Coach Kirsten

“Wil je meer regie over je eigen leven?”

Heb je essentiële vragen waar je hulp bij zou kunnen gebruiken of zijn er thema’s waar je meer inzicht in wilt verkrijgen? Graag nodig ik je uit voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek!

Na een aantal jaar ervaring op gedaan te hebben in commerciële en leidinggevende functies heb ik in 2008 besloten om de beroepsopleiding tot Life Coach te volgen en begeleid ik met veel plezier young professionals. Ik ben nieuwsgierig, empatisch, pragmatisch en combineer diepgang met resultaat.

Veel voorkomende onderwerpen, waar ik young professionals in begeleid, zijn:

  • Loopbaan: inzicht kwaliteiten en talenten, heroriëntatie loopbaan, leren omgaan met stress en hoge werkdruk, vinden van een gezonde werk privé balans.
  • Persoonlijke ontwikkeling: inzicht innerlijke drijfveren, grenzen leren herkennen en aangeven, vergroten van zelfvertrouwen.
  • Communicatie: effectiever leren communiceren, zichtbaarheid en uitstraling versterken, verbeteren van (werk) relaties.


In een coaching traject gaan we praktisch en doelgericht aan de slag op basis van heldere doelstellingen. We richten ons op het verkrijgen van inzichten, het doorbreken van patronen en het versterken van praktische vaardigheden. Het verkrijgen van inzicht in jezelf, stimuleert je om bewustere keuzes te maken, in beweging te komen en weer aan het roer te staan van je eigen (werkende) leven.

Play Video

Maak kennis

Fill out my online form.
Coach Kirsten

Coach Kirsten

Loopbaancoach
Life coach

Opleidingen

  • Life Coaching, Atma Instituut, KNTO en CPION geaccrediteerd
  • Situationeel leidinggeven, Boertien Vergouwen Overduin
  • Interviewtechnieken, FunktieMediair Schouten en Nelissen
  • University of Applied Sciences, Hogeschool Inholland
Client Logo
Sanne Amsterdam

Fijne ervaring met een prettige coach! Samen met mijn coach Kirsten ben ik er in 4 sessies achtergekomen waar mijn krachten en kwaliteiten liggen. Dit heeft mij een stuk zelfverzekerder gemaakt in de zoektocht naar een nieuwe baan. Kirsten stelde mij direct op mijn gemak en elke sessie keken wij waar op dat moment behoefte aan was.

Client Logo
Marcel Haarlem

Het traject heb ik ervaren als een goede reflectie van mijn drijfveren en carrière tot dusver. Tijdens het traject leer je jezelf beter kennen; wat voor type persoon ben ik en waar haal ik mijn energie uit in het dagelijks leven en mijn werkomgeving? Het traject leert je teruggaan tot de basis van jezelf, niet in hokjes te denken en zelf achter je eigen drijfveren te komen.