Coach Pamela

'All answers to questions about yourself are within you. But sometimes you may need some help at searching and finding them'

Uit eigen ervaring weet ik dat de oplossing en antwoorden op jouw (levens)vragen vooral uit jezelf moeten komen. Wie zelf de oplossing vindt, maakt de beste keuzes. De inzichten die tijdens het coachingtraject naar voren komen, blijven je hele leven van betekenis.

Advies krijg je vast genoeg. Maar hoe kom je er nu achter wat bij jou past en waar jij gelukkig van wordt?

Door middel van mijn coaching help ik je vernieuwende inzichten te krijgen zodat je met een frisse blik naar je leven kan kijken. Welke keuzes heb je tot nu toe gemaakt? En wat zou je graag anders zien?

Vanuit deze inzichten wordt er ook duidelijk wat je zou willen veranderen of aanpakken en werken we actiegericht naar jouw doel. In onze gesprekken gebruiken we ook oefeningen en opdrachten, zo kom je net een laagje dieper.

Hoe kies je de juiste coach? Misschien heeft iemand jou op mij attent gemaakt? Of zoek je een coach die net als jij ervaring heeft in het bedrijfsleven en de uitdagingen waar jij tegenaan loopt? Vind je het ook belangrijk om een coach te hebben die professioneel geschoold is in het coachvak? Dan ben je bij mij aan het juiste adres. Ik heb mijzelf als coach ontwikkeld door middel van een universitaire opleiding in de psychologie en (Europees) geaccrediteerde coachopleidingen (Senior Practitioner Level). Daarnaast werk ik als HR manager voor verschillende bedrijven.

Mijn aanpak is no-nonsense, eerlijk en resultaatgericht. Als persoon ben ik open, vrolijk, positief en sensitief. Ik vind het mooi om te zien dat vele mensen in deze tijd kiezen om met een coach de gewenste veranderingen in hun leven waar te maken.

Dit gun ik jou ook! Plan een vrijblijvende intake met mij in dan bespreken we wat ik voor jou kan betekenen. 

Play Video

Maak kennis met Pamela

Fill out my online form.
Coach Pamela

Coach Pamela

Loopbaancoach
Life coach
Stress & burn-out coach
Expat coach
Leiderschap coach
English language

Opleidingen & trainingen

Client Logo
Ellen Amsterdam

Marc gaf mij nieuwe manier om naar mijn eigen keuzes te kijken, aan de hand van hele nuttige oefeningen. Ik denk nog regelmatig terug aan sommige oefening bij het maken van besluiten.

Client Logo
Eline Amsterdam

Ik vond het goed dat ik zo in mijn eigen kracht werd gezet, doordat Marc vooral mij zelf liet denken en reflecteren in plaats van als coach het voortouw daarin te nemen. Heel sterk en prettig!

Client Logo
Lotte Amsterdam

Marc heeft me onwijs goed geholpen in mijn nieuwe loopbaankeuze. Hij luistert aandachtig en stelt scherpe vragen die me echt in beweging hebben gezet. Maar ook de oefeneingen tijdens de sessies waren enrom inzichtgevend. Ik vind het leuk dat hij zowel spirituele kennis en ervaring inzet als (humoristisch) kan relativeren. Hij is oprecht en betrokken en ik zou hem aanraden voor zowel mensen die met persoonlijke als professionele vragen zitten.

Client Logo
Tom Amsterdam

Diverse aanpak en benaderingen van topics wat tot andere inzichten leidt. Marc weet verder de juiste vragen te stellen, vraagt door maar weet ook zaken te parkeren en sturing te geven. Ik ging altijd met een prettig gevoel weg, en kijk tevreden terug op dit traject wat me dichter bij m'n einddoel heeft gebracht.