Coach Renée

Wat wil ik nu eigenlijk écht?’

Is dit het nou? Een vraag die veel twintigers en dertigers zichzelf stellen. Twintigers twijfel of het dertigers dilemma…mode termen? Misschien wel, maar toch zijn er heel veel mensen niet gelukkig met waar ze staan in het leven en willen zij graag iets veranderen. 

Voor mij ligt er een belangrijke vraag aan ten grondslag, namelijk ‘wat wil ik nou eigenlijk écht?’ Dat gaat gepaard met het (nog) beter leren kennen van jezelf. Wie ben ik, waar sta ik voor, wat vind ik belangrijk? Maar ook, wat kan ik en uiteindelijk een antwoord op de vraag wat wil ik? En dan uiteindelijk het antwoord op de vraag  ‘hoe ga ik handelen naar datgene wat me echt blij en gelukkig maakt?’

Dit kan gaan over je huidige baan of een volgende stap in je carrière maar ook over richting vinden in je leven, die stip op de horizon. Keuze te over, de sky is the limit, maar helaas zorgt dit er ook voor dat een grote groep mensen het vertrouwen in hun eigen pad kwijt is. Ik help je te ontdekken wat je écht wilt in het leven of je loopbaan waardoor je vanuit vertrouwen keuzes kunt maken.

Ik heb in mijn werk als coach veel mensen mogen begeleiden die zeiden; ‘het loopt niet’. Door samen een antwoord te vinden op de vraag wat zij nu eigenlijk écht wilden, kwam het vertrouwen en plezier weer terug. Het is mijn doel om er samen met jou voor te zorgen dat het weer gaat lopen.

Ik ben Renée en ik ben gespecialiseerd in het coachen van millennials. Na bijna 7 jaar ervaring met het aannemen, opleiden en begeleiden van talenten in het bedrijfsleven, waaronder 5 jaar bij Unilever, heb ik in 2017 besloten mijn passie te volgen en me volledig te richten op dat wat ik het leukste vind, coachen! Het verder helpen van mensen bij het realiseren van een leven of loopbaan waarin ze hun eigen koers varen, is waar ik mijn missie van heb gemaakt.

Play Video

Maak kennis met Renée

Fill out my online form.
Coach Renée

Coach Renée

Loopbaancoach
Life coach
Stress & burn-out coach
Leiderschap coach
Online coach

Opleidingen & trainingen

Marc gaf mij nieuwe manier om naar mijn eigen keuzes te kijken, aan de hand van hele nuttige oefeningen. Ik denk nog regelmatig terug aan sommige oefening bij het maken van besluiten.

Ellen Amsterdam

Ik vond het goed dat ik zo in mijn eigen kracht werd gezet, doordat Marc vooral mij zelf liet denken en reflecteren in plaats van als coach het voortouw daarin te nemen. Heel sterk en prettig!

Eline Amsterdam

Marc heeft me onwijs goed geholpen in mijn nieuwe loopbaankeuze. Hij luistert aandachtig en stelt scherpe vragen die me echt in beweging hebben gezet. Maar ook de oefeneingen tijdens de sessies waren enrom inzichtgevend. Ik vind het leuk dat hij zowel spirituele kennis en ervaring inzet als (humoristisch) kan relativeren. Hij is oprecht en betrokken en ik zou hem aanraden voor zowel mensen die met persoonlijke als professionele vragen zitten.

Lotte Amsterdam

Diverse aanpak en benaderingen van topics wat tot andere inzichten leidt. Marc weet verder de juiste vragen te stellen, vraagt door maar weet ook zaken te parkeren en sturing te geven. Ik ging altijd met een prettig gevoel weg, en kijk tevreden terug op dit traject wat me dichter bij m'n einddoel heeft gebracht.

Tom Amsterdam