te werken aan de oorzaken van het gedrag van uw medewerker waarmee de kans groot is dat na de coaching het gedrag blijvend is veranderd. Ook ondersteunen we bij het onderzoeken naar een passende vervolg functie voor uw medewerker. Dit door we met behulp van diverse tools zoals als een loopbaanwerkboek, online testen en natuurlijk resultaatgerichte coaching.

Deze bedrijven gingen u voor

Loopbaan coaching

Coaching voor uw medewerker, die zich wil heroriƫnteren of in een functie wil ontwikkelen.

Leiderschap coaching

Coaching voor uw startend leider die wil groeien.

Stress & burn-out

Coaching voor uw medewerker die ongezonde stress wil voorkomen of wil herstellen van een burn-out of overspannenheid.

Expat coaching

Coaching voor iedere expat die een steuntje in de rug kan gebruiken.

Online coaching

Coaching vanuit huis, kantoor of hotelkamer.

Wit u weten wat wij voor uw bedrijf en medewerkers kunnen betekenen?

Het Groei Atelier is te vinden in alle grote steden in Nederland. Uit onze klant-evaluaties blijkt dat onze klanten zeer tevreden zijn met onze coaching. Wij zijn trots op deze uitkomsten en doen er alles aan om ook aan uw organisatie coachtrajecten op maat aan te bieden.

Al onze coaches hebben

  • Minimaal 5 jaar werkervaring in het bedrijfsleven
  • Een afgeronde HBO of WO opleiding
  • Minimaal 2 afgeronde erkende coach opleidingen
  • Minimaal 3 jaar ervaring als profesioneel coach of trainer
  • Een gedreven, betrokken en empatische instelling
  • Ervaring met het begeleiden van twintigers en dertigers

Wij stellen hoge eisen

aan onze coaches

Niet alleen vragen we een gedegen vooropleiding op het gebied van coaching en training. We kijken heel goed naar de talenten en persoonlijkheid van de coach. We werken alleen met zelfbewuste, gedreven, empathische, professionele en resultaatgerichte coaches.

Dit is hoe we werken

Kennismaking & doelen stellen

Tijdens het kennismaking gesprek stellen we vast wat uw medewerker wil bereiken met de coaching. We concretiseren het doel wat hij/zij wil bereiken en doen u een vrijblijvend voorstel voor een van onze trajecten.

Verdieping & zelfonderzoek

Tijdens de coaching werken we aan het vergroten van je zelfbewustzijn, zodat uw medewerker meer inzicht en begrip krijgt in de eigenschappen, talenten, drijfveren, vaardigheden, belemmeringen en uitdagingen.

Zelfleiderschap

We helpen uw medewerker bij het vergroten van het zelfleiderschap: werkelijk resultaat boeken. Hier gaat het om een plan maken, concrete acties definiƫren en vooral met lef zijn of haar uitdagingen tegemoet treden.

Borgen & evalueren

Na het coach traject begint de echte uitdaging: hetgeen geleerd is, in de praktijk te brengen. Aan het einde van het traject is er aandacht voor borging van het geleerde in de dagelijkse werkzaamheden.

Maak kennis

Vul het formulier in of bel 0628393689

Fill out my online form.

Wilt u contact met een coach bij u de buurt?

Wij zijn te vinden in alle grote steden in Nederland. Kijk op de kaart voor de adressen van de coaches.