Sietske Swildens
Stacks Image 142
"Wees meester en vormgever van jezelf!"
Als twintiger en dertiger loop je tegen een aantal pittige levensvragen aan. Welk werk past echt bij mij? Doe ik dit omdat ik het echt wil of omdat ik het idee heb dat het moet? Wil ik een relatie en kinderen of wil ik liever nog even genieten van mijn single bestaan en carrière maken? Wil ik een huis kopen of een wereldreis maken? En wie ben ik eigenlijk en wat maakt me echt gelukkig? Vragen waarop je niet altijd direct het antwoord weet en waarbij het soms fijn is als een ander even met je mee kijkt. Vaak vraagt het om wat dieper naar binnen te kijken en te zien wat je stagneert en wat je beweegt. Graag kijk ik met je mee naar waar jouw blokkades zitten en hoe je die om kunt zetten naar een nieuw, helder doel! | lees meer | minder |
Als dertiger weet ik als geen ander hoe het is om je met dit soort vragen bezig te houden. Hoe frustrerend het is als al die grote vragen ineens allemaal tegelijk op je pad komen en je door de bomen het bos niet meer ziet. Gelukkig ervaar ik ook hoe mooi de kans is die ligt in deze vragen. Hoe deze problemen van je vragen om naar binnen te keren en het beste van jezelf naar boven te halen. Hoe fijn het is om werk te doen waar je helemaal blij van wordt en keuzes kunt maken waar je achter staat!

Met veel plezier en enthousiasme begeleid ik je in dit proces. Mijn werkwijze is effectief en ik kom snel tot de kern. Liefdevol, maar confronterend als het moet, zonder oordeel. Ik leer je graag hoe je zelf kunt voelen wat echt bij jou past. Hoe je zelf richting kunt geven aan je leven en het roer in handen neemt. Zodat je meer vertrouwen krijgt en je leven in kunt richten met dingen die echt belangrijk voor je zijn!

Opleidingen:
 • Psychologie, Academie voor Integrale Menswetenschappen.
 • Loopbaancoaching
 • Coaching en counseling, Academie voor Integrale Menswetenschappen.
 • Bijscholing oa: Relatietherapie, systemisch werken, NLP, haptonomie.

Neem contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek

Nicole Versteegen
Nicole Versteegen Groei Atelier Coach Den Bosch Utrecht
“Elke verandering begint bij jezelf”
Wat zou er gebeuren als je zou stoppen met ploeteren, forceren en controleren? Als je meer rust of een groter gevoel van welzijn zou ervaren? En voortaan keuzes zou kunnen maken vanuit inspiratie en vertrouwen?

Verlang jij naar meer genieten, een betere relatie met je geliefden, meer tevredenheid in je werk of een betere gezondheid? Uit ervaring weet ik dat als je jezelf toestaat wat dieper naar binnen te kijken en te zien wat er stagneert, er een zee aan kansen en innerlijk potentieel zichtbaar wordt.
| lees meer | minder |
Als 20er en 30er loop je tegen uitdagende vraagstukken aan en op bepaalde momenten lijken ze ons leven te beheersen. Soms is het iets simpels als het gevoel dat er toch iets meer moet zijn. Of misschien is het complexer en voel je je overspoeld door het leven, moet je van alles van jezelf en weet je even niet goed wie je echt bent of wat je echt wilt.

Ik begeleid je graag in een stap voor stap proces om jezelf nog beter te leren kennen, af te rekenen met oude blokkades en richting te geven aan je eigen (werk)leven. In een veilige omgeving wordt er ruimte gegeven aan het hoofd, hart, lijf en ziel, waardoor er naast bewustwording ook blijvende verandering plaatsvindt. Met als resultaat: persoonlijke en professionele groei.

Ik coach licht en liefdevol, confronterend waar nodig en zonder oordeel. Graag reis ik met je mee in het vinden van je eigen antwoorden. En het maken van keuzes die trouw zijn aan het belangrijkste, jezelf.

Ook met Burnout preventie en herstel help ik je graag verder. Je leert de diepere oorzaken van fysieke, emotionele en mentale overbelasting kennen en loslaten, waardoor je je sterker voelt, meer thuis bij jezelf en regie krijgt over je eigen leven.

Opleidingen:
 • Sociale Wetenschappen, Vrije Universiteit Amsterdam
 • MMS, Opleiding tot transformationeel coach (certificering)
 • PAL, Pioniers voor authentiek leiderschap
 • The Journey: Opleiding tot Journey Practitioner
 • Bijscholing: o.a. systemisch werken

Neem contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek

Benedit Kool
Stacks Image 852
“Hoe ik regisseur werd van mijn eigen leven!”
Waar liggen mijn kwaliteiten en talenten? Hoe zorg ik voor meer balans in mijn werk- en privé? Ik wil een andere baan maar wat dan? Ik heb moeite met keuzes maken. Ik heb moeite om te ontspannen. Ik weet niet wat ik wil in deze relatie. Ik ben op zoek naar iemand met een objectieve blik. Zomaar een aantal vragen die ik dagelijks hoor van professionals. Je bent niet de enige. | lees meer | minder |
In de afgelopen jaren heb ik ruim 200 mensen mogen begeleiden met deze vraagstukken. Vragen of problemen hebben soms een diepere oorzaak waar je als “leek” niet alleen uitkomt. En alle goed bedoelde adviezen van je omgeving leidt tot meer verwarring. De professionele blik van een coach kan dan van grote toegevoegde waarde zijn.

Herken jij jezelf in bovenstaande vragen of heb je een vraag of probleem waar jezelf niet uit lijkt te komen? Neem dan contact met mij op voor een gratis afspraak/sessie!

Opleidingen:

 • NLP master coaching & leiderschap, transactionele analyse en systemisch werk
 • Post HBO opleiding tot coach, Alba Academie
 • Inspiratie en persoonlijk leiderschap, Schouten Nelissen

Neem contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek

Ginger Martina
Stacks Image 870
"Mijn passie is het begeleiden bij “Je Beste Zelf” (weer) worden”
Een gesprek met een onafhankelijke coach, op basis van een gelijkwaardige één-op-één relatie, kan leiden tot nieuwe en verfrissende inzichten. Wie ben ik, wat wil ik nu écht, wat maakt mij gelukkig, wat is mijn zelfbeeld en imago, wat zijn mijn talenten, hoe vind ik mijn droombaan of hoe kom ik (weer) in mijn kracht te staan. Dit zijn voorbeelden van vragen waarmee we aan de slag kunnen gaan. | lees meer | minder |
Als begeleidingskundige wil ik bijdrage aan meer "Balans en Happiness". Via het verkrijgen van inzichten en aanzetten tot ontwikkeling, zodat je "Gelukkig en Je Beste Zelf” kunt zijn.

Een veilige leeromgeving en een maatwerktraject -met een helder geformuleerde uitdaging- creëren zijn vast onderdeel van mijn aanpak. Aansluiten bij de behoeftes, in dialoog gaan en een OEN -Open, Eerlijk en Nieuwsgierig- zijn vind ik vanzelfsprekend. We gaan resultaatgericht aan de slag maar we zullen de ontwikkeluitdaging breed en integraal bekijken.

Ik verbind mensen graag met elkaar en geloof in de kracht van Communities (CoP).
Je bent onderdeel van diverse systemen met de bijbehorende dynamieken. De organisatie waarin je functioneert is daar een voorbeeld van.

Ik geloof in de kracht van zelfontplooiing en met name coachen is daar een prachtig instrument voor. Kernwoorden van mij zijn; eeuwige leergierigheid, genieten van diversiteit en dynamiek, resultaatgericht, open minded, sensitief en streven naar work-life balance. Ik zal je ondersteunen, leren-leren, inzichten geven en een spiegel voorhouden dit alles om jouw ontwikkeling te ondersteunen en te mogen worden wie je bent!
Graag maak ik kennis met je!

Opleidingen:
 • HBO Personeel & Arbeid
 • Post HBO Competentiegerichte Coachopleiding
 • Cursussen Ontwikkelingsgericht coachen
 • Kennis van (online) persoonlijkheidsvragenlijsten (Big Five e.d.)

Neem contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek

Anouk van Altena
Stacks Image 10044
“Haal het beste uit jezelf!“
Soms gaan de weken zo snel dat je niet eens meer weet wat je hebt gedaan. Werken, studeren, sporten, contact onderhouden met vrienden en familie en in je vrije minuten door social media scrollen met het gevoel dat er nog zoveel meer is dat je moet zijn of bereiken. Als je leven in sneltreinvaart doordendert, merk je misschien dat het lastig is om van koers te veranderen. | lees meer | minder |
Of überhaupt stil te staan bij waarom je dingen doet, welke keuzes je wilt maken en of je wel werk doet wat echt bij je past. Misschien wil je wel een andere baan maar heb je geen idee waar te beginnen.

Met een coach neem je de tijd om hier doelen bij te stellen en de keuzes te maken die zorgen dat jij op het pad komt dat het beste bij jou past.
We ontdekken jouw kwaliteiten, talenten en competenties en gaan op zoek naar antwoorden op de vragen, wie ben ik? wat kan ik? wat wil ik?

Mijn werkwijze is verhelderend, concreet, actiegericht en met de nodige dosis energie en humor zorg ik ervoor dat jouw coachtraject een positief avontuur wordt met een mooi resultaat. Een verfrissende coachwandeling langs de kust behoort ook tot de mogelijkheden.

Opleidingen:
▪ TMA coach
▪ BCoach, coach practitioner, loopbaan & life coach
▪ HBO Media & entertainment management

Neem contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek

Simone Jansen
Stacks Image 12023
"Doen wat je leuk vindt is vrijheid, leuk vinden wat je doet is geluk."
Herken je deze signalen?
 • Je stapt met tegenzin uit bed om weer naar je werk te gaan.
 • Je voelt je gespannen of gestrest.
 • Je ergert je aan je partner, kinderen, vrienden of collega’s.
 • De energie die je nog hebt stop je in je hobby omdat je daar echt goed in bent.
Een aantal van deze signalen kreeg ik toen ik een 30’er was en ik wist dat ik hier iets mee moest doen. Nadat ik zelf een loopbaantraject had gevolgd wist ik het zeker, dit was wat ik wilde. Door te onderzoeken kwamen mijn talenten naar boven en werd duidelijk waar ik gelukkig van werd. Dat gevoel gun ik iedereen. | lees meer | minder |
De afgelopen jaren heb ik al veel mensen mogen helpen in hun zoektocht. Je kunt hierbij denken aan het zoeken naar een andere baan, hun huidige functie weer herontdekken of een omscholing gaan volgen, alles is mogelijk. Vaak kom je er in de gesprekken achter dat life coaching en loopbaancoaching niet ver uit elkaar staan en kun je veel zaken aan elkaar verbinden.

Herken jij je hierin dan kan ik je helpen. Samen gaan we kijken naar je toekomst en of je loopbaan. Neem voor een vrijblijvende kennismaking contact met mij op.

Opleidingen:
 • Personeelsmanagement, ISWB
 • Algemene Coaching, Schouten en Nelissen
 • Loopbaancoaching door HR, Avans+
Marc Keller
Stacks Image 942
Marc Keller “It takes courage to become who you really are” E.E. Cummings
Mijn persoonlijke missie is om jou op een onbevooroordeelde manier te faciliteren in je eigen proces. Dit doe ik door terug te geven wat ik zie en hoor, door vanuit nieuwsgierigheid door-te-vragen, te prikkelen en confronteren waar nodig en door jou op een actieve manier te laten ervaren en voelen. Gelijkheid en onbevoordeeldheid zijn belangrijke thema's voor mij. Dit komt dan ook terug in mijn manier van werken. Uiteindelijk willen we allemaal gewoon gelukkig zijn.| lees meer | minder |
Ik heb enkele jaren gewerkt in Afrika, wat voor mij een kleurrijke en unieke ervaring was. Het heeft mijn blik sterk verruimd, mijn enthousiasme om voor en met ondernemers te werken vergroot en het bewegen in een interculturele omgeving heeft me daarna nooit meer los gelaten. Daarnaast speelt mindfulness een belangrijke rol in mijn leven. Het heeft me geleerd de controle meer los te laten, het verzet tegen dingen die je niet kan veranderen echt verminderd en bewuster geworden van (automatische) patronen en daarin de (keuze) vrijheid te hebben om er wel of niet in mee te gaan.

Ben je op zoek naar jouw eigen weg, sta je voor een belangrijke loopbaan-keuze of zit je niet goed in je vel? Vraag je je af of het ook anders kan, of dit wel is wat je wil? Je bent niet de enige. Veel twintigers en dertigers worstelen hiermee.

Het in de praktijk brengen van de quote - Grant me the serenity to accept the things I cannot change, the courage to change the things I can, and the wisdom to know the difference – is iets waar veel twintigers en dertigers die ik gecoacht heb, veel aan hadden. En ook iets waar ze in hun verdere leven baat bij bleven hebben.

Spreken de woorden diepgang, bewustzijn (mindfull), pragmatisch, concreet, nieuwsgierig en betrokken je aan dan kan ik je misschien iets voor je betekenen.

Opleidingen:
 • Post HBO Opleiding tot Coach (BGL & partners BV).
 • Transformational presence in Leadership and coaching (Het Eerste Huis)
 • Organisational Development – Theory U (Het Eerste Huis)
 • Mindfulness MBCT opleiding (SeeTrue)
 • International relations, Universiteit van Utrecht

Neem contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek

Joris Groenendijk
Stacks Image 15921
'Het is onmogelijk', zei trots. 'Het is riskant', zei ervaring. 'Het is zinloos', zei rede. 'Probeer het', fluisterde het hart.
Twintigerstwijfel, dertigersdilemma, quarterlife crisis en thrisis. We zijn allemaal op onze eigen manier op zoek naar het antwoord op de vraag: ‘hoe word ik gelukkig(er met mezelf)?’ Het antwoord op die vraag is voor iedereen anders, de weg om tot dat antwoord te komen voor eenieder verschillend. De enige regel is dan ook dat er geen regel is, zoals niemand ieder is, en ieder-één. Juist dat maakt werken met mensen voor mij tot het mooiste wat er is. Andere mensen helpen bij het (terug)vinden van levensgeluk. Dat is wat ik het liefst doe, dat is waar mijn hart ligt.
| lees meer | minder |
Het is zoals Paulo Coelho al schreef in zijn wereldberoemde Alchemist: ‘de enige opdracht die een mens heeft, is zijn bestemming vinden.' Als je niet zeker weet of je die bestemming al gevonden hebt, dan ben je nog niet waar je moet zijn. Werken vanuit zingeving, plezier hebben in wat je doet, dat is waar het om gaat. En dat is precies de zoektocht die Generatie Y zo typeert. Het kan je bloed, zweet en tranen kosten, maar ook jij hebt een bestemming. Zoekt, en gij zult vinden.

Ik ben Joris Groenendijk, afgestudeerd psycholoog (met coaching als hoofdthema) en bedrijfskundige. De mens en zijn of haar gevoel en gedrag begrijpen, dat is mijn roeping in het leven. Ik heb jarenlange ervaring als verandermanager bij multinationals als Shell, ING, Accenture en PwC. Een omgeving waarin coaching aan de orde van de dag was. De combinatie van mijn persoonlijke ervaring met het dertigers-dilemma, mijn (aangeboren interesse voor) psychologische kennis en mijn jarenlange ervaring in het bedrijfsleven, zorgt ervoor dat cliënten me zien als een vertrouwde gesprekspartner. Jouw unieke verhaal is daarbij voor mij leidend.

Opleidingen:
 • Organisatiepsychologie, Universiteit Utrecht
 • Master of Science in Management Program, Nyenrode Business Universiteit
 • Postdoctorale Opleiding in Professionele Communicatie, Phoenix
 • Bijscholing, onder meer: Systemisch Werken, de Transactionele Aanalyse, de Rationeel-Emotieve Therapie (RET), de Voice Dialogue, en het Neuro Lingüistisch Programmeren (NLP).

Neem contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek

Clayment van Duren
Stacks Image 7931
Als jij durft te veranderen, starten wij samen de zoektocht
Jij bent op een punt beland dat je wilt en durft te kijken naar jezelf, alleen blijven er nog zoveel vragen over. Die vragen gaan wij samen tegen het licht houden om te onderzoeken welke veranderingen noodzakelijk zijn en vooral waarom. In onze gezamenlijke zoektocht om jou verder te helpen zal bewustwording centraal staan.
Door erachter te komen wie jij bent en wat je wilt, zal je bewust keuzes maken, de consequenties inzien en deze durven beet te pakken. Op alle levensgebieden kun je dit inzetten en daarmee persoonlijke doelen bereiken.
| lees meer | minder |
Ik ben Clayment van Duren, sinds 2008 zelfstandig werkzaam als coach. In míjn zoektocht heb ik teleurstellingen gekend en successen behaald. Door te doen in plaats van te denken, ben ik vele ervaringen rijker. Deze ervaringen helpen mij andere mensen te begeleiden in hun zoektocht. Mijn brede interesse in mensen en in wat hen beweegt helpen mij hierbij.
Dit doe ik bij bedrijven, voor particulieren, zorgpersoneel en medici, daarnaast begeleid ik ook sporters op het mentale vlak. Hierbij kan ik mijn werk als coach en mijn passie voor sport combineren.
Ik kijk er naar uit om een bijdrage te leveren aan jouw persoonlijke ontwikkeling!

Opleidingen:
 • Post HBO Professioneel Coachen
 • Vakopleiding Mediation
 • NL Coach Psychologie in de sportwereld

Neem contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek

Ivor Beem
Stacks Image 9060
“Als je de richting van de wind niet kunt veranderen, verander dan de stand van je
zeilen.”
Je zit niet lekker in je vel. Je zit niet meer op de juiste plek. Je bent op het punt beland waarop je het even niet meer weet. Keuzes maken, prioriteiten stellen, gebrek aan zelfvertrouwen, omgaan met druk en stress. We hebben er allemaal mee te maken. Vaak is jezelf streng toespreken, een ingeving onder de douche of wijze raad van een vriend of vriendin al genoeg om je weer even goed te voelen. Maar wat als belemmerende gedachten en gevoelens steeds weer de kop op steken en je uit balans brengen? Blijf je in je eentje doorploeteren of gun je jezelf een paar verhelderende gesprekken met een ervaren coach? | lees meer | minder |
Graag help ik je om die gedachten en gevoelens in perspectief te plaatsen. Na een uiteenlopende carrière in de tv-wereld, heb ik een aantal jaar geleden het roer omgegooid en van mijn grootste passie mijn werk gemaakt: mensen begeleiden bij persoonlijke en professionele groei. Als coach kom ik snel tot de kern. Ik ben betrokken en relativeer en confronteer waar nodig. Ik bied je een arsenaal aan praktische tips en tools die je kunt gebruiken om zelf tot inspirerende inzichten te komen en stappen te zetten. Investeer in jezelf en neem de regie over je leven in eigen hand.

Opleidingen:
 • Integratieve Coaching en Counseling (NAP)
 • HBO Journalistiek
 • HBO Geschiedenis

Neem contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek

Kristja Terwiel
Stacks Image 8874
‘Volg je hart. Het klinkt zo simpel….’
En dat is het niet. Hoe ontdek en doe je wat je ècht wilt? Hoe maak je keuzes die bij jou passen en waar jij gelukkig van wordt? Ik zie deze uitdaging als het witte doek voor een kunstenaar. Of als de lege bladzijde van een schrijver. Er kan van alles ontstaan. De mogelijkheden zijn oneindig. Dat is spannend. En mooi. Maar het kan ook overweldigend, stressvol en zelfs doodeng zijn. Dit vraagt om een gedegen inzicht in jezelf en jouw dromen. Begrijpen waar jouw hart ligt en wat jij allemaal in huis hebt om jouw ambitie waar te maken. Het vraagt om een nieuw perspectief. Om zelfvertrouwen, frisse ideeën, lef en een open en positieve mind. Dit is waar ik je bij kan helpen.
| lees meer | minder |
Mijn manier van coachen is aanmoedigend, praktisch en resultaatgericht en indien nodig confronterend. Ik kan goed aanvoelen waar jouw mogelijkheden liggen en begeleiden in het benutten ervan.
Na ruim tien jaar in het bedrijfsleven verlangde ik er naar meer mijn hart te volgen. Mijn leven werd er leuker, lichter en spannender van. Als coach faciliteer ik nu met veel plezier persoonlijke processen en groei. Daar gaat mijn hart sneller van kloppen.
Wat drijft jou en wat vertelt jouw hart je?

Opleidingen:
 • Coach opleiding (NOBCO accreditatie), ICM
 • Opleiding voor Intuïtieve waarneming, EKV
 • Economie, Rijksuniversititeit Groningen
 • Kunstacademie, Italië

Neem contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek

Vivienne Weerts
Stacks Image 14943
‘Life is what you make it!’
Soms zit het mee en soms zit het tegen… soms loop je gewoon vast… en soms weet je misschien eigenlijk niet eens zo goed waar het aan ligt. Wat heb jij nodig om je volgende stap te zetten? Graag kijk ik samen met jou naar wat je nodig hebt en wat het beste gaat helpen. Het allerleukste vind ik het om dit met creatieve werkvormen te doen. Uit je hoofd, want negen van de tien keer heb je er al lang voldoende over nagedacht. | lees meer | minder |
Ik ondersteun waar wenselijk; geef een vriendelijke duw waar nodig; confronteer vanuit diverse standpunten en geef de tools om vooruit te komen. Van in kaart brengen waar je blij van wordt, het overwinnen van belemmeringen tot het realiseren van die benodigde stap. Ik heb een brede werkervaring in diverse branches en werk met diverse technieken.

Opleidingen:
 • WO Orthopedagogiek
 • Post-HBO Individueel en Team Coach
 • NOLOC erkend loopbaanprofessional
 • MapsTell Guide, TTI Succes Insights Gedrag
 • 12 Driving Forces gecertificeerd
 • NLP Practitioner
 • Leergang Familie- en Organisatieopstellingen
 • Master / Trainer Body Language

Neem contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek

Nicole Fleskens
Stacks Image 10723
‘Mijn coachgesprekken met jou zijn eerlijk, open en persoonlijk’
Als twintiger en dertiger beland je in een fase waarin allerlei vragen opkomen over je werk, je relatie, je manier van leven, je sociale contacten. Voor elke vraag die je jezelf stelt, bestaan er veel verschillende wegen die je kunt inslaan. Hierdoor kun je stress ervaren, keuzestress: wat moet je nu kiezen?? Wanneer doe je het goed? En: Is dit alles?
| lees meer | minder |
De twintigers en dertigers van nu zijn over het algemeen opgegroeid met het idee dat alles mogelijk is en dat het leven maakbaar is. Alles gaat tot nu toe voor de wind. Vervolgens komt een fase waarin grote vragen beantwoord moeten worden en de druk hoger wordt. Dat is lastig: door een keuze te maken, sluit je andere opties uit en je wil niet de ‘verkeerde’ keuze maken. Je blijft wikken en wegen en probeert ondertussen alle ballen hoog te houden. Kortom, het keuzemoment wordt uitgesteld en het gevoel van stress blijft voortduren.

Mijn coachgesprekken met jou zijn eerlijk, open en persoonlijk. Werkend vanuit de positieve psychologie leg ik de focus op dat waar je sterk in bent, op je kracht. Ik ga je bijvoorbeeld helpen om meer inzicht te krijgen in je drijfveren. Ook inzicht in het systeem waar je in zit, kan door middel van familie- of organisatieopstellingen onderdeel zijn van de coaching.

Samen zoeken we naar datgene wat je energie geeft en je ogen laat stralen. Van daaruit kun je keuzes maken en werken aan je ontwikkeling zodat je je weer echt happy kunt voelen.
Belangrijk is dat je een goed gevoel hebt bij mij en er op vertrouwt dat ik je verder kan helpen. Neem gerust contact met me op om even kennis te maken en je vraag voor te leggen.

Opleidingen:
 • Bachelor Psychologie, Open Universiteit
 • TMA-expert (Talent- en Motivatie-Analyses), E-HRM Vision
 • Familie- en Organisatieopstellingen, Teamwork Nederland
 • De Nieuwe Coach Opleiding, Bureau Dolly
 • Management Development, Post-Hbo opleiding
 • Hogere Hotelschool Maastricht

Neem contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek

Kirsten van Waadenoijen
Stacks Image 25849
“Wil je meer regie over je eigen leven?”
Heb je essentiële vragen waar je hulp bij zou kunnen gebruiken of zijn er thema’s waar je meer inzicht in wilt verkrijgen? Graag nodig ik je uit voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek!

Na een aantal jaar ervaring op gedaan te hebben in commerciële en leidinggevende functies heb ik in 2008 besloten om de beroepsopleiding tot Life Coach te volgen en begeleid ik met veel plezier young professionals. Ik ben nieuwsgierig, empatisch, pragmatisch en combineer diepgang met resultaat.
| lees meer | minder |
Veel voorkomende onderwerpen, waar ik young professionals in begeleid, zijn:
 • Loopbaan: inzicht kwaliteiten en talenten, heroriëntatie loopbaan, leren omgaan met stress en hoge werkdruk, vinden van een gezonde werk privé balans.
 • Persoonlijke ontwikkeling: inzicht innerlijke drijfveren, grenzen leren herkennen en aangeven, vergroten van zelfvertrouwen.
 • Communicatie: effectiever leren communiceren, zichtbaarheid en uitstraling versterken, verbeteren van (werk) relaties.

In een coaching traject gaan we praktisch en doelgericht aan de slag op basis van heldere doelstellingen. We richten ons op het verkrijgen van inzichten, het doorbreken van patronen en het versterken van praktische vaardigheden. Het verkrijgen van inzicht in jezelf, stimuleert je om bewustere keuzes te maken, in beweging te komen en weer aan het roer te staan van je eigen (werkende) leven.

Opleidingen:
 • Life Coaching, Atma Instituut
 • Situationeel leidinggeven, Boertien Vergouwen Overduin
 • Interviewtechnieken, FunktieMediair
 • University of Applied Sciences

Neem contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek

Ginny Ophorst
Stacks Image 32984
“Spanning is wie je denkt te moeten zijn. Ontspanning is wie je bent”
Wil jij weer ‘leven’ in plaats van ‘geleefd worden’? Wil je niet zoveel ‘moeten’? Wil je meer rust, vertrouwen en ontspanning?

Als kind had ik al de behoefte om mensen om mij heen gelukkig te maken. Mijn missie als coach is dan ook om mijn coachees (weer) te laten stralen, vol zelfvertrouwen, in balans en ontspannen, energiek en gelukkig. Ik ben coach voor hoogopgeleide young professionals. Twintigers en dertigers die zoeken naar meer balans, energie, omgang met (werk)stress, preventie van burn-out, en/of last hebben van perfectionisme, faalangst, onzekerheid, hoge verwachtingen, en (gebrek aan) acceptatie.

Door middel van vraagtechnieken, oefeningen en gesprekken begeleid ik mijn coachees naar meer rust, balans, vitaliteit en geluk, zodat zij lekkerder in hun vel zitten én in hun werk!
| lees meer | minder |
Na een studie Rechten heb ik 15 jaar in commerciële rollen in het bedrijfsleven gewerkt. De wens om te coachen bestond al heel lang. Na mijn coachopleiding in 2012 te hebben afgerond ben ik mij (ook in mijn werk) steeds meer gaan bezighouden met coachen. Vanaf 2016 ben ik volledig coach geworden, heb ik aanvullende opleidingen gedaan (o.a. coachen bij werkstress en burn-out) en heb ik van mijn passie mijn werk gemaakt (het kan écht!).

Ik laat mij inspireren door positieve psychologie, mindfulness, mooie boeken, wijze mensen, wetenschappelijke inzichten maar juist ook ervaringen van anderen/ praktijkvoorbeelden. Want waarom kan de ene persoon veel beter omgaan met stress situaties dan de andere? Dit intrigeert (en inspireert) mij mijn hele leven al. Ik probeer mensen het geluk (weer) te laten vinden, geluk zit namelijk van binnen!

Opleidingen:
 • Verdiepend coachen bij werkstress en burn-out (Europees Instituut De Baak)
 • Coach Practitioner (Europees Instituut De Baak)
 • NOBCO gecertificeerd en geaccrediteerd
 • Bijscholing o.a. Transactionele Analyse, ACT, wandelcoaching
 • WO Rechten (Erasmus Universiteit Rotterdam)

Neem contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek

Nancy Vijverberg
Kirsten van Waadenoijen coach groei atelier Haarlem
“Ga uit van je eigen kracht”
 • Herken je dat je vastloopt in je loopbaan?
 • Heb je het gevoel dat je al jaren op zoek bent naar wat je echt leuk vindt of waar je talent ligt?
 • Vind je jezelf onzeker en ben je steeds op zoek naar dingen om jezelf te verbeteren?
 • Ervaar je veel stress, door wat je jezelf oplegt of omdat communicatie met je omgeving stroef verloopt?

Ik kijk graag naar wat je wel hebt in plaats van wat je niet hebt. Uitgaan van je krachten is veel succesvoller dan blijven proberen jezelf te veranderen en te focussen op tekortkomingen. Kost ook veel minder energie kan ik je vertellen! Zodat jij de dingen kan doen die echt bij je passen. De dagen je energie geven in plaats van kosten. En je handelt vanuit de kracht van jezelf zijn!
| lees meer | minder |
Ik maak graag de vergelijking met mijn tuin. Startende met wat stekjes en kleine boompjes, gingen de planten al snel groeien en vertoonde ze andere eigenschappen of veranderde ze van kleur. Inmiddels weet ik dat ik moet snoeien, bijvoeden en hier en daar eens planten moet verplaatsen. Zo kan ik zomer na zomer genieten van mijn tuin. Je begrijpt, mijn tuin vraagt onderhoud…

Wie “lekker” in het leven en in zijn/haar werk wil (blijven) staan, zal moeten “schoffelen”. Schoffelen, een beetje bij voeden hier en daar en soms een zonnig plekje of juist de schaduw opzoeken. Ik help je hierbij door je richting te geven naar de antwoorden die je zelf al in huis hebt. Ik geef je een spiegel en help je toe te werken naar een concreet doel. Ik vind het belangrijk te kijken welke overtuigingen er zitten achter jouw wensen of zaken waar je tegenaan loopt. Het zijn vaak overtuigingen die veroorzaker zijn van een probleem of klacht. Misschien herken je bij jezelf ook wel patronen?! Waarom loop ik nou steeds tegen hetzelfde aan in mijn werk? Hoe komt het dat ik me keer op keer voor neem dingen anders te doen en wil dat maar niet lukken?

Opleidingen:
 • Noloc erkend Loopbaanprofessional
 • NLP Practitioner
 • Coachingsvaardigheden - Schouten en Nelissen
 • Interne training Loopbaancoaching Randstad HR Solutions
 • Vergroten Persoonlijke Impact - Schouten en Nelissen
 • Meesterlijk trainen
 • HBO Toeristisch en Recreatief Management

Neem contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek

Zayra Muller
Stacks Image 12414
“Geluk kun je trainen, net zoals een sixpack”
Ik help Young Professional om vanuit een holistisch oogpunt een transformatie te realiseren zodat ze met meer zelfvertrouwen, energie en motivatie door het leven gaan en precies weten wat ze daadwerkelijk willen.
Ik ben (master) coach en ervaringsdeskundige op het gebied van persoonlijke en professionele ontwikkeling. Mijn brandstof voor positieve energie is om de drijfveren van een Young Professionals te onderzoeken en te ontdekken wat hen echt beweegt. Hiervoor kijk ik o.a. naar de persoonlijke waarden. Ik geloof erin dat professionele ontwikkeling een verlengstuk is van de basis en dat is de persoon zelf. Er is daarom ook geen verschil tussen persoonlijk of professionele waarden.

Mijn werkwijze als coach is motiverend, empatisch en positief met een open blik. Ik heb als Master coach verdieping gekregen uit diverse opleidingen en maak gebruik van o.a. NLP, systemisch werk, Timeline Therapy, Hypnose en aandachtstraining
| lees meer | minder |
Young professionals oftewel Millennials hebben vaak een goed, plezierig leven en streven daardoor naar meer... een zinvol leven. De vraag die daar aan ten grondslag ligt is: Hoe ziet een zinvol leven er dan uit? Wat willen ik echt? Ik zie vaak dat de balans tussen wat iemand wilt en wat iemand moet niet in evenwicht en Young Professionals daarom vaak niet weten wat precies goed voor hen is.

Er is dan sprake van discrepantie bij de Millennial: De binnenwereld: Wat wil ik? De buitenwereld: Wat wordt er van mij verwacht? Of Wat wil mijn omgeving? Het is daarom cruciaal om jezelf te kennen zodat je weet waarvoor je staat, dit geeft (zelf)vertrouwen, energie en motivatie. Dit leidt uiteindelijk tot een zinvol leven en een staat van echt gelukkig zijn.

Opleidingen:
 • NLP Master Coach | UNLP
 • NLP Master Practitioner | UNLP
 • NLP Practitioner | UNLP
 • Hypnose practitioner | UNLP
 • Time line Therapy | UNLP
 • Systemisch Coachen | UNLP

Neem contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek

Marielle van Kesteren
Stacks Image 12690
“Durf te doen wat je raakt! "
‘Ik tril maar op een paar tonen’, een uitspraak van de bekende en gepassioneerde wetenschapper Robert Dijkgraaf die me direct raakte. Want dit gaat over de ultieme zelfkennis: weten wat jij wil, waar jij echt gelukkig van wordt en dus wat jij te doen hebt. Tegelijkertijd raakt het ook een hele complexe zoektocht naar jouw eigenheid, in een wereld vol mogelijkheden, oordelen en prikkels.

Persoonlijk leiderschap betekent voor mij voor oprechtheid, verbinding met jezelf, weten wie je bent, vertrouwen in jezelf en acceptatie van jezelf. Het bewust zijn van jouw onderstroom. En van je omgeving. Voor de moed én vrijheid om je eigen keuzes te maken, ook als dat tegen de stroom in gaat. Kortom, alles wat jij nodig hebt om gelukkig te zijn. En dat is meer dan alleen ‘lekker in je vel zitten’ en proactief zijn.
| lees meer | minder |
Levensgeluk, work-life balance, het maken van moeilijke keuzes, omgaan met verlies, het vinden van zelfvertrouwen, groei: het vraagt om levenskunst en daarin is persoonlijk leiderschap essentieel. In verbinding zijn met je innerlijk weten over wat jij te doen hebt. Je hoeft niet altijd een stip aan de horizon te hebben, veel belangrijker is het luisteren naar jouw innerlijke wijsheid en intrinsieke verlangens, want die geven sturing aan het pad dat jij wil bewandelen en de doelen die jij bereikt.

Als coach werk ik op dit snijvlak: waar innerlijk weten en actie elkaar raken. Zingeving en ambitie. Daar komt vaak meer bij kijken: je sociale, fysieke, mentale en geestelijk welzijn. Al deze vlakken zijn in meer of mindere mate belangrijk voor het afstemmen van jouw levensgeluk en zijn onderdeel van het coachproces. Aan alle knoppen draaien tot jij de juiste toon raakt. Dat is waar coaching voor mij als coach om gaat. Ik doe dat met warme nieuwsgierigheid, een open blik en analytisch inzicht waar nodig en sta je graag bij in jouw groeiproces!

Ik heb lange tijd bij het Ministerie van Buitenlandse Zaken gewerkt en werk sinds 2011 als zelfstandig coach. Ik doe mijn werk met ontzettend veel plezier en voldoening, heb een vol en energiek gezin en heb afwisselend in NL en het buitenland gewoond.

Opleidingen:
 • School voor Coaching, Coaching for Professionals
 • MBTI gekwalificeerd
 • Universiteit van Cambridge, Coaching for Executives
 • Rino, Creative problem solving coaching, Positive Psychology
 • Alba academie, Mindfulness, Systemisch werken
 • Universiteit van Amsterdam, Moderne Geschiedenis

Neem contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek