Coach Tristan

Als coach ben ik nieuwsgierig en analytisch. Ik stel ik je veel vragen en ik bied je nieuwe perspectieven, keuzes en ervaringen

Als coach loop ik een stukje met je op. Ik kijk met je mee naar wat er speelt. En ik vertel je wat ik zie. Samen werken we aan het behalen van jouw concrete doelen. Om uiteindelijk ook weer beiden onze eigen weg te gaan.  

Als coach ben ik nieuwsgierig en analytisch. Ik stel ik je veel vragen en ik bied je nieuwe perspectieven, keuzes en ervaringen. Zodat jij jezelf steeds beter leert kennen. En steeds weer verder kunt blijven ontwikkelen.

Wat mij in coaching helpt, is mijn achtergrond in het bedrijfsleven: variërend van functies in commerciële corporates tot samenwerkingen met snelgroeiende startups. Ik een brede interesse, zo zijn ook stilte en meditatie voor mij belangrijk. En onderdeel van mijn dagelijks leven.

In een coachingstraject zijn we vaak in gesprek. En ik combineer graag met andere niveaus waarop we kunnen werken. Zo maak ik ook gebruik van systemisch werk en werken we met verschillende vormen van opstellingen. Zo komen we voorbij de woorden. ‘voelen’ en ‘zelf ervaren hoe het ook kan’ staan dan centraal. En dat zijn bij uitstek hele krachtige manieren om aan blijvende verandering te werken.

Om maximaal resultaat te halen uit een coachingstraject, is het belangrijk dat je bereid bent écht te werken aan wat voor jou belangrijk is. Dat het behalen van sommige doelen nu nog even niet lukt, is dan niet zo belangrijk. Eerlijk naar jezelf durven kijken, de juiste energie en frisse nieuwsgierigheid zorgen voor lerend vermogen. En daarmee kunnen we samen aan de slag!

Maak kennis met Tristan

Fill out my online form.
Coach Tristan

Coach Tristan

Loopbaancoach
Life coach
Expat coach
Leiderschap coach
Online coach
English language

Opleidingen

  • Professional coaching en leiderschap, Coachcenter
  • Opleiding Begeleider van persoonlijke ontwikkelprocessen, Bambu, Centrum voor gewaarzijn
  • Basisopleiding systemisch werk, Academie voor Systemisch Mensenwerk:
  • Online executive MBA, Quantic EMBA
  • Organisatie- en Sociale Psychologie, Rijksuniversiteit Groningen
nobco groei atelier coach
Client Logo
Sjors Rotterdam

Ik zocht een coach waar ik af en toe eens mee kon sparren over de ambities die ik heb. Ik heb samen met Tristan een aantal sessies gedaan om te kijken welke gebieden ik verder zou kunnen ontwikkelen in m'n karakter. Ik heb Tristan als een super fijne coach ervaren waar ik al m'n vragen bij kwijt kon. Erg fijne samenwerking!