Coach Ginger

“Mijn passie is het begeleiden bij “Je Beste Zelf” (weer) worden”

Een gesprek met een onafhankelijke coach, op basis van een gelijkwaardige één-op-één relatie, kan leiden tot nieuwe en verfrissende inzichten. Wie ben ik, wat wil ik nu écht, wat maakt mij gelukkig, wat is mijn zelfbeeld en imago, wat zijn mijn talenten, hoe vind ik mijn droombaan of hoe kom ik (weer) in mijn kracht te staan. Dit zijn voorbeelden van vragen waarmee we aan de slag kunnen gaan.

Als begeleidingskundige wil ik bijdrage aan meer “Balans en Happiness”. Via het verkrijgen van inzichten en aanzetten tot ontwikkeling, zodat je “Gelukkig en Je Beste Zelf” kunt zijn.

Een veilige leeromgeving en een maatwerktraject -met een helder geformuleerde uitdaging- creëren zijn vast onderdeel van mijn aanpak. Aansluiten bij de behoeftes, in dialoog gaan en een OEN -Open, Eerlijk en Nieuwsgierig- zijn vind ik vanzelfsprekend. We gaan resultaatgericht aan de slag maar we zullen de ontwikkeluitdaging breed en integraal bekijken.

Ik verbind mensen graag met elkaar en geloof in de kracht van Communities (CoP).
Je bent onderdeel van diverse systemen met de bijbehorende dynamieken. De organisatie waarin je functioneert is daar een voorbeeld van.

Ik geloof in de kracht van zelfontplooiing en met name coachen is daar een prachtig instrument voor. Kernwoorden van mij zijn; eeuwige leergierigheid, genieten van diversiteit en dynamiek, resultaatgericht, open minded, sensitief en streven naar work-life balance. Ik zal je ondersteunen, leren-leren, inzichten geven en een spiegel voorhouden dit alles om jouw ontwikkeling te ondersteunen en te mogen worden wie je bent!
Graag maak ik kennis met je!

Maak kennis

Fill out my online form.
Coach Ginger

Coach Ginger

Loopbaancoach
Life coach
Stress & burn-out coach
Leiderschap coach
Online coach
English language

Opleidingen

Ginger heeft me laten zien wat de mogelijkheden zijn in plaats van belemmeringen. Ginger is voor mij wel een rolmodel geweest dat heeft me erg geholpen.

Kyrsten Jongenotter Den Haag

Ginger is een erg prettige gesprekspartner! Het was een waardevol traject en ik heb belangrijke keuzes gemaakt en besluiten genomen waar ik al een tijdje mee rondliep

Femke Den Haag

Ginger heeft me geholpen bij snel een analyse maken van het probleem en het voorhouden van de spiegel. Hierdoor heb ik meer inzicht gekregen in wat me belemmert mijn doelen te bereiken en stappen gezet om deze doelen te bereiken.

Bram Den Haag