Coach Froukje

Is het tijd voor een portie echte aandacht voor jou?

Kom je er niet uit met je denken?  Loopt je hoofd over?

Ik help je graag om ruimte te maken voor jouw groei. We werken samen aan inzicht, overzicht en ‘opgang komen’. Op weg naar datgene wat jij zo graag wilt. In verbinding met jezelf en met ruimte voor je hoofd, je gevoel en je intuïtie.

Of het nu zit in jouw persoonlijk leiderschap, in je loopbaan, work/lifebalance, of een combinatie van deze dingen: je bent van harte welkom om hier samen naar te kijken. Met een aantal coachsessies ben je echt weer een hele stap verder.

Ik coach met een heldere en oordeelvrije blik en genoeg humor voor de broodnodige luchtigheid. Hier komen vragen voorbij als: Wanneer is het nou tijd om die stap te wagen naar het werk wat me echt raakt? Wat moet ik nou doen om mezelf meer te laten zien zoals ik ben? Ik durf niet te kiezen … M’n hoofd maalt maar door, hoe kan ik meer rust ervaren? Hoe weet ik nou zeker wat ik wil? 

Of je nou meer helderheid wilt, jezelf een beetje beter wilt snappen, op zoek bent naar meer rust: hier is hier niet zo snel iets gek, raar of vreemd. Er hoeft ook meestal niks ‘weg’, het is vaker een kwestie van toevoegen, iets nieuws erbij leren. Stap voor stap weer een beetje meer jezelf zijn. Jezelf kunnen relativeren en jezelf (hoe ‘anders’ ook) echt leuk leren vinden.

Is het tijd voor een portie echte aandacht voor jou?

Spreekt mijn profiel je aan?

Maak dan een afspraak voor een kennismakingsgesprek!

Play Video

Maak kennis met Froukje

Fill out my online form.
Coach Froukje

Coach Froukje

Loopbaancoach
Life coach
Stress & burn-out coach
Expat coach
Leiderschap coach
Online coach

Opleidingen & trainingen

nobco groei atelier coach