Keuze stress

Als bedrijf wordt je geacht regelmatig interessante blogs te schrijven . Nu vind ik schrijven leuk om te doen, maar als het moet dan bekruipt me een beklemmend gevoel. Weg inspiratie…

Dan maar inspiratie opdoen via Google. Zoekwoord bloggen. Ideaal is 300 woorden, nee toch 600. Zakelijk misschien wel 2000. Als het maar SEO geoptimaliseerd is en er voldoende relevante zoekwoorden in terug komen. Nee dat helpt….

Eigenlijk is dit de keuze stress die je als dertiger ervaart op grotere vraagstukken. Een veelgehoorde vraag in onze trajecten is: Wil ik blijven bij deze werkgever? Wil ik verder in deze functie? Ik mis wat.

De gedachte is dan al snel om naar vacatures te kijken en misschien wel een verkennend gesprek aan te knopen met een bedrijf of vacature. Dit kan natuurlijk geen kwaad, maar gaat het je echt verder helpen met je vraag? Bij het Groei Atelier denken we van niet.

Onze loopbaan coaching is dan ook niet gericht op het vinden van een nieuwe baan, maar op het vinden van nieuw inzicht. Dit doen we door jou te helpen afstand te nemen van je vraag en je te verdiepen in wie jij bent, wat jij wilt en wat jou motiveert.

Zonder alle verwachtingen van de wereld om je heen, al het moeten en ploeteren. Dan ziet de wereld er ineens heel anders uit en is het eenvoudiger om je initiële vraag te beantwoorden. Of Misschien is de vraag waar het allemaal mee begon helemaal niet meer relevant.

255 woorden, dat is eigenlijk te weinig. En zitten er wel relevante zoekwoorden in? Boeien, het is uiteindelijk geschreven vanuit inspiratie en dat voelt goed.

Maak kennis

Vul het formulier in of bel 085 060 7929

Fill out my online form.
Deel dit artikel op