Coach Heidi

Verbinding met jezelf, de basis voor een rijk leven.

Rust en aandacht staan voor mij centraal tijdens mijn werk, maar ook in mijn eigen leven. Je bewust zijn van valkuilen of persoonlijke thema’s, is essentieel om op een krachtige en heldere manier stappen te zetten die je nodig hebt om je doel(en) te bereiken.

In de wereld waarin wij leven is er vaak te weinig aandacht voor echte verbinding met onszelf, met de mensen om ons heen en de doelen die we voor ogen hebben. Op korte termijn kan het negeren van negatieve emoties even bevrijdend voelen, maar op lange termijn slaan die gevoelens venijnig en hard toe. Om complexe(re) problemen te voorkomen, geloof ik in op tijd voor jezelf kiezen.

Écht in verbinding staan met jezelf vormt de basis voor een leven waarin je in balans bent. Wanneer je het jezelf gunt om op dit vlak te groeien, dan wordt je leven rijker en zal je minder stress ervaren.

In mijn werk als coach focus ik op balans, intuïtie en zelfbewustzijn. Stilstaan. Voelen. Daar blijven. Bewust stappen zetten.

Ik werk praktisch en durf te confronteren, maar mijn sensitieve kant is altijd voelbaar. Daarnaast heb ik door mijn werk als journalist, ik schreef jarenlang Human Interest producties voor kranten en tijdschriften, geleerd om de juiste vragen te stellen en zo snel bij de kern te komen.

Play Video

Maak kennis met Heidi

Fill out my online form.
Coach Heidi

Coach Heidi

Loopbaancoach
Life coach
Stress & burn-out coach
Online coach

Opleidingen & trainingen

Client Logo
Ellen Amsterdam

Marc gaf mij nieuwe manier om naar mijn eigen keuzes te kijken, aan de hand van hele nuttige oefeningen. Ik denk nog regelmatig terug aan sommige oefening bij het maken van besluiten.

Client Logo
Eline Amsterdam

Ik vond het goed dat ik zo in mijn eigen kracht werd gezet, doordat Marc vooral mij zelf liet denken en reflecteren in plaats van als coach het voortouw daarin te nemen. Heel sterk en prettig!

Client Logo
Lotte Amsterdam

Marc heeft me onwijs goed geholpen in mijn nieuwe loopbaankeuze. Hij luistert aandachtig en stelt scherpe vragen die me echt in beweging hebben gezet. Maar ook de oefeneingen tijdens de sessies waren enrom inzichtgevend. Ik vind het leuk dat hij zowel spirituele kennis en ervaring inzet als (humoristisch) kan relativeren. Hij is oprecht en betrokken en ik zou hem aanraden voor zowel mensen die met persoonlijke als professionele vragen zitten.

Client Logo
Tom Amsterdam

Diverse aanpak en benaderingen van topics wat tot andere inzichten leidt. Marc weet verder de juiste vragen te stellen, vraagt door maar weet ook zaken te parkeren en sturing te geven. Ik ging altijd met een prettig gevoel weg, en kijk tevreden terug op dit traject wat me dichter bij m'n einddoel heeft gebracht.