migratie expat coach groei atelier

Expat & migratie coaching


Je gaat ervoor! Je gaat op avontuur en vertrekt naar het buitenland. Om te werken en een nieuw leven op te bouwen. You are living the dream! Maar is emigratie alleen maar leuk?

Verhuizen naar een ander land is spannend en avontuurlijk, maar ook een ingrijpende verandering. Je verlaat je huis en haard en daarmee ook al je vaste gewoontes, waarvan je soms niet eens wist dat je ze had. In je nieuwe land spreken ze ( meestal) een andere taal, hebben ze een andere cultuur en andere gebruiken. Hierdoor kun je je op een gegeven moment onzeker of eenzaam gaan voelen. Misschien heb je heimwee of weet je even niet meer zo goed wie je bent zonder je familie en vrienden om je heen die jou al heel lang kennen. En is het lastig om zo’n zelfde band te creëren met mensen in je nieuwe leven.

De coaches van Het Groei Atelier helpen je graag om om te gaan met deze mooie, maar grote levensveranderende gebeurtenis. Samen kijken we naar hoe je jouw nieuwe leven vorm kan geven op een manier die bij je past. Hoe je je thuis kunt voelen bij jezelf, omgaat met gemis en nieuwe zingeving vindt in je tijd in het buitenland.
| lees meer | minder |
Wat levert expat coaching op?

  • Je kunt beter omgaan met verandering, stress en gemis
  • Je laat oude patronen los en maakt ruimte voor een nieuw, vervullend leven
  • Je weet wie je bent, wat je wilt en hoe je dat in de praktijk brengt.
  • Je vindt rust en richting en hebt een betere relatie met jezelf
  • Je weet wat echt belangrijk is voor je en je maakt krachtige keuzes die echt bij je passen.

Waar helpt het Groei Atelier je bij?

  • De voorbereiding : Er komt een hoop op je af voordat je kunt vertrekken. Wij helpen je met overzicht creëren en afscheid te nemen. Je bereid je voor op de grote verandering en krijgt van ons allerlei tools aangereikt om je hierbij te ondersteunen.
  • Tijdens de grote stap: Zodra je bent verhuisd kijken we met je mee naar hoe je je leven opnieuw vormgeeft en hoe je omgaat met alle veranderingen. We helpen je met wennen aan je nieuwe land en een weg te vinden in je nieuwe leven.
  • Na de grote stap: We lopen een tijdje met je mee zodat je je gesteund voelt. Je hoeft het niet alleen te doen. Je leert om richting te geven aan je leven en je krijgt een nieuwe relatie met jezelf. Daarnaast helpen we je om zingeving te vinden zodat je je blijft ontwikkelen als mens en deze bijzondere ervaring je leven verrijkt.

Hoe ziet een traject eruit?

Als na het gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek blijkt dat we graag samen willen werken, dan kijken we samen naar welk pakket het beste bij jou past. Onze coach zal je daarin adviseren.
Groei Atelier coach aanpak
Aan het begin van de coaching stellen we vast wat jij wilt bereiken met de coaching. Tijdens de coaching werken we aan het vergroten van je zelfbewustzijn, zodat je meer inzicht en begrip krijgt in je eigenschappen, talenten, drijfveren, competenties en uitdagingen. Zonder bezieling, wegnemen van belemmeringen en vergoten van jouw potentieel is er geen verandering in je leven of loopbaan mogelijk. Tot slot helpen we je bij het vergroten van je zelfleiderschap: werkelijk resultaat boeken.

Neem contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek