Loopbaancoach Groei Atelier Amsterdam

Young leader coaching

Leiderschap coaching voor iedere jonge manager die wil groeien.

  • Heeft uw manager nog onvoldoende ervaring?
  • Staat uw manager voor een uitdaging?
  • Heeft uw manager moeite met het inzetten van verschillende leiderschap stijlen?
  • Is uw manager te sturend of juist te weinig?
  • Krijgt uw manager zijn/haar team onvoldoende mee in een verandering?

Beter presteren & Employability

Het Groei Atelier helpt uw manager meer inzicht te krijgen in zijn/ haar beïnvloeding mogelijkheden, zijn /haar eigen gedrag en reacties hierop en het ondernemen van concrete verbeter acties. We doen dit door te werken aan de oorzaken van het gedrag van uw manager waarmee de kans groot is dat na de coaching het gedrag blijvend is veranderd.
Stacks Image 706
We hebben een afwisselend talentontwikkeling programma ontwikkeld. Uiteindelijk moet het ontdekken en ontwikkelen van talent ertoe leiden dat het talent zich binnen uw organisatie volledig kan ontplooien en kan ver-binden. Hierom werken we tijdens het programma nauw samen met u, uw HR consultant en uw medewerker. In het gevarieerde talentontwikkeling programma zetten we diverse tools in. Zo werken we met een professioneel en bewezen testsysteem wat talenten en ontwikkelingen in zicht brengt. Daarnaast werken we ervaringsgericht en wisselen we rollenspelen (met acteurs) af met competentiegerichte workshops en individuele coaching.
Uit onze klant-evaluaties blijkt dat 80% zeer tevreden is over het gevolgde coachtraject. 20% geeft aan tevreden te zijn. Wij zijn trots op deze uitkomsten en doen er alles aan om de klanttevredenheid hoog te houden. Lees verder over wat wij doen om deze tevredenheid zo hoog te houden | lees meer |

Neem contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek