Coach Tristan

Als coach ben ik nieuwsgierig en analytisch. Ik stel ik je veel vragen en ik bied je nieuwe perspectieven, keuzes en ervaringen

Als coach loop ik een stukje met je op. Ik kijk met je mee naar wat er speelt. En ik vertel je wat ik zie. Samen werken we aan het behalen van jouw concrete doelen. Om uiteindelijk ook weer beiden onze eigen weg te gaan.  

Als coach ben ik nieuwsgierig en analytisch. Ik stel ik je veel vragen en ik bied je nieuwe perspectieven, keuzes en ervaringen. Zodat jij jezelf steeds beter leert kennen. En steeds weer verder kunt blijven ontwikkelen.

Wat mij in coaching helpt, is mijn achtergrond in het bedrijfsleven: variërend van functies in commerciële corporates tot samenwerkingen met snelgroeiende startups. Ik een brede interesse, zo zijn ook stilte en meditatie voor mij belangrijk. En onderdeel van mijn dagelijks leven.

In een coachingstraject zijn we vaak in gesprek. En ik combineer graag met andere niveaus waarop we kunnen werken. Zo maak ik ook gebruik van systemisch werk en werken we met verschillende vormen van opstellingen. Zo komen we voorbij de woorden. ‘voelen’ en ‘zelf ervaren hoe het ook kan’ staan dan centraal. En dat zijn bij uitstek hele krachtige manieren om aan blijvende verandering te werken.

Om maximaal resultaat te halen uit een coachingstraject, is het belangrijk dat je bereid bent écht te werken aan wat voor jou belangrijk is. Dat het behalen van sommige doelen nu nog even niet lukt, is dan niet zo belangrijk. Eerlijk naar jezelf durven kijken, de juiste energie en frisse nieuwsgierigheid zorgen voor lerend vermogen. En daarmee kunnen we samen aan de slag!

Maak kennis met Tristan

Fill out my online form.
Coach Tristan

Coach Tristan

Loopbaancoach
Life coach
Expat coach
Leiderschap coach
Online coach
English language

Opleidingen

nobco groei atelier coach

Groei gegarandeerd! Mijn ervaring met Tristan als coach heb ik als zeer prettig ervaren. Tristan heeft mij op zakelijk maar ook op persoonlijk niveau goede tools en inzichten gegeven. Deze zal ik mijn hele leven gebruiken. Een aanrader voor iedereen die wilt weten welke kwaliteiten hij/zij nog meer bezit.

Timothy Leerdam Rotterdam

Waardevolle oprechte gesprekken Via mijn werk heb ik zes coaching sessies bij Tristan gedaan. Ik vond het erg prettige, waardevolle gesprekken waardoor ik mijzelf en bepaalde situaties vanuit een ander perspectief ben gaan zien. Op sommige momenten behoorlijk confronterend, maar wel iets dat ik nodig had om de vicieuze cirkel waarin ik zat te doorbreken. Ik voelde een goede klik. Tristan is oprecht, betrokken en sprak openlijk vanuit zijn eigen ervaringen, dat vond ik erg prettig. Ik vond onze gesprekken een hele mooie manier om mezelf weer wat beter te leren kennen. Dank je wel, Tristan!

Inge Den Haag

Ik zocht een coach waar ik af en toe eens mee kon sparren over de ambities die ik heb. Ik heb samen met Tristan een aantal sessies gedaan om te kijken welke gebieden ik verder zou kunnen ontwikkelen in m'n karakter. Ik heb Tristan als een super fijne coach ervaren waar ik al m'n vragen bij kwijt kon. Erg fijne samenwerking!

Sjors Rotterdam

Ideale combinatie van online modules en gesprekken met coach In het kader van NL Leert Door heb ik een loopbaanadviestraject via het Groei Atelier gevolgd met Tristan als coach. Ik heb de combinatie van het invullen van modules en de gesprekken met Tristan als zeer waardevol ervaren. Vooral ook omdat hij verbanden legt tussen datgene wat ik online had ingevuld en wat in de gesprekken naar voren kwam. Ik heb inzicht gekregen in mijn sterke punten en en handvatten gekregen om op een kritischer manier te kijken naar datgene wat voor mij echt belangrijk is en waar ik in mijn werk gelukkig van wordt.

Kees Rotterdam

Een verhelderende reis Ik kwam bij het Groei Atelier en specifiek Tristan omdat ik mezelf herkende in het dertigersdilemma dat werd omschreven op de website en Tristan ervaring had met het coachen van startups. Ik twijfelde namelijk of ik nog wel door moest met het ondernemen in de startup wereld en met name of ik mezelf hierin nog wel genoeg aan het ontwikkelen was. Tristan heeft me geholpen bij het helderder krijgen van mijn coachingsvraag door uit te zoomen naar grotere levensvragen en in te zoomen op mijn karaktereigenschappen. Zo heb ik ontdekt dat er manieren zijn om in een professionele sfeer meer naar mijn lijf te luisteren. Ik ben bewust te worden van wat verschillende professionele situaties met me doen en hoe ik hierin ageer. Door hierop te focussen kan ik steeds intuitiever besluiten nemen. Dit heeft me minder onzeker gemaakt over de verschillende professionele paden die ik zou kunnen bewandelen en heeft me energie en uitzicht gegeven om verdere stappen te zetten.

Gaspard Rotterdam