Coach Sietske

“Laat je stilletjes meevoeren door de wonderbaarlijke aantrekkingskracht van datgene waar je echt van houdt. Dan weet je zeker dat je de goede kant op gaat."

Vind je het moeilijk om te weten wat je wilt, loop je vast in je zoektocht of voelt het alsof je geen doel hebt in je leven?

Op een bepaald moment in je leven kun je het gevoel hebben alsof je verdwaald bent. In een donker bos waarin je niet meer weet welk pad je moet kiezen om eruit te komen. Je weet niet precies hoe je daar bent gekomen, maar het voelt niet goed. Dingen lopen niet helemaal zoals je ze graag zou willen, je piekert veel – eindeloos herhalende gedachten. Je weet niet wat je wilt, hoe je vervulling vindt, hoe je energieker kunt zijn, welke baan er bij je past of hoe je daar moet komen. En je vraagt je misschien af: wat doe ik hier? Wat heb ik gemist?

Ik geloof dat ieder mens een uniek pad te belopen heeft dat vervulling geeft. (Ja, jij ook!) En dat we bij onze geboorte alle tools hebben meegekregen om onze weg te vinden in het leven. Diep van binnen weet je heel goed wie je bent en wat je echt graag wilt. Maar door patronen & overtuigingen vanuit het verleden, de onophoudelijke prikkels en informatie en de hoge prestatiedruk van onze maatschappij, komt er ruis op de lijn en verliezen we de verbinding met wie we van nature zijn en wat we het liefste doen.

Ik inspireer je graag om te stoppen met zoeken, streven, controleren, forceren, ploeteren en hard werken, en leer je contact te maken met je innerlijke navigatiesysteem. Een uitmuntend kompas dat je altijd de juiste richting uitwijst. Weten hoe dit kompas werkt maakt het leven een stuk overzichtelijker en het geeft je de mogelijkheid om zelf richting te geven aan het leven en het roer in eigen handen te nemen. Zodat je meer vertrouwen krijgt en je leven in kunt richten met dingen die echt belangrijk voor je zijn.

Dit levert het op:

 • – Je hebt helderheid over welke richting je op wilt (met je loopbaan) en je maakt concrete stappen.
 • – Je vertrouwt op je kompas en maakt krachtige keuzes die leiden tot meer rust en vrijheid.
 • – Je laat oude overtuigingen en patronen los die jou blokkeren om het leven te leiden waar jij naar verlangt.
 • – Je bent trouw aan jezelf, aan wie je bent en wat je wilt.
 • – Je bent je bewust van jouw unieke pad en weet hoe je daarop blijft lopen.
 • – Je leeft van binnen naar buiten, waardoor meningen van anderen je minder beheersen en je beter om kunt gaan met tegenslagen.

 

Met veel plezier begeleid ik je in dit proces. Samen onderzoeken we wie je bent, wat werkelijk belangrijk voor je is, waar je het meest van houdt èn hoe je dat in de praktijk brengt. Mijn werkwijze is effectief en ik kom snel tot de kern. Liefdevol, maar confronterend als het moet, zonder oordeel.

Graag tot ziens!

Maak kennis

Fill out my online form.
Coach Sietske

Coach Sietske

Loopbaancoach
Life coach
Stress & burn-out coach
Expat coach
Leiderschap coach
Online coach
English language

Coach Femke

Coach Femke

Loopbaancoach
Life coach
Stress & burn-out coach
Online coach
Leiderschap coach
Engels sprekend

Opleidingen

Ik zat vast in een baan die ik niet leuk vond en voelde dat ik iets anders moest gaan doen, alleen had ik geen idee waar te beginnen. De sessies met Sietske hebben mij enorm goed geholpen, zij heeft me geleerd om weer naar mijn eigen gevoel te luisteren en geleerd om knopen door te hakken.

Sharona Utrecht

Sietske heeft me in 6 gesprekken geholpen meer rust te vinden in mijn werk en ze heeft me ook meer inzicht gegeven in wat echt bij mij past. Ik heb de gesprekken als erg fijn ervaren, voelde me welkom en thuis bij Sietske.

Monique Utrecht

Ik ben erg tevreden over het traject. De nadruk lag op bewustwording van mijn authentieke behoeften en doelen. De aandacht voor het beter uitdrukken hiervan in mijn dagelijkse (werk)praktijk en in de toekomst. Het resultaat kwam vervolgens (bijna) vanzelf.

Matthijs Amsterdam

  Coach Femke

  “Ik help jou om je eigen zinnige leven te creëren.”

  Als twintiger en dertiger komt er veel op je pad. Carrière, wel/geen huis kopen, relatie, gezin… Een cocktail van levensvragen en keuzes. Soms gaat alles zo snel dat je ineens denkt: is dit wel wat ik wil?

  Rond mijn dertigste kwam de grote vraag Wat Wil IK ook bij mij om de hoek kijken. Tot dan toe had ik verschillende banen gehad, een fijne partner gevonden en zelfs een huis gekocht. Alles leek te kloppen. Maar ineens had ik een onbestemd gevoel. Ik hoorde mezelf tegen anderen praten. Verhalen die een mooi ‘plaatje’ schetsen voor de buitenwereld. Maar ondertussen had ik het eigenlijk niet naar mijn zin. Ik voelde me leeg.

  Tegelijkertijd wist ik dat er een stip aan de horizon was voor mij. Ik had ambitie maar ik kan hem niet onder woorden brengen. Het maakte me intens onrustig. Want wat als ik toegeef aan deze onrustige gevoelens? Wat brengt me dat? Wat zullen anderen van me denken?

  Bij mij begon toen, inmiddels ruim zeven jaar geleden, een periode van diepgaand zelfonderzoek. Een periode waarin ik leerde mijn razende gedachten in goede banen te leiden, mijn gevoel onder woorden te brengen en me te beseffen wat echt belangrijk is.

  Ik zei mijn vaste baan vaarwel. Sinds 2019 leid ik mijn eigen business. Op mijn voorwaarden: maximaal vier dagen in de week werken, waar en wanneer het mij uitkomt en met mensen om me heen waar ik blij van word. Samen met mijn partner en twee kinderen woon ik aan de rand van Nijmegen, in ons droomhuis.

  Hoe ziet het eruit als we samen gaan werken? We stellen samen je doelen op; ik ben jouw partner in crime in het behalen hiervan. Elke sessie creëren we een context waarin jij je vertrouwd, open en geïnspireerd voelt én tot concrete actiepunten komt. Ik beschik over een toolbox met bewustzijns-, ademhalings- en hartconnectie oefeningen die ik inzet afgestemd op jouw situatie.

  Nieuwsgierig? Plan gerust een vrijblijvende kennismaking met me in.

  Maak kennis met Femke

  Fill out my online form.
  Coach Sietske

  Coach Sietske

  Loopbaancoach
  Life coach
  Stress & burn-out coach
  Expat coach
  Leiderschap coach
  Online coach
  English language

  Coach Femke

  Coach Femke

  Loopbaancoach
  Life coach
  Stress & burn-out coach
  Online coach
  Leiderschap coach
  Engels sprekend

  Opleidingen

  ACC ICF logo