Coach Nancy

“Ga uit van je eigen kracht”

Herken je dat je vastloopt in je loopbaan? Heb je het gevoel dat je al jaren op zoek bent naar wat je echt leuk vindt of waar je talent ligt? Vind je jezelf onzeker en ben je steeds op zoek naar dingen om jezelf te verbeteren? Ervaar je veel stress, door wat je jezelf oplegt of omdat communicatie met jeomgeving stroef verloopt?

Ik kijk graag naar wat je wel hebt in plaats van wat je niet hebt. Uitgaan van je krachten is veel succesvoller dan blijven proberen jezelf te veranderen en te focussen op tekortkomingen. Kost ook veel minder energie kan ik je vertellen! Zodat jij de dingen kan doen die echt bij je passen. De dagen je energie geven in plaats van kosten. En je handelt vanuit de kracht van jezelf zijn! 
 
Ik maak graag de vergelijking met mijn tuin. Startende met wat stekjes en kleine boompjes, gingen de planten al snel groeien en vertoonde ze andere eigenschappen of veranderde ze van kleur. Inmiddels weet ik dat ik moet snoeien, bijvoeden en hier en daar eens planten moet verplaatsen. Zo kan ik zomer na zomer genieten van mijn tuin. Je begrijpt, mijn tuin vraagt onderhoud…

Wie “lekker” in het leven en in zijn/haar werk wil (blijven) staan, zal moeten “schoffelen”. Schoffelen, een beetje bij voeden hier en daar en soms een zonnig plekje of juist de schaduw opzoeken. Ik help je hierbij door je richting te geven naar de antwoorden die je zelf al in huis hebt. Ik geef je een spiegel en help je toe te werken naar een concreet doel. Ik vind het belangrijk te kijken welke overtuigingen er zitten achter jouw wensen of zaken waar je tegenaan loopt. Het zijn vaak overtuigingen die veroorzaker zijn van een probleem of klacht. Misschien herken je bij jezelf ook wel patronen?! Waarom loop ik nou steeds tegen hetzelfde aan in mijn werk? Hoe komt het dat ik me keer op keer voor neem dingen anders te doen en wil dat maar niet lukken?

Maak kennis

Fill out my online form.
Coach Nancy

Coach Nancy

Loopbaancoach
Life coach
Stress & burn-out coach
Online coach

Opleidingen

Client Logo
Frances Den Haag

Mooi cadeau aan mezelf Met veel onrust en twijfels over wat ik nou precies wilde met mijn carriere kwam ik bij Nancy terecht. Door het stellen van de juiste vragen, maar ook door ervoor te zorgen dat je uiteindelijk zelf tot conclusies en inzichten komt heeft ze ervoor gezorgd dat ik veel meer rust en vertrouwen heb, en een duidelijk beeld welke kant ik op wil gaan. Ik heb hier niet alleen nu profijt van, maar de lessen die ik heb geleerd kan ik ook zeker nog in mijn verdere leven toepasssen. Ik had van te voren niet verwacht dat het me zoveel zou brengen en ik kan het zeker iedereen aanraden!