Coach Maaike

In een wereld waarin je alle kanten op kan: wat is jouw pad?

In bepaalde fases van ons leven komen er vragen op ons pad en gaan we dieper nadenken: wil ik door met deze partner? Past dit werk echt bij mij? Wil ik wel of geen kinderen? Leef ik het leven dat me blij maakt en zin geeft? Er is zoveel te doen en te kiezen: waar doe ik goed aan en wat past nu écht bij mij? 

Wat kan coaching voor jou betekenen?

Waar je ook tegenaan loopt, één ding staat vast: je wil dat de situatie of je gevoel anders is dan dat het nu is. Je wil verandering, antwoorden, richting, rust in je hoofd en lijf of je weer goed voelen. Daar kan ik je als coach bij helpen. Door samen uit de waan van de dag te stappen, help ik je met het vergroten van inzicht in jezelf, met het ontdekken van nieuwe manieren van kijken, het experimenteren met ander gedrag én het zetten van stappen op weg naar jouw doel(en). 

Even stilstaan om weer vooruit te kunnen

De wijsheid zit al in jezelf. Alleen heb je soms hulp van buiten nodig om daarbij te kunnen en deze om te zetten in verandering. Als coach help ik je bij het stellen van de juiste vragen aan jezelf. Ik prikkel en daag je uit om jezelf te onderzoeken en daarbij verder te reiken dan wat je al weet of wat ‘gemakkelijk’ is. Als je je meer bewust wordt van wie je werkelijk bent en wat voor jou van waarde is, krijg je meer mogelijkheden om te kiezen en meer ruimte om te bewegen. Ik help je concrete stappen te nemen om je eigen route te bepalen. 

Na jarenlang als communicatieprofessional bij commerciële, non profit en overheidsorganisaties gewerkt te hebben, ontdekte ik dat mijn hart ligt bij coachen. Mijn manier van coachen is warm, uitnodigend, aanmoedigend, resultaatgericht, praktisch en toch diepgaand voor een blijvende verandering. 

Wil je meer weten of vrijblijvend kennismaken? Neem dan contact op. 

Maak kennis met Maaike

Fill out my online form.
Coach Maaike

Coach Maaike

Loopbaancoach
Life coach
Stress & burn-out coach
Leiderschap coach
Online coach

Opleidingen & trainingen

nobco groei atelier coach