Coach Pepijn

Je lijf is een bron van wijsheid, waar wij soms niet zo vertrouwd mee zijn.

Tijdens één van mijn vele reizen als fotograaf, ben ik in contact gekomen met de werking van Shiatsu. Voor mij bleek dit de manier om uit mijn hoofd te komen en mijn lijf meer te voelen. Ik ben zo onder de indruk geraakt van zowel de eenvoud als de complexiteit van Shiatsu, dat ik hier in Nederland de HBO opleiding tot Shiatsu therapeut heb afgerond. Hierin ben ik nooit uitgeleerd en blijf daarom de nodige training en verdieping volgen.

Shiatsu bracht mij een krachtigere manier van in het leven staan. Ik ervaar meer comfort in alle aspecten van mijn leven, en dit zie ik terug bij de cliënten die ik behandel. Door Shiatsu neem je het heft meer in eigen hand om op zelfonderzoek uit te gaan. Elke vraag op het gebied van body & mind kan ondersteund worden door Shiatsu therapie, ook als je niet duidelijk voor je ziet waar je precies zou kunnen beginnen.

Met veel plezier deel ik mijn kennis en kunde al een aantal jaar met cliënten. Ik coach je graag op dit pad naar ontspanning

Shiatsu

Shiatsu is een vorm van manuele therapie, waarbij ik jou ondersteun bij het onderzoeken hoe je de balans in je lichaam en geest kunt vergroten.

We gaan samen op onderzoek en kijken naar wat jij nodig hebt. Tijdens de behandeling maak ik gebruik van massagetechnieken, strekkingen en de ademhaling. Dit help je om in het hier en nu te komen, het los te laten en je eigen kracht te (her)ontdekken. Een Shiatsu behandeling ontvangen is een mooi en krachtig middel om meer contact met je lijf te krijgen en te voelen wat er speelt.

Shiatsu is een goede en leerzame methode om stressklachten aan te pakken en bij het voorkomen of herstellen van burn-out. Maar ook bij pijn klachten, moeite met slapen, angst of somberheid / depressie kan Shiatsu je inzicht en handvatten geven waar je ook op de langere termijn wat aan hebt. Op die manier zorgt Shiatsu ervoor dat jij prettiger in je lijf komt te zitten en dit ook een positief effect heeft op de relaties met mensen om je heen.

Door de kenmerkende kalme aanrakingen en strekkingen is Shiatsu als therapie zeer effectief om spanning, pijn en vermoeidheid te verminderen. Een Shiatsu behandeling kan specifiek tot doel hebben bepaalde klachten te behandelen, maar kan ook meer op ontspanning gericht zijn.

Shiatsu werkt ook ondersteunend in combinatie met andere therapieën of medische behandelingen.

Maak kennis met Pepijn

Vul het formulier in of bel 0628393689​

Fill out my online form.
Coach Pepijn

Coach Pepijn

Stress & burn-out coach
Life coach

Opleidingen

shiatu logo
rbcz