Coach Nicole

“Elke verandering begint bij jezelf”

Wat zou er gebeuren als je zou stoppen met ploeteren, forceren en controleren? Als je meer rust of een groter gevoel van welzijn zou ervaren? En voortaan keuzes zou kunnen maken vanuit inspiratie en vertrouwen?

Verlang jij naar meer genieten, een betere relatie met je geliefden, meer tevredenheid in je werk of een betere gezondheid? Uit ervaring weet ik dat als je jezelf toestaat wat dieper naar binnen te kijken en te zien wat er stagneert, er een zee aan kansen en innerlijk potentieel zichtbaar wordt.

Als 20er en 30er loop je tegen uitdagende vraagstukken aan en op bepaalde momenten lijken ze ons leven te beheersen. Soms is het iets simpels als het gevoel dat er toch iets meer moet zijn. Of misschien is het complexer en voel je je overspoeld door het leven, moet je van alles van jezelf en weet je even niet goed wie je echt bent of wat je echt wilt.

Ik begeleid je graag in een stap voor stap proces om jezelf nog beter te leren kennen, af te rekenen met oude blokkades en richting te geven aan je eigen (werk)leven. In een veilige omgeving wordt er ruimte gegeven aan het hoofd, hart, lijf en ziel, waardoor er naast bewustwording ook blijvende verandering plaatsvindt. Met als resultaat: persoonlijke en professionele groei.

Ik coach licht en liefdevol, confronterend waar nodig en zonder oordeel. Graag reis ik met je mee in het vinden van je eigen antwoorden. En het maken van keuzes die trouw zijn aan het belangrijkste, jezelf.

Ook met Burnout preventie en herstel help ik je graag verder. Je leert de diepere oorzaken van fysieke, emotionele en mentale overbelasting kennen en loslaten, waardoor je je sterker voelt, meer thuis bij jezelf en regie krijgt over je eigen leven.

Maak kennis

Fill out my online form.
Coach Nicole

Coach Nicole

Loopbaancoach
Life coach
Online coach
Stress & burn-out coach
Leiderschap coach
English language

Opleidingen

Ik heb de coaching door Nicole als zeer prettig ervaren. In de eerste plaats door de klik; ik kon open zijn zonder me zorgen te maken over wat Nicole er van zou vinden. Ze stond duidelijk 'aan mijn kant' en had nooit een oordeel over wat ik zei. Dat maakte het voor mij heel gemakkelijk om open te zijn en dat heeft zeker bijgedragen aan mijn ontwikkeling en het krijgen van inzichten. Ik vond het ook erg fijn dat Nicole per sessie keek wat er nodig was of waar ik aan toe was. Geen standaard programma dus, maar echt afgestemd op mij. Heel fijn! De prachtige locatie en mogelijkheid om buiten te zijn heeft ook zeker geholpen. Ik kan echt zeggen dat mijn coachingsvraag beantwoord is en ik ben heel erg gemotiveerd om verder te gaan! Dankjewel Nicole!

Carlijn Den Bosch

Het was mogelijk om allerlei onderwerpen te bespreken, zonder dat er zorgen waren over het volgen van een vast stramien. De openhartige en gemakkelijke gesprekken, een prettige omgangsvorm en een geweldige locatie. De sessies werden niet gelimiteerd door de tijd. Vaak gingen we wat langer door, wat me een prettig gevoel meegaf.

Joren Utrecht

De aanpak die echt op maat is of in ieder geval lijkt te zijn. Daarbij ook het vrije karakter waardoor de aanpak van een sessie niet vooraf vast ligt maar per sessie bekeken wordt.

Ruben Den Bosch

Ik heb veel gehad aan de sessies met Nicole. Ik zat met een aantal zaken voordat ik de coaching begon en ik weet daar nu iets beter mee om te gaan. Nicole wist vaak precies de snaar te raken waar mijn pijnpunten lagen, ik heb altijd precies kunnen zeggen wat er speelde, wat ik voelde, waar mijn pijnpunten lagen. Het waren altijd open sessies, waarbij ik me op mn gemak voelde waardoor het praten makkelijker ging. Ik ben erg blij met de uitkomst van alle sessies en ben daarom Nicole erg dankbaar!

Leonie Den Bosch