Coach Karolien

Wat maakt jou wie je bent en wat vind jij belangrijk?

Als coach, gespecialiseerd in introversie, hoogbegaafdheid en loopbaanontwikkeling, geloof ik sterk in het vinden van jouw eigen weg. Jouw unieke persoonlijkheid, met al zijn nuances en diepgang, staat namelijk centraal in onze samenwerking. Samen kijken we naar de kern van wie je bent, waar je tegenaan loopt en welke waarden voor jou van essentieel belang zijn.

Of je nu worstelt met stress, behoefte hebt aan een beter begrip van je introverte aard, op zoek bent naar manieren om je hoogsensitiviteit of hoogbegaafdheid te benutten of verlangt naar een werkomgeving die echt bij je past, ik ben er om jou te begeleiden op jouw unieke ontdekkingsreis.

Mijn aanpak combineert diepgaande inzichten met praktische oefeningen om je te helpen bloeien in zowel je persoonlijke als professionele leven. Ik ben er niet alleen om te luisteren, maar ook om te begrijpen, te ondersteunen en, wanneer nodig, uit te dagen. Samen zorgen we dat jij de stappen gaat zetten die je echt verder helpen.

Maak kennis met Karolien

Fill out my online form.
Coach Karolien

Coach Karolien

Loopbaancoach
Life coach
Online coach
Leiderschap coach
English language

Coach Nicole

Coach Nicole

Loopbaancoach
Life coach
Stress & burn-out coach
Leiderschap coach
Online coach

Opleidingen & trainingen

STIR coaching Groei Atelier
Groei Atelier coaching noloc loopbaan gecertificeerd
nobco groei atelier coach

Coach Nicole

"Waar gaan jouw ogen weer van stralen?"

Als twintiger en dertiger beland je in een fase waarin allerlei vragen opkomen over je werk, je relatie, je manier van leven, je sociale contacten. Voor elke vraag die je jezelf stelt, bestaan er veel verschillende wegen die je kunt inslaan. Hierdoor kun je stress ervaren: wat moet je nu kiezen?? Wanneer doe je het goed? Wat zullen anderen hiervan vinden? En: Is dit alles? 

Deze gedachtestroom kan steeds meer je leven gaan beheersen. Je draait in kringetjes rond en komt er niet uit. Je neemt vaak niet de tijd om rustig te gaan ontdekken wat voor jou passend vóelt in jouw verhaal. De verbinding tussen je hoofd en je hart is als het ware verdwenen. Kortom, je zit niet lekker meer in je vel.

Tijdens de coaching bepalen we eerst jouw doel: wat wil je bereiken met de coaching? Wat mag het je gaan opleveren? Vervolgens gaan we inzoomen op wie je bent zodat je daarmee weer een verbinding kan gaan maken. Dit doen we vanuit de positieve psychologie: we kijken samen welke kwaliteiten en drijfveren een belangrijke rol spelen in jouw verhaal. Waar gaan je ogen weer van stralen? Minstens zo belangrijk is dat je je bewust wordt van blokkades, valkuilen en belemmerende patronen. Wat houdt jou tegen om in je kracht te gaan staan? Waar loop je in vast? Vanuit deze elementen zetten we stappen zodat je weer lekkerder in je vel kan komen te zitten.

Coachsessies kunnen we binnen doen in de regio Eindhoven of Tilburg, maar bij voorkeur ga ik met je wandelen. Even de rust van de natuur opzoeken en ècht vertragen zodat je nog beter tot inzichten kan komen.

Ik loop graag naast je mee om stap voor stap te gaan ontdekken hoe je dichter bij je-zelf komt. Belangrijk is dat je een goed gevoel hebt bij mij en er op vertrouwt dat ik je verder kan helpen. Neem gerust contact met me op om even kennis te maken en je vraag voor te leggen.

Maak kennis

Fill out my online form.
Coach Karolien

Coach Karolien

Loopbaancoach
Life coach
Online coach
Leiderschap coach
English language

Coach Nicole

Coach Nicole

Loopbaancoach
Life coach
Stress & burn-out coach
Leiderschap coach
Online coach

Opleidingen

Goeie vragen > belangrijke inzichten Nicole is een coach waarbij je je direct op je gemakt voelt. Ze stelt de juiste vragen op de juiste moment waardoor ik vele nieuwe inzichten hebben gekregen. Ik kan haar dan ook aan iedereen aanraden en zal zelf wanneer ik de toekomst weer coaching kan gebruiken zeker bij haar aanbellen. Nicole, nogmaals ontzettend bedankt.

Veronique Tilburg

Ik voelde mij ontzettend op mijn gemak bij Nicole en vanaf de eerste sessie had ik het gevoel dat zij mij begreep en er écht voor mij was. Door dat gevoel waren de sessies erg open, comfortabel en fijn. Daarnaast is Nicole is erg goed in het reflecteren en in kaart brengen van patronen, waardoor ik dingen van mijzelf leerde kennen die ik nooit aan elkaar gekoppeld had en/of beseft heb. Ook herkende zij bij mij de 'hooggevoeligheid' en andere denkpatronen of valkuilen, waardoor ik nu nog beter weet wie ik ben, wat ik wil en wat ik kan. Tijdens, maar vooral ook nu na, het traject heb ik een ontzettende rust in mijzelf gevonden en ben ik Nicole ontzettend dankbaar voor alle motiverende, inzichtelijke en positieve woorden die mij weer op het juiste pad hebben gebracht. Ik ga haar sowieso missen!

Aukje Eindhoven

Nicole (Fleskens) was erg betrokken, gaf voldoende ruimte daar waar nodig en was prettig om mee te praten. Ze wist op een goede manier op mij door te dringen en te confronteren met de punten waar ik aandacht aan moest gaan besteden om aan mezelf te kunnen werken.

Bart Eindhoven

Bij Nicole voelde ik mij heel erg op mijn gemak. Ik durfde alles te vertellen waar ik op dat moment aandacht. De sessies hebben mij zeker geholpen in het vervolg van mijn loopbaan. Bedankt Nicole!

Annick Eindhoven

Het persoonlijk contact en de manier waarop Nicole mij inzichtelijk maakte wat mijn kwaliteiten en valkuilen etc. zijn vond ik erg fijn. Verder heeft het werkboek mij ook constructief geholpen dmv de opdrachten.

Nick Eindhoven