Coach Maaike

In een wereld waarin je alle kanten op kan: wat is jouw pad?

In bepaalde fases van ons leven komen er vragen op ons pad en gaan we dieper nadenken: wil ik door met deze partner? Past dit werk echt bij mij? Wil ik wel of geen kinderen? Leef ik het leven dat me blij maakt en zin geeft? Er is zoveel te doen en te kiezen: waar doe ik goed aan en wat past nu écht bij mij? 

Wat kan coaching voor jou betekenen?

Waar je ook tegenaan loopt, één ding staat vast: je wil dat de situatie of je gevoel anders is dan dat het nu is. Je wil verandering, antwoorden, richting, rust in je hoofd en lijf of je weer goed voelen. Daar kan ik je als coach bij helpen. Door samen uit de waan van de dag te stappen, help ik je met het vergroten van inzicht in jezelf, met het ontdekken van nieuwe manieren van kijken, het experimenteren met ander gedrag én het zetten van stappen op weg naar jouw doel(en). 

Even stilstaan om weer vooruit te kunnen

De wijsheid zit al in jezelf. Alleen heb je soms hulp van buiten nodig om daarbij te kunnen en deze om te zetten in verandering. Als coach help ik je bij het stellen van de juiste vragen aan jezelf. Ik prikkel en daag je uit om jezelf te onderzoeken en daarbij verder te reiken dan wat je al weet of wat ‘gemakkelijk’ is. Als je je meer bewust wordt van wie je werkelijk bent en wat voor jou van waarde is, krijg je meer mogelijkheden om te kiezen en meer ruimte om te bewegen. Ik help je concrete stappen te nemen om je eigen route te bepalen. 

Na jarenlang als communicatieprofessional bij commerciële, non profit en overheidsorganisaties gewerkt te hebben, ontdekte ik dat mijn hart ligt bij coachen. Mijn manier van coachen is warm, uitnodigend, aanmoedigend, resultaatgericht, praktisch en toch diepgaand voor een blijvende verandering. 

Wil je meer weten of vrijblijvend kennismaken? Neem dan contact op. 

Maak kennis met Maaike

Fill out my online form.
Coach Maaike

Coach Maaike

Loopbaancoach
Life coach
Stress & burn-out coach
Leiderschap coach
Online coach

Opleidingen & trainingen

nobco groei atelier coach

Ik kwam bij het Groei Atelier om meer inzicht te krijgen in mijn ontwikkelpunten en waar ik heen wil met mijn carrière, maar uiteindelijk dwaalde we ook regelmatig af naar meer persoonlijke zaken. Dat daar ruimte voor was vond ik ontzettend fijn. Ik heb handvaten meegekregen om belangrijke beslissingen te nemen (visualisatie oefeningen) en meer over mezelf geleerd. Ook de 360 graden feedback heb ik ervaren als een handig naslagwerk waarover ik in gesprek kan gaan met anderen, zowel privé als zakelijke relaties.

Eva Voorburg

Een verhelderend, openbarend traject! Ik heb de afgelopen paar maanden een Loopbaancoachingstraject gevolgd bij Maaike Sprokkel. Ik ben al een tijd op zoek naar een baan of opleiding. Dit traject heeft mij erg veel verheldering en structuur gegeven om deze zoektocht beter en gerichter te kunnen voortzetten. Het contact met Maaike heb ik als erg prettig, open, en soepel ervaren. Ze heeft mij ondersteund in het voor mezelf duidelijk krijgen wat ik wil, kan, en wat ik nodig heb bij het zoeken van een baan of opleiding. De begeleiding was flexibel en ondersteunend, zonder mij daarbij in een bepaalde richting te sturen. Er was voldoende ruimte voor mij om zelf vorm te geven aan het traject, en om zelf op ideeën te komen. Door de begeleiding van Maaike ben ik gaan beseffen dat het uitvinden wat ik ‘wil’ gaan doen in de toekomst een heel complex proces is. Ik heb tijdens onze vier coachingssessies geleerd hoe ik beter vorm kan geven aan dit proces. Ik zou dit traject dus zeker aanbevelen aan mensen die zelf ook zoekende zijn!

Susanne Den Haag

Maaike is voor mij echt verfrissend en helend geweest. Ik kwam met een vaag doel binnen en al snel wist zei de juiste methodieken toe te passen om tot de kern te komen van wat ik nodig had. Zij is erg betrokken, neemt de tijd en is professioneel. Ik ervaarde haar passie in haar werk door hoe serieus ze met mijn hulpvragen is omgegaan tijdens mijn traject. Maaike zorgde ervoor dat ik mij veilig, gerespecteerd en gehoord voelde. Zoals ik tegen haar zei, zal ik hier ook zeggen. Maaike tot in de toekomst want het is erg fijn om door jou gecoacht te worden.

Lucia Den Haag

Maaike heeft ervoor gezorgd dat ik mezelf weer een beetje beter heb leren kennen. Dit door middel van een traject dat we gedurende de sessies samen hebben vormgegeven door effectieve oefeningen en kritische vragen. Ik ben heel blij met de stappen die ik gezet heb. Nogmaals dank Maaike!

Charlotte Olivers Den Haag