Het dertigersdilemma, hoe komt je eruit?

Iedereen heeft wel eens gehoord van het dertigersdilemma. Het verschijnsel dat je tussen je 25 en 35 geconfronteerd wordt met grotere vraagstukken dan je gewend was. Deze leeftijdsfase is redelijk bepalend voor je verdere carrière, kind wensen en relaties.

Maar hoe pak je deze grotere vraagstukken aan? Je kan ze rationeel benaderen en alle plussen en minnen op een rij zetten. Vaak bied alleen deze rationele benadering geen uitkomst op deze grotere vraagstukken.

De antwoorden op je dertigersdilemma vind je dieper in jezelf. Dan spreken we vaak over intuïtie of gevoel. Vaak zijn we vraagstukken rationeel aan het benaderen waardoor intuïtie of gevoel te weinig ruimte krijgt.

Ap Dijksterhuis schreef het boek, het slimme onbewuste. Hij beschrijft dat we in ons onbewuste al antwoorden op vragen hebben. Maar hoe kom je bij je eigen onbewuste?

Hier komende de Groei Atelier coaches om de hoek kijken. Ze helpen je bij het ontwikkelen van een groter zelfbewustzijn, waardoor jij je dertigersdilemma aankan. Eenmaal ervaring met het aangaan van je dertigersdilemma, zal je ook grotere vraagstukken in je toekomstige leven eenvoudiger aankunnen.

Maak kennis

Vul het formulier in of bel 085 060 7929

Fill out my online form.
Deel dit artikel op