Coach Simone

“Doen wat je leuk vindt is vrijheid, leuk vinden wat je doet is geluk”

Herken je deze signalen?

  • Je stapt met tegenzin uit bed om weer naar je werk te gaan.
  • Je voelt je gespannen of gestrest.
  • Je ergert je aan je partner, kinderen, vrienden of collega’s.
  • De energie die je nog hebt stop je in je hobby omdat je daar echt goed in bent.

 

Een aantal van deze signalen kreeg ik toen ik een 30’er was en ik wist dat ik hier iets mee moest doen. Nadat ik zelf een loopbaantraject had gevolgd wist ik het zeker, dit was wat ik wilde. Door te onderzoeken kwamen mijn talenten naar boven en werd duidelijk waar ik gelukkig van werd. Dat gevoel gun ik iedereen.

De afgelopen jaren heb ik al veel mensen mogen helpen in hun zoektocht. Je kunt hierbij denken aan het zoeken naar een andere baan, hun huidige functie weer herontdekken of een omscholing gaan volgen, alles is mogelijk. Vaak kom je er in de gesprekken achter dat life coaching en loopbaancoaching niet ver uit elkaar staan en kun je veel zaken aan elkaar verbinden.

Herken jij je hierin dan kan ik je helpen. Samen gaan we kijken naar je toekomst en of je loopbaan. Neem voor een vrijblijvende kennismaking contact met mij op.

Maak kennis

Fill out my online form.
Coach Simone

Coach Simone

Loopbaancoach
Life coach
Stress & burn-out coach
Online coach

Opleidingen

nobco groei atelier coach

Ik ben 4 maal op gesprek van 1,5 uur geweest. Ik zat vast omdat ik geen knopen door durfde te hakken. Mij werden de juiste vragen gesteld en ik heb daar de start gemaakt in het veranderen van mijn eigen gedrag. Dat heeft mij nu, meer dan een half jaar later, zooooo veel meer rust en ruimte in mijn hoofd gegeven. Daardoor heb ik ook de keuzes gemaakt die ik wilde of moest maken. Mijn leven en vooral ook mijn perceptie van het leven is zo veel positiever geworden. Dank je wel Groei altelier!

Erna Arnhem

Fijne, ondersteuning helder

Marloes Arnhem

De medewerker gaf in het begin voldoende ruimte om de vraag duidelijk te krijgen en mijn probleem te omschrijven voordat er over werd gegaan op oplossingen en opdrachten.

Jeroen Velp