Coach Femke

“Ik help jou om je eigen zinnige leven te creëren.”

Als twintiger en dertiger komt er veel op je pad. Carrière, wel/geen huis kopen, relatie, gezin… Een cocktail van levensvragen en keuzes. Soms gaat alles zo snel dat je ineens denkt: is dit wel wat ik wil?

Rond mijn dertigste kwam de grote vraag Wat Wil IK ook bij mij om de hoek kijken. Tot dan toe had ik verschillende banen gehad, een fijne partner gevonden en zelfs een huis gekocht. Alles leek te kloppen. Maar ineens had ik een onbestemd gevoel. Ik hoorde mezelf tegen anderen praten. Verhalen die een mooi ‘plaatje’ schetsen voor de buitenwereld. Maar ondertussen had ik het eigenlijk niet naar mijn zin. Ik voelde me leeg.

Tegelijkertijd wist ik dat er een stip aan de horizon was voor mij. Ik had ambitie maar ik kan hem niet onder woorden brengen. Het maakte me intens onrustig. Want wat als ik toegeef aan deze onrustige gevoelens? Wat brengt me dat? Wat zullen anderen van me denken?

Bij mij begon toen, inmiddels ruim zeven jaar geleden, een periode van diepgaand zelfonderzoek. Een periode waarin ik leerde mijn razende gedachten in goede banen te leiden, mijn gevoel onder woorden te brengen en me te beseffen wat echt belangrijk is.

Ik zei mijn vaste baan vaarwel. Sinds 2019 leid ik mijn eigen business. Op mijn voorwaarden: maximaal vier dagen in de week werken, waar en wanneer het mij uitkomt en met mensen om me heen waar ik blij van word. Samen met mijn partner en twee kinderen woon ik aan de rand van Nijmegen, in ons droomhuis.

Hoe ziet het eruit als we samen gaan werken? We stellen samen je doelen op; ik ben jouw partner in crime in het behalen hiervan. Elke sessie creëren we een context waarin jij je vertrouwd, open en geïnspireerd voelt én tot concrete actiepunten komt. Ik beschik over een toolbox met bewustzijns-, ademhalings- en hartconnectie oefeningen die ik inzet afgestemd op jouw situatie.

Nieuwsgierig? Plan gerust een vrijblijvende kennismaking met me in.

Maak kennis met Femke

Fill out my online form.
Coach Femke

Coach Femke

Loopbaancoach
Life coach
Stress & burn-out coach
Online coach
Leiderschap coach
Engels sprekend

Opleidingen

ACC ICF logo